Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

NUOVA PIANORESE B.S. vs BLUE FIOI PONZ. VEN. (May 27, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
BLUE FIOI PONZ. VEN. 14, NUOVA PIANORESE B.S. 4 (Game 2) - Composite Box Score
May 27, 2018 at Ponzano Veneto (Comunale)

NUOVA PIANORESE B.S.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INFANTE ss 
CAPPIELLO 3b 
RIZZI 2b 
MERTENS cf/p 
CLEMENTE rf/cf 
DESIDERI 1b/rf 
CHIEREGATTI dh 
BOSCHETTI 1b/p 
FRASCAROLI c 
GIUSTI lf 
AVENDANO C p 
Totals   28  19 

BLUE FIOI PONZ. VEN.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE LO SANTOS ss 
SCANDIUZZI cf 
BETTIOL dh/p 
MONTAGNER 1b 
DE LA ROSA 2b 
ZAMBON lf 
DUPRE' c 
RAMIREZ 3b 
PEREZ rf 
BARLETTA p 
Totals   32  14  15  10  21 

NUOVA PIANORESE B.S.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AVENDANO Cristian L  0.0 
MERTENS Paul   4.0  20  22  10 
BOSCHETTI Davide   2.1  11 
 
BLUE FIOI PONZ. VEN.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARLETTA Alberto   4.0  17  21 
BETTIOL Fabio W  3.0  11  11 

Umpires - HP: RIZZO Claudio 1B: VENZO Valerio
Start: 15:30 Time: 2:20 Attendance: 30
Weather: Cloudy Game notes: Scorer -
AVENDANO C faced 5 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
BLUE FIOI PONZ. VEN. 14, NUOVA PIANORESE B.S. 4 (Game 2)
May 27, 2018 at Ponzano Veneto (Comunale)

NUOVA PIANORESE B.S. starters: 13/ss INFANTE; 15/3b CAPPIELLO; 73/2b RIZZI; 83/cf MERTENS; 41/rf CLEMENTE; 35/1b DESIDERI; 6/dh CHIEREGATTI; 4/c FRASCAROLI; 54/lf GIUSTI; 20/p AVENDANO C;

BLUE FIOI PONZ. VEN. starters: 16/ss DE LO SANTOS; 10/cf SCANDIUZZI; 21/dh BETTIOL; 25/1b MONTAGNER; 45/2b DE LA ROSA; 11/lf ZAMBON; 7/c DUPRE'; 22/3b RAMIREZ; 54/rf PEREZ; 4/p BARLETTA;

NUOVA PIANORESE B.S. 1st - INFANTE flied out to cf. CAPPIELLO grounded out to p. RIZZI flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 1st - DE LO SANTOS singled to shortstop. DE LO SANTOS stole second. SCANDIUZZI doubled to right field, RBI; DE LO SANTOS scored. BETTIOL doubled to left field, RBI; SCANDIUZZI scored. MONTAGNER walked. DE LA ROSA walked; MONTAGNER advanced to second; BETTIOL advanced to third. MERTENS to p. CLEMENTE to cf. DESIDERI to rf. BOSCHETTI to 1b for CHIEREGATTI. / for AVENDANO C. ZAMBON singled to center field, 2 RBI; DE LA ROSA advanced to second; MONTAGNER scored; BETTIOL scored. DUPRE' singled to third base; ZAMBON advanced to second; DE LA ROSA advanced to third. RAMIREZ doubled to right field, 2 RBI; DUPRE' advanced to third; ZAMBON scored; DE LA ROSA scored. PEREZ walked. DE LO SANTOS singled to center field, advanced to second on an error by cf, RBI; PEREZ advanced to second, advanced to third on the error; RAMIREZ advanced to third, scored on the error; DUPRE' scored. SCANDIUZZI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; DE LO SANTOS scored on the error, unearned; PEREZ scored on the error, unearned. BETTIOL reached on a throwing error by 3b; SCANDIUZZI advanced to third. BETTIOL out at second p to ss, picked off. MONTAGNER fouled out to 1b. DE LA ROSA walked; SCANDIUZZI scored on a wild pitch, unearned. ZAMBON flied out to 2b. 11 runs, 7 hits, 3 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 2nd - MERTENS flied out to cf. CLEMENTE hit by pitch. DESIDERI doubled to left field; CLEMENTE advanced to third. BOSCHETTI walked. FRASCAROLI hit by pitch, RBI; BOSCHETTI advanced to second; DESIDERI advanced to third; CLEMENTE scored. GIUSTI struck out looking. INFANTE flied out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 2nd - DUPRE' flied out to lf. RAMIREZ grounded out to 1b unassisted. PEREZ flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 3rd - CAPPIELLO fouled out to 1b. RIZZI hit by pitch. MERTENS reached on a throwing error by 1b; RIZZI advanced to second, advanced to third on the error. MERTENS stole second. CLEMENTE struck out swinging. DESIDERI singled through the left side, 2 RBI; MERTENS scored, unearned; RIZZI scored, unearned. DESIDERI stole second. BOSCHETTI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 3rd - DE LO SANTOS flied out to lf. SCANDIUZZI flied out to cf. BETTIOL singled to right field. MONTAGNER flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 4th - FRASCAROLI grounded out to ss. GIUSTI reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. INFANTE singled to second base; GIUSTI advanced to second. CAPPIELLO reached on a fielder's choice; INFANTE out at second 3b to 2b; GIUSTI advanced to third. CAPPIELLO stole second, advanced to third on a throwing error by c; GIUSTI scored on the error, unearned. RIZZI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 4th - DE LA ROSA flied out to 2b. ZAMBON singled to first base, advanced to second on a muffed throw by p. DUPRE' flied out to 1b. ZAMBON advanced to third on a wild pitch. RAMIREZ singled to center field, RBI; ZAMBON scored. RAMIREZ advanced to second on a wild pitch. PEREZ flied out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 5th - BETTIOL to p. / for BARLETTA. MERTENS singled to second base. CLEMENTE reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; MERTENS out at second 2b to ss. DESIDERI flied out to cf. BOSCHETTI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 5th - MERTENS to cf. CLEMENTE to rf. DESIDERI to 1b. BOSCHETTI to p. DE LO SANTOS singled to third base. DE LO SANTOS out at second c to ss, caught stealing. SCANDIUZZI flied out to 1b. BETTIOL flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 6th - FRASCAROLI flied out to cf. GIUSTI grounded out to ss. INFANTE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 6th - MONTAGNER flied out to cf. DE LA ROSA singled to shortstop. ZAMBON grounded out to 3b, SAC; DE LA ROSA advanced to second. DUPRE' singled through the left side, RBI; DE LA ROSA scored. RAMIREZ struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 7th - CAPPIELLO doubled to right field. RIZZI struck out swinging. MERTENS grounded out to 2b; CAPPIELLO advanced to third. CLEMENTE grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 7th - PEREZ singled to right field. DE LO SANTOS grounded out to 3b, SAC; PEREZ advanced to second. SCANDIUZZI singled to left field, RBI; PEREZ scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BLUE FIOI PONZ. VEN. 14, NUOVA PIANORESE B.S. 4 (May 27, 2018 at Ponzano Veneto) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
NUOVA PIANORESE B.S. 0   12 100 0 -  4  5  4
BLUE FIOI PONZ. VEN. (11)00 101 1 - 14 15  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NUOVA PIANORESE B.S. - AVENDANO Cristian; MERTENS Paul(1); BOSCHETTI Davide(5) and
FRASCAROLI Riccardo. BLUE FIOI PONZ. VEN. - BARLETTA Alberto; BETTIOL Fabio(5) and DUPRE' Marco
.
Win-BETTIOL Fabio  Loss-AVENDANO Cristian  T-2:20  A-30
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer -

AVENDANO C faced 5 batters in the 1st.
IBAF