Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JUNIOR ALPINA TS vs NUOVA PIANORESE B.S. (Jun 03, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 15, JUNIOR ALPINA TS 5 (Game 1) - Composite Box Score
Jun 03, 2018 at Pianoro (BO) (Comunale)

JUNIOR ALPINA TS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LUCIAN ss 
BRESCIANI 2b 
DI MONTE Dan 3b/p 
FELIZ cf 
PALMIERI lf/3b 
SKULJ dh/c 
MARUSICH MI 1b 
ORZA rf 
BISON c 
ZIO S lf 
DI MONTE Dav p 
Totals   25  11  19 

NUOVA PIANORESE B.S.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INFANTE ss 
CAPPIELLO 3b 
RIZZI 2b 
MERTENS cf 
CLEMENTE rf 
DESIDERI 1b 
FACCHINI c  10 
CHIEREGATTI dh 
AVENDANO E lf 
DRAGHETTI p 
LUSSIANA A p 
Totals   31  15  11  21 

JUNIOR ALPINA TS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DI MONTE Davide L  5.0  23  27 
DI MONTE Daniele   1.0 
PALMIERI Mattia   0.1 
 
NUOVA PIANORESE B.S.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DRAGHETTI Edoardo W  5.0  19  21 
LUSSIANA Alberto   2.0 

Umpires - HP: INGRAO Marco 1B: DELORENZI Federico
Start: 11:00 Time: 2:45 Attendance: 15
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MELI Alessandro.
DRAGHETTI faced 3 batters in the 6th.
DI MONTE Dan faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 15, JUNIOR ALPINA TS 5 (Game 1)
Jun 03, 2018 at Pianoro (BO) (Comunale)

JUNIOR ALPINA TS starters: 8/ss LUCIAN; 10/2b BRESCIANI; 22/3b DI MONTE Dan; 77/cf FELIZ; 25/lf PALMIERI; 5/dh SKULJ; 50/1b MARUSICH MI; 38/rf ORZA; 7/c BISON; 14/p DI MONTE Dav;

NUOVA PIANORESE B.S. starters: 13/ss INFANTE; 15/3b CAPPIELLO; 73/2b RIZZI; 83/cf MERTENS; 41/rf CLEMENTE; 35/1b DESIDERI; 90/c FACCHINI; 6/dh CHIEREGATTI; 23/lf AVENDANO E; 14/p DRAGHETTI;

JUNIOR ALPINA TS 1st - LUCIAN struck out swinging, reached first on a passed ball. LUCIAN advanced to second on a wild pitch. BRESCIANI flied out to rf. DI MONTE Dan reached on a fielder's choice to third base; LUCIAN advanced to third on a throwing error by 2b. FELIZ struck out swinging; DI MONTE Dan stole second; LUCIAN stole home, unearned. PALMIERI flied out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 1st - INFANTE grounded out to ss. CAPPIELLO struck out swinging. RIZZI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 2nd - SKULJ struck out swinging. MARUSICH MI flied out to rf. ORZA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 2nd - MERTENS doubled to right field, ground-rule. CLEMENTE singled through the right side; MERTENS advanced to third. CLEMENTE stole second. DESIDERI walked. FACCHINI struck out swinging. CHIEREGATTI hit by pitch, RBI; DESIDERI advanced to second; CLEMENTE advanced to third; MERTENS scored. AVENDANO E reached on a fielder's choice; CHIEREGATTI advanced to second on a fielder's choice; DESIDERI advanced to third on a fielder's choice; CLEMENTE out at home 3b to c. INFANTE struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 3rd - BISON struck out looking. LUCIAN singled up the middle. LUCIAN out at second c to 2b, caught stealing. BRESCIANI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 3rd - CAPPIELLO singled up the middle. CAPPIELLO stole second. RIZZI fouled out to c. MERTENS flied out to lf. CLEMENTE grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 4th - DI MONTE Dan singled to center field. FELIZ singled through the left side; DI MONTE Dan advanced to third. PALMIERI grounded into double play 2b to ss to 1b; FELIZ out on the play; DI MONTE Dan scored. SKULJ struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 4th - DESIDERI singled up the middle. FACCHINI grounded out to 3b; DESIDERI advanced to third. CHIEREGATTI reached on a fielder's choice to catcher, RBI; DESIDERI scored. AVENDANO E struck out looking. INFANTE popped up to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 5th - MARUSICH MI grounded out to 3b. ORZA struck out swinging. BISON grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 5th - CAPPIELLO singled to shortstop. RIZZI grounded out to p, SAC; CAPPIELLO advanced to second. MERTENS singled to center field, RBI; CAPPIELLO scored. CLEMENTE doubled through the right side; MERTENS advanced to third. DESIDERI grounded out to 2b, RBI; CLEMENTE advanced to third; MERTENS scored. FACCHINI hit by pitch. FACCHINI stole second. CHIEREGATTI singled to left field, RBI; FACCHINI advanced to third; CLEMENTE scored. CHIEREGATTI stole second; FACCHINI scored on a wild pitch. AVENDANO E flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 6th - LUCIAN walked. BRESCIANI walked; LUCIAN advanced to second. BRESCIANI advanced to second on the error; LUCIAN advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. DI MONTE Dan homered to left center, 3 RBI; BRESCIANI scored; LUCIAN scored. LUSSIANA A to p for DRAGHETTI. FELIZ struck out swinging. PALMIERI struck out swinging. SKULJ struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 6th - DI MONTE Dan to p. PALMIERI to 3b. SKULJ to c. ZIO S to lf for BISON. / for DI MONTE Dav. INFANTE out at first 1b to p. CAPPIELLO struck out looking. RIZZI walked. RIZZI stole second. MERTENS hit by pitch. MERTENS advanced to second on a wild pitch; RIZZI advanced to third on a wild pitch. CLEMENTE walked; MERTENS advanced to third on a passed ball; RIZZI scored on a passed ball. CLEMENTE stole second. CLEMENTE advanced to third on a wild pitch; MERTENS scored on a wild pitch. DESIDERI walked. DESIDERI stole second. DESIDERI advanced to third on a wild pitch; CLEMENTE scored on a wild pitch. FACCHINI struck out swinging. 3 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 7th - MARUSICH MI struck out swinging. ORZA walked. ZIO S reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; ORZA out at second 2b to ss. LUCIAN grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 7th - CHIEREGATTI walked. AVENDANO E walked; CHIEREGATTI advanced to second. DI MONTE Dan to 3b. PALMIERI to p. INFANTE reached on a fielder's choice; AVENDANO E out at second p to ss; CHIEREGATTI advanced to third. CAPPIELLO doubled to right field, ground-rule, RBI; INFANTE advanced to third; CHIEREGATTI scored. CAPPIELLO advanced to third on a passed ball; INFANTE scored on a passed ball. RIZZI doubled down the lf line, RBI; CAPPIELLO scored. MERTENS doubled to center field, ground-rule, RBI; RIZZI scored. MERTENS advanced to third on a wild pitch. CLEMENTE walked; MERTENS scored on a wild pitch. DESIDERI hit by pitch; CLEMENTE advanced to second. FACCHINI reached on a fielding error by 3b; DESIDERI advanced to second; CLEMENTE advanced to third. CHIEREGATTI walked, RBI; FACCHINI advanced to second; DESIDERI advanced to third; CLEMENTE scored, unearned. 6 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


NUOVA PIANORESE B.S. 15, JUNIOR ALPINA TS 5 (Jun 03, 2018 at Pianoro (BO)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
JUNIOR ALPINA TS.... 100 103 0 -  5  4  1
NUOVA PIANORESE B.S. 010 143 6 - 15 11  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JUNIOR ALPINA TS - DI MONTE Davide; DI MONTE Daniele(6); PALMIERI Mattia(7) and
BISON Tomas; SHULJ Matej. NUOVA PIANORESE B.S. - DRAGHETTI Edoardo; LUSSIANA Alberto(6) and
FACCHINI Marco.
Win-DRAGHETTI Edoardo  Loss-DI MONTE Davide  T-2:45  A-15
HR JAL - DI MONTE Daniele.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MELI Alessandro.

DRAGHETTI faced 3 batters in the 6th.
DI MONTE Dan faced 2 batters in the 7th.
IBAF