Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

EUROPA SAGER vs JUNIOR ALPINA TS (Jul 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
EUROPA SAGER 10, JUNIOR ALPINA TS 5 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 01, 2018 at Castons d.Mura (UD) (Parrocchiale)

EUROPA SAGER   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NARDI 3b 
DELNEGRO c/lf 
BERTOLDI 2b 
PORTELLI D 1b 
COLUSSI ss 
SAMSA dh 
DORIGO cf 
BERGAGNA D rf 
STOCCO lf/c 
BOSCAROL lf/rf 
BARUFFALDI p 
PAVIOTTI p 
CAIFFA p 
Totals   43  10  16  27 

JUNIOR ALPINA TS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZIO S 3b/p 
BRESCIANI 2b 
PALMIERI cf 
FELIZ 1b  11 
DI MONTE Dav dh/3b 
UGRIN A ss 
MILAZZO c 
ORZA lf 
ZIO M rf 
GRECO p 
PAPAZZONI p 
Totals   35  12  12  27 

EUROPA SAGER   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARUFFALDI Federico   3.1  12  15 
PAVIOTTI Mattia W  2.2  12  17 
CAIFFA Tommaso S  3.0  11  15 
 
JUNIOR ALPINA TS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRECO Marco L  1.2  10  14 
PAPAZZONI Riccardo   5.1  25  25 
ZIO Stefano   2.0  11 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: FURLAN Ennio
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorers - CURCI Matteo, PASSARO Roberta, BABICH Daniela.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
EUROPA SAGER 10, JUNIOR ALPINA TS 5 (Game 2)
Jul 01, 2018 at Castons d.Mura (UD) (Parrocchiale)

EUROPA SAGER starters: 16/3b NARDI; 3/c DELNEGRO; 43/2b BERTOLDI; 33/1b PORTELLI D; 14/ss COLUSSI; 29/dh SAMSA; 18/cf DORIGO; 11/rf BERGAGNA D; 25/lf BOSCAROL; 13/p BARUFFALDI;

JUNIOR ALPINA TS starters: 55/3b ZIO S; 10/2b BRESCIANI; 25/cf PALMIERI; 88/1b FELIZ; 14/dh DI MONTE Dav; 30/ss UGRIN A; 83/c MILAZZO; 38/lf ORZA; 16/rf ZIO M; 33/p GRECO;

EUROPA SAGER 1st - NARDI tripled to right center. DELNEGRO flied out to rf. BERTOLDI reached on a fielder's choice to catcher, RBI; NARDI scored. BERTOLDI stole second, advanced to third on a wild pitch. PORTELLI D flied out to cf, SF, RBI; BERTOLDI scored. COLUSSI grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 1st - ZIO S grounded out to ss. BRESCIANI walked. BRESCIANI advanced to second on a wild pitch. PALMIERI flied out to cf; BRESCIANI advanced to third. FELIZ flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 2nd - SAMSA singled to shortstop. DORIGO singled to second base, bunt; SAMSA advanced to second. BERGAGNA D singled to catcher, bunt, RBI; DORIGO advanced to second, advanced to third on the throw; SAMSA scored. BOSCAROL singled to shortstop, RBI; BERGAGNA D advanced to second; DORIGO scored. NARDI infield fly to 1b. DELNEGRO struck out swinging. BERTOLDI hit by pitch; BOSCAROL advanced to second; BERGAGNA D advanced to third. PORTELLI D hit by pitch, RBI; BERTOLDI advanced to second; BOSCAROL advanced to third; BERGAGNA D scored. COLUSSI walked, RBI; PORTELLI D advanced to second; BERTOLDI advanced to third; BOSCAROL scored. PAPAZZONI to p for GRECO. SAMSA singled to third base, RBI; COLUSSI advanced to second; PORTELLI D advanced to third; BERTOLDI scored. DORIGO singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b, RBI; SAMSA advanced to second, advanced to third on the error; COLUSSI advanced to third, scored on the error, unearned; PORTELLI D scored. BERGAGNA D grounded out to ss. 7 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 2nd - DI MONTE Dav struck out looking. UGRIN A walked. UGRIN A advanced to second on a passed ball. MILAZZO flied out to 2b. ORZA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 3rd - No play. BOSCAROL flied out to 1b. NARDI singled through the left side, advanced to third on an error by lf. DELNEGRO singled through the left side, advanced to second on an error by lf, RBI; NARDI scored. BERTOLDI singled to center field; DELNEGRO advanced to third. PORTELLI D struck out looking. COLUSSI fouled out to 1b. 1 run, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 3rd - ZIO M struck out swinging. ZIO S flied out to 2b. BRESCIANI singled to right field. PALMIERI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 4th - SAMSA flied out to 1b. DORIGO singled to shortstop. BERGAGNA D singled to left center; DORIGO advanced to second. BOSCAROL flied out to 2b. NARDI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 4th - STOCCO to lf for BERGAGNA D. BOSCAROL to rf. FELIZ singled to second base. DI MONTE Dav struck out looking. UGRIN A walked; FELIZ advanced to second. PAVIOTTI to p for BARUFFALDI. MILAZZO walked; UGRIN A advanced to second; FELIZ advanced to third. ORZA struck out swinging. ZIO M walked, RBI; MILAZZO advanced to second; UGRIN A advanced to third; FELIZ scored. ZIO S singled to pitcher, RBI; ZIO M advanced to second; MILAZZO advanced to third; UGRIN A scored. BRESCIANI flied out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

EUROPA SAGER 5th - DELNEGRO struck out looking. BERTOLDI singled to shortstop. PORTELLI D lined out to ss. COLUSSI flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 5th - PALMIERI walked. FELIZ doubled to left field; PALMIERI advanced to third. DI MONTE Dav singled to right field, RBI; FELIZ advanced to third; PALMIERI scored. UGRIN A reached on a fielder's choice; DI MONTE Dav out at second ss to 2b. MILAZZO struck out swinging. UGRIN A stole second, failed pickoff attempt. ORZA walked. ZIO M reached on a fielder's choice; ORZA advanced to second on a fielder's choice; UGRIN A out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

EUROPA SAGER 6th - SAMSA doubled to left field. DORIGO struck out swinging. STOCCO struck out swinging. BOSCAROL grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 6th - ZIO S flied out to cf. BRESCIANI fouled out to 1b. PALMIERI walked. FELIZ singled to shortstop; PALMIERI advanced to second. DI MONTE Dav struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 7th - NARDI flied out to cf. DELNEGRO grounded out to 3b. BERTOLDI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 7th - CAIFFA to p for PAVIOTTI. UGRIN A fouled out to lf. MILAZZO walked. ORZA walked; MILAZZO advanced to second. ZIO M struck out swinging. ORZA advanced to second on a wild pitch; MILAZZO advanced to third on a wild pitch. ZIO S walked. BRESCIANI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

EUROPA SAGER 8th - ZIO S to p. DI MONTE Dav to 3b. / for PAPAZZONI. PORTELLI D hit by pitch. COLUSSI singled to third base; PORTELLI D advanced to second. SAMSA struck out looking. DORIGO hit by pitch; COLUSSI advanced to second; PORTELLI D advanced to third. STOCCO struck out looking. BOSCAROL grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 8th - DELNEGRO to lf. STOCCO to c. PALMIERI singled to third base. FELIZ singled through the left side, advanced to second on an error by lf; PALMIERI advanced to second, scored on the error. DI MONTE Dav struck out swinging. UGRIN A doubled to left center, RBI; FELIZ scored, unearned. MILAZZO struck out swinging. ORZA struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROPA SAGER 9th - NARDI struck out swinging. DELNEGRO singled up the middle. BERTOLDI hit by pitch; DELNEGRO advanced to second. PORTELLI D flied out to rf. COLUSSI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR ALPINA TS 9th - ZIO M grounded out to p. ZIO S walked. BRESCIANI grounded into double play 2b to ss to 1b; ZIO S out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


EUROPA SAGER 10, JUNIOR ALPINA TS 5 (Jul 01, 2018 at Castons d.Mura (UD)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
EUROPA SAGER........ 271 000 000  - 10 16  1
JUNIOR ALPINA TS.... 000 210 020  -  5  9  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: EUROPA SAGER - BARUFFALDI Federico; PAVIOTTI Mattia(4); CAIFFA Tommaso(7) and
DELNEGRO Simone; STOCCO Alex. JUNIOR ALPINA TS - GRECO Marco; PAPAZZONI Riccardo(2);
ZIO Stefano(8) and MILAZZO Vincenzo.
Win-PAVIOTTI Mattia  Save-CAIFFA Tommaso  Loss-GRECO Marco  T-3:10  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - CURCI Matteo, PASSARO Roberta, BABICH Daniela.
IBAF