Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WHITE SOX BUTTRIO vs EUROPA SAGER (Jul 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
WHITE SOX BUTTRIO 19, EUROPA SAGER 1 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 15, 2018 at Bagnaria Arsa (UD) (Parrocchiale)

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FURLANI M 2b 
FURLANI L ss 
PILUTTI 1b 
SAYOL c  12 
NUNIN cf 
COLLESAN lf 
FLORE dh 
DE FACCIO lf 
BOREAN lf/cf 
SPECOGNA 3b 
BRADASCHIA rf 
STABILE rf 
CUCEK p 
Totals   35  19  16  15  21 

EUROPA SAGER   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NARDI 3b/p 
DELNEGRO c 
BERGAGNA M c 
BERTOLDI 1b/3b 
PORTELLI D dh 
COLUSSI ss/p 
BERGAGNA D rf 
SAMSA lf 
LEVORATO lf 
BOSCAROL cf 
PUTELLI 2b/p 
BARUFFALDI p 
DEGANIS p/1b 
Totals   23  12  21  11 

WHITE SOX BUTTRIO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CUCEK Rok W  7.0  12  23  26 
 
EUROPA SAGER   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARUFFALDI Federico L  1.1  12 
DEGANIS Alfio   0.2 
NARDI Alessandro   2.2  10  11 
PUTELLI Riccardo   1.0 
COLUSSI Mauro   1.1 

Umpires - HP: FINOCCHIARO Alessand 1B: BERTACCHE Gian Paolo
Start: 15:30 Time: 2:20 Attendance: 50
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - VALENTI Francesca.
DEGANIS faced 4 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
WHITE SOX BUTTRIO 19, EUROPA SAGER 1 (Game 2)
Jul 15, 2018 at Bagnaria Arsa (UD) (Parrocchiale)

WHITE SOX BUTTRIO starters: 5/2b FURLANI M; 3/ss FURLANI L; 19/1b PILUTTI; 24/c SAYOL; 15/cf NUNIN; 54/dh FLORE; 46/lf DE FACCIO; 91/3b SPECOGNA; 61/rf BRADASCHIA; 38/p CUCEK;

EUROPA SAGER starters: 16/3b NARDI; 3/c DELNEGRO; 43/1b BERTOLDI; 33/dh PORTELLI D; 14/ss COLUSSI; 11/rf BERGAGNA D; 29/lf SAMSA; 25/cf BOSCAROL; 19/2b PUTELLI; 13/p BARUFFALDI;

WHITE SOX BUTTRIO 1st - FURLANI M walked. FURLANI M stole second. FURLANI L walked. PILUTTI walked; FURLANI L advanced to second; FURLANI M advanced to third. SAYOL reached on a fielder's choice, RBI; PILUTTI advanced to third on a throwing error by 3b; FURLANI L advanced to third, scored on the error, unearned; FURLANI M scored. SAYOL; PILUTTI scored on an error by ss, assist by p 1b, caught stealing. NUNIN flied out to ss. FLORE singled to left field, RBI; SAYOL scored, unearned. FLORE advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. DE FACCIO struck out swinging. SPECOGNA flied out to cf. 4 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 1st - NARDI tripled to right center. DELNEGRO singled to second base, RBI; NARDI scored. DELNEGRO out at second c to ss, caught stealing. BERTOLDI flied out to ss. PORTELLI D struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - BRADASCHIA singled down the lf line. FURLANI M grounded out to p, SAC; BRADASCHIA advanced to second. FURLANI L walked. PILUTTI doubled to right field, RBI; FURLANI L advanced to third; BRADASCHIA scored. DEGANIS to p for BARUFFALDI. SAYOL singled to left field, RBI; PILUTTI advanced to third; FURLANI L scored. NUNIN walked; SAYOL advanced to second. FLORE homered to left center, 4 RBI; NUNIN scored; SAYOL scored; PILUTTI scored. DE FACCIO singled through the right side. SPECOGNA grounded into double play 3b to 2b to 1b; DE FACCIO out on the play. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 2nd - COLUSSI flied out to 1b. BERGAGNA D walked. SAMSA struck out swinging. BOSCAROL reached on a fielder's choice; BERGAGNA D out at second 2b to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - BRADASCHIA singled to left field. FURLANI M walked; BRADASCHIA advanced to second. FURLANI L singled to shortstop; FURLANI M advanced to second; BRADASCHIA advanced to third. PILUTTI singled through the left side, RBI; FURLANI L advanced to second; FURLANI M advanced to third; BRADASCHIA scored. NARDI to p. BERTOLDI to 3b. DEGANIS to 1b for PORTELLI D. / for DEGANIS. SAYOL singled to left field, 2 RBI; PILUTTI advanced to third; FURLANI L scored; FURLANI M scored. SAYOL advanced to second on a wild pitch; PILUTTI scored on a wild pitch. NUNIN walked. NUNIN advanced to second on a wild pitch; SAYOL advanced to third on a wild pitch. FLORE singled through the left side, RBI; NUNIN advanced to third; SAYOL scored. DE FACCIO reached on a fielder's choice, RBI; FLORE out at second ss to 2b; NUNIN scored. SPECOGNA grounded into double play ss to 1b; DE FACCIO out on the play. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 3rd - PUTELLI struck out swinging. NARDI struck out looking. DELNEGRO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - BRADASCHIA struck out swinging. FURLANI M struck out swinging, reached first on a wild pitch. FURLANI L grounded into double play p to ss to 1b; FURLANI M out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 4th - BOREAN to lf for DE FACCIO. BERTOLDI grounded out to p. DEGANIS struck out swinging. COLUSSI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - PILUTTI grounded out to ss. SAYOL struck out looking. NUNIN singled to right field. NARDI to 3b. BERTOLDI to 2b. PUTELLI to p. FLORE flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 5th - STABILE to rf for BRADASCHIA. BERGAGNA D walked. SAMSA struck out looking. BOSCAROL struck out swinging. PUTELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - LEVORATO to lf for SAMSA. BOREAN flied out to cf. SPECOGNA flied out to rf. STABILE walked. FURLANI M singled to first base; STABILE advanced to second. FURLANI M advanced to second on a wild pitch; STABILE advanced to third on a wild pitch. FURLANI L singled up the middle, 2 RBI; FURLANI M scored; STABILE scored. COLUSSI to p. PUTELLI to ss. BERGAGNA M to c for DELNEGRO. PILUTTI grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 6th - COLLESAN to lf for NUNIN. BOREAN to cf. NARDI grounded out to ss. BERGAGNA M struck out swinging. BERTOLDI walked. DEGANIS singled to center field; BERTOLDI advanced to second. COLUSSI reached on a fielder's choice; DEGANIS out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - SAYOL walked. COLLESAN singled to left field; SAYOL advanced to second. FLORE singled to left field; COLLESAN advanced to second; SAYOL advanced to third. ::: BOREAN M. out by rule - striKeout By Rule (KBR) - :::. BOREAN struck out swinging; FLORE advanced to second on a wild pitch; COLLESAN advanced to third on a wild pitch; SAYOL scored on a wild pitch. SPECOGNA lined out to 3b. STABILE flied out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 7th - BERGAGNA D out at first rf to 1b. LEVORATO struck out swinging. BOSCAROL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


WHITE SOX BUTTRIO 19, EUROPA SAGER 1 (Jul 15, 2018 at Bagnaria Arsa (UD)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
WHITE SOX BUTTRIO... 466 002 1 - 19 16  0
EUROPA SAGER........ 100 000 0 -  1  3  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: WHITE SOX BUTTRIO - CUCEK Rok and SAYOL Nahr Luis. EUROPA SAGER -
BARUFFALDI Federico; DEGANIS Alfio(2); NARDI Alessandro(3); PUTELLI Riccardo(5);
COLUSSI Mauro(6) and DELNEGRO Simone; BERGAGNA Matteo.
Win-CUCEK Rok  Loss-BARUFFALDI Federico  T-2:20  A-50
HR WHI - FLORE Lorenzo.
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - VALENTI Francesca.

DEGANIS faced 4 batters in the 3rd.
IBAF