Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

EUROPA SAGER vs A.S.D. ROVIGO (Jul 22, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. ROVIGO 7, EUROPA SAGER 6 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 22, 2018 at Rovigo (RO) (Tassina)

EUROPA SAGER   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NARDI 3b/c 
DELNEGRO c 
BOSCAROL lf 
BERTOLDI dh/p 
PORTELLI D 1b 
COLUSSI ss 
BERGAGNA D rf 
DORIGO cf 
SAMSA lf/3b 
CAIFFA 2b 
BARUFFALDI p 
Totals   36  27 

A.S.D. ROVIGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FERRARI M 2b/p 
REYES F cf 
FRIGATO dh/lf 
SALVATORE rf/2b 
SCHIBUOLA c 
GONZALEZ 3b 
VIGATO 1b 
LAVEZZO lf/rf 
CHERUBIN ss 
RONDINA p 
Totals   39  12  30  14 

EUROPA SAGER   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARUFFALDI Federico   5.0  19  21  11 
BERTOLDI Francesco L  4.0  20  20 
 
A.S.D. ROVIGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RONDINA Michele   6.0  23  32 
FERRARI Mirko W  4.0  13  16 

Umpires - HP: GARBIN Paolo 1B: BRAGA Andrea
Start: 15:30 Time: 3:20 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - SCHIBUOLA Michelangelo.
RONDINA faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. ROVIGO 7, EUROPA SAGER 6 (Game 2)
Jul 22, 2018 at Rovigo (RO) (Tassina)

EUROPA SAGER starters: 16/3b NARDI; 3/c DELNEGRO; 43/dh BERTOLDI; 33/1b PORTELLI D; 14/ss COLUSSI; 11/rf BERGAGNA D; 18/cf DORIGO; 29/lf SAMSA; 50/2b CAIFFA; 13/p BARUFFALDI;

A.S.D. ROVIGO starters: 22/2b FERRARI M; 37/cf REYES F; 16/dh FRIGATO; 31/rf SALVATORE; 7/c SCHIBUOLA; 45/3b GONZALEZ; 27/1b VIGATO; 77/lf LAVEZZO; 12/ss CHERUBIN; 21/p RONDINA;

EUROPA SAGER 1st - NARDI reached on a throwing error by ss. DELNEGRO struck out swinging. NARDI stole second. BERTOLDI lined out to 3b. NARDI advanced to third on a passed ball. PORTELLI D singled up the middle, RBI; NARDI scored, unearned. COLUSSI walked; PORTELLI D advanced to second. BERGAGNA D singled to right field, RBI; COLUSSI advanced to second; PORTELLI D scored, unearned. DORIGO grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

A.S.D. ROVIGO 1st - FERRARI M flied out to cf. REYES F fouled out to 1b. FRIGATO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 2nd - SAMSA singled to left center. CAIFFA out at first p to 2b, SAC; SAMSA advanced to second. NARDI grounded out to 3b. DELNEGRO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. ROVIGO 2nd - SALVATORE fouled out to 1b. SCHIBUOLA walked. SCHIBUOLA advanced to second on a balk. GONZALEZ walked. VIGATO singled to center field, RBI; GONZALEZ advanced to second, out at third cf to 1b to 3b; SCHIBUOLA scored. LAVEZZO singled to left field; VIGATO advanced to second. CHERUBIN fouled out to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 3rd - BERTOLDI grounded out to 3b. PORTELLI D flied out to cf. COLUSSI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. BERGAGNA D grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. ROVIGO 3rd - FERRARI M flied out to cf. REYES F doubled to right center. REYES F advanced to third on a passed ball. REYES F scored on a balk. FRIGATO flied out to cf. SALVATORE singled to center field. SALVATORE stole second. SCHIBUOLA reached on a fielder's choice; SALVATORE out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 4th - DORIGO grounded out to p. SAMSA flied out to cf. CAIFFA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. ROVIGO 4th - GONZALEZ flied out to lf. VIGATO flied out to p. LAVEZZO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 5th - NARDI walked. DELNEGRO struck out swinging. BERTOLDI hit by pitch; NARDI advanced to second. PORTELLI D flied out to lf; NARDI advanced to third. BERTOLDI stole second. COLUSSI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. ROVIGO 5th - CHERUBIN struck out swinging. FERRARI M singled to second base. REYES F flied out to cf. FRIGATO reached on a fielder's choice; FERRARI M out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 6th - BERGAGNA D singled to left field. DORIGO grounded out to 1b unassisted, SAC; BERGAGNA D advanced to second. SAMSA singled to center field; BERGAGNA D advanced to third. SAMSA stole second. CAIFFA reached on a throwing error by p, SAC, RBI; SAMSA advanced to third, scored on the error, unearned; BERGAGNA D scored. CAIFFA stole second. NARDI flied out to cf. DELNEGRO hit by pitch. BERTOLDI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

A.S.D. ROVIGO 6th - NARDI to c. BOSCAROL to lf for DELNEGRO. BERTOLDI to p. SAMSA to 3b. / for BARUFFALDI. SALVATORE grounded out to 3b. SCHIBUOLA struck out swinging. GONZALEZ singled through the right side. VIGATO reached on a fielder's choice; GONZALEZ out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 7th - PORTELLI D walked. COLUSSI hit by pitch; PORTELLI D advanced to second. FERRARI M to p. FRIGATO to lf. SALVATORE to 2b. LAVEZZO to rf. / for RONDINA. COLUSSI advanced to second on a wild pitch; PORTELLI D advanced to third on a wild pitch. COLUSSI advanced to third on a wild pitch; PORTELLI D scored on a wild pitch. BERGAGNA D grounded out to ss. DORIGO reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw; COLUSSI out at third 1b to c to 3b. SAMSA reached on a fielding error by ss; DORIGO scored on the error, unearned. CAIFFA walked; SAMSA advanced to second. NARDI flied out to cf. 2 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

A.S.D. ROVIGO 7th - LAVEZZO struck out swinging, out at first c to 1b. CHERUBIN struck out swinging, out at first c to 1b. FERRARI M reached on a dropped fly by rf. REYES F singled to third base; FERRARI M advanced to second. FRIGATO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

EUROPA SAGER 8th - BOSCAROL reached on a fielding error by ss. BOSCAROL stole second. BERTOLDI struck out swinging. BOSCAROL advanced to third on a wild pitch. PORTELLI D walked. PORTELLI D advanced to second on a fielder's choice; BOSCAROL out at home c to ss to c, caught stealing. COLUSSI reached on a fielder's choice; PORTELLI D out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. ROVIGO 8th - SALVATORE singled to shortstop. SCHIBUOLA singled to right field; SALVATORE advanced to second. GONZALEZ fouled out to c. VIGATO singled to left field, RBI; SCHIBUOLA advanced to second; SALVATORE scored. LAVEZZO tripled down the rf line, scored on a throwing error by 2b, 2 RBI; VIGATO scored; SCHIBUOLA scored. CHERUBIN grounded out to 3b. FERRARI M struck out looking. 4 runs, 4 hits, 1 error, 0 LOB.

EUROPA SAGER 9th - BERGAGNA D struck out swinging. DORIGO flied out to rf. SAMSA reached on a fielding error by 3b. CAIFFA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. ROVIGO 9th - REYES F flied out to ss. FRIGATO struck out swinging, out at first c to 1b. SALVATORE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 10th - SAMSA placed on second. CAIFFA placed on first. CAIFFA advanced to second on a wild pitch; SAMSA advanced to third on a wild pitch. NARDI intentionally walked. BOSCAROL lined into double play ss to 3b; SAMSA out on the play. BERTOLDI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. ROVIGO 10th - FRIGATO placed on second. SALVATORE placed on first. SCHIBUOLA singled to left field, RBI; SALVATORE advanced to second; FRIGATO scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. ROVIGO 7, EUROPA SAGER 6 (Jul 22, 2018 at Rovigo (RO)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
EUROPA SAGER........ 200 002 200 0 -  6  5  2
A.S.D. ROVIGO....... 011 000 040 1 -  7 12  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: EUROPA SAGER - BARUFFALDI Federico; BERTOLDI Francesco(6) and DELNEGRO Simone;
NARDI Alessandro. A.S.D. ROVIGO - RONDINA Michele; FERRARI Mirko(7) and SCHIBUOLA Niccolò.
Win-FERRARI Mirko  Loss-BERTOLDI Francesco  T-3:20  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - SCHIBUOLA Michelangelo.

RONDINA faced 2 batters in the 7th.
IBAF