Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

P&V JUNIOR RIMINI vs A.S.D. CHIETI B.C. (May 20, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
P&V JUNIOR RIMINI 15, A.S.D. CHIETI B.C. 5 (Game 1) - Composite Box Score
May 20, 2018 at Chieti (CH) (S. Filomena)

P&V JUNIOR RIMINI   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ARNOLD 2b 
CANUTI ss 
CIANCI G 3b 
PESARESI lf 
ZUCCONI cf 
RUGGERI 1b 
GABRIELLI dh 
PERAZZINI ph/dh 
ALBINI c 
BONEMEI rf 
POLO p 
SEVERI p 
Totals   33  15  11  11  11  21 

A.S.D. CHIETI B.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FLORENCIO P ss 
FAINI dh 
COLMENARES E rf 
FAIETA 3b 
TUTTOLANI 3b 
DI BATTISTA 2b 
PASQUALINI 1b/lf 
MARINELLI c 
CABRERA c 
D'ARIELLI lf 
DI FRANCESCO 1b 
MOTORGA cf 
SPINELLI p 
ADORANTE p 
COLLERUOLI p 
SANTANGELO p 
Totals   33  21  11 

P&V JUNIOR RIMINI   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POLO C. Alberto   4.2  21  25 
SEVERI Riccardo W  2.1  12  12 
 
A.S.D. CHIETI B.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINELLI Riccardo L  0.0 
ADORANTE Mattia   3.0  12  18 
COLLERUOLI Lorenzo   2.1  13 
SANTANGELO Vincenzo   1.2 

Umpires - HP: RINNOVATORE Carlo 1B: LELLI Nazzareno
Start: 11:00 Time: 3:20 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - COLANTONIO Greta.
SPINELLI faced 8 batters in the 1st.
ADORANTE faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
P&V JUNIOR RIMINI 15, A.S.D. CHIETI B.C. 5 (Game 1)
May 20, 2018 at Chieti (CH) (S. Filomena)

P&V JUNIOR RIMINI starters: 3/2b ARNOLD; 1/ss CANUTI; 4/3b CIANCI G; 2/lf PESARESI; 16/cf ZUCCONI; 7/1b RUGGERI; 10/dh GABRIELLI; 34/c ALBINI; 42/rf BONEMEI; 0/p POLO;

A.S.D. CHIETI B.C. starters: 17/ss FLORENCIO P; 8/dh FAINI; 47/rf COLMENARES E; 10/3b FAIETA; 23/2b DI BATTISTA; 18/1b PASQUALINI; 73/c MARINELLI; 13/lf D'ARIELLI; 21/cf MOTORGA; 22/p SPINELLI;

P&V JUNIOR RIMINI 1st - ARNOLD doubled down the lf line. CANUTI doubled to center field, RBI; ARNOLD scored. CIANCI G singled to center field, advanced to third on an error by cf; CANUTI advanced to third, scored on the error, unearned. PESARESI reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; CIANCI G scored on the error, unearned. ZUCCONI walked. RUGGERI reached on a fielding error by 3b; ZUCCONI advanced to second; PESARESI advanced to third. GABRIELLI walked, RBI; RUGGERI advanced to second; ZUCCONI advanced to third; PESARESI scored, unearned. ALBINI singled to right field, RBI; GABRIELLI advanced to second; RUGGERI advanced to third; ZUCCONI scored, unearned. ADORANTE to p for SPINELLI. BONEMEI walked, RBI; ALBINI advanced to second; GABRIELLI advanced to third; RUGGERI scored, unearned. ARNOLD reached on a fielder's choice; BONEMEI advanced to second on a fielder's choice; ALBINI advanced to third on a fielder's choice; GABRIELLI scored on a throwing error by 3b, unearned. CANUTI singled through the left side, RBI; ARNOLD advanced to second; BONEMEI advanced to third; ALBINI scored, unearned. CIANCI G hit by pitch, RBI; CANUTI advanced to second; ARNOLD advanced to third; BONEMEI scored, team unearned. PESARESI struck out looking. ZUCCONI tripled to right field, 3 RBI; CIANCI G scored, team unearned; CANUTI scored, team unearned; ARNOLD scored, team unearned. ::: on the same play:::. ZUCCONI scored on an error by 3b, unearned. RUGGERI grounded out to ss. GABRIELLI grounded out to 3b. 13 runs, 6 hits, 5 errors, 0 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 1st - FLORENCIO P struck out looking. FAINI flied out to 2b. COLMENARES E reached on a fielding error by 3b. FAIETA lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 2nd - ALBINI walked. BONEMEI flied into double play 2b to 1b; ALBINI out on the play. ARNOLD walked. CANUTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 2nd - DI BATTISTA reached on a fielding error by ss. PASQUALINI reached on a fielder's choice; DI BATTISTA out at second 2b to ss. MARINELLI grounded out to 1b unassisted; PASQUALINI advanced to second. D'ARIELLI flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 3rd - CIANCI G grounded out to 2b. PESARESI singled to shortstop. ZUCCONI reached on a fielder's choice; PESARESI out at second ss to 2b. RUGGERI walked; ZUCCONI advanced to second. GABRIELLI reached on a fielder's choice; RUGGERI out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 3rd - MOTORGA grounded out to ss. FLORENCIO P flied out to lf. FAINI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 4th - ALBINI walked. TUTTOLANI to 3b for FAIETA. COLLERUOLI to p for ADORANTE. ALBINI advanced to second on a throwing error by c, failed pickoff attempt. BONEMEI singled to shortstop. ARNOLD walked; BONEMEI advanced to second; ALBINI advanced to third. CANUTI singled to center field, RBI; ARNOLD advanced to second; BONEMEI advanced to third; ALBINI scored, unearned. CIANCI G struck out swinging. PESARESI flied out to 2b. ZUCCONI flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 4th - COLMENARES E singled to right field. TUTTOLANI flied out to 3b. DI BATTISTA walked; COLMENARES E advanced to second. PASQUALINI singled to center field; DI BATTISTA advanced to second; COLMENARES E advanced to third. MARINELLI walked, RBI; PASQUALINI advanced to second; DI BATTISTA advanced to third; COLMENARES E scored. D'ARIELLI struck out looking. MOTORGA struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 5th - CABRERA to c for MARINELLI. RUGGERI reached on a dropped fly by rf. GABRIELLI reached on a fielder's choice; RUGGERI out at second ss to 2b. ALBINI walked; GABRIELLI advanced to second. BONEMEI grounded into double play 2b to ss to 1b; ALBINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 5th - FLORENCIO P grounded out to ss. FAINI lined out to 3b. COLMENARES E walked. COLMENARES E stole second. TUTTOLANI walked. DI BATTISTA singled through the left side, RBI; TUTTOLANI advanced to second; COLMENARES E scored. PASQUALINI singled to center field, RBI; DI BATTISTA advanced to second; TUTTOLANI scored. CABRERA singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; PASQUALINI advanced to second, advanced to third on the error; DI BATTISTA scored. SEVERI to p for POLO. D'ARIELLI struck out looking. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 6th - ARNOLD walked. CANUTI walked; ARNOLD advanced to second. ARNOLD out at third c to 3b, caught stealing. CIANCI G hit by pitch; CANUTI advanced to second. PASQUALINI to lf. DI FRANCESCO to 1b for D'ARIELLI. SANTANGELO to p for COLLERUOLI. PESARESI flied out to 2b. ZUCCONI singled to left center, RBI; CIANCI G advanced to second; CANUTI scored. RUGGERI singled down the rf line; ZUCCONI advanced to second; CIANCI G advanced to third. PERAZZINI pinch hit for GABRIELLI. PERAZZINI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 6th - PERAZZINI to dh. MOTORGA grounded out to 3b. FLORENCIO P flied out to ss. FAINI singled up the middle. COLMENARES E flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 7th - ALBINI flied out to lf. BONEMEI grounded out to 2b. ARNOLD grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 7th - TUTTOLANI singled to shortstop. DI BATTISTA flied out to rf. PASQUALINI reached on a dropped fly by lf; TUTTOLANI advanced to second, advanced to third on the error. CABRERA struck out looking. DI FRANCESCO singled through the right side, RBI; PASQUALINI advanced to second; TUTTOLANI scored, unearned. MOTORGA singled through the right side; DI FRANCESCO advanced to second; PASQUALINI advanced to third. FLORENCIO P lined out to 2b. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


P&V JUNIOR RIMINI 15, A.S.D. CHIETI B.C. 5 (May 20, 2018 at Chieti (CH)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
P&V JUNIOR RIMINI... (13)00 101 0 - 15 11  4
A.S.D. CHIETI B.C... 0   00 130 1 -  5  9  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: P&V JUNIOR RIMINI - POLO C. Alberto; SEVERI Riccardo(5) and ALBINI Stefano.
A.S.D. CHIETI B.C. - SPINELLI Riccardo; ADORANTE Mattia(1); COLLERUOLI Lorenzo(4);
SANTANGELO Vincenzo(6) and MARINELLI Stefano; CABRERA REINALDO.
Win-SEVERI Riccardo  Loss-SPINELLI Riccardo  T-3:20  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - COLANTONIO Greta.

SPINELLI faced 8 batters in the 1st.
ADORANTE faced 1 batter in the 4th.
IBAF