Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

A.S.D. YANKEES BS vs P&V JUNIOR RIMINI (Jul 08, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. YANKEES BS 12, P&V JUNIOR RIMINI 0 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 08, 2018 at Rimini (RI) (Pirati)

A.S.D. YANKEES BS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TREVISANI cf 
PEREZ 2b 
BORGHI 1b 
MONDA rf 
CASTRO dh 
LANDI c 
BOSSOLARI lf 
SACCHETTI 3b 
COCCHI A ss 
ITALIA ss 
DE LOS SANTO p 
NATALI p 
Totals   27  12  12  19  24 

P&V JUNIOR RIMINI   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ARNOLD 2b/rf 
CANUTI ss 
CIANCI E ss 
CIANCI G 3b 
GABRIELLI dh 
RUGGERI 1b 
BAGGIO M ph/1b 
ZUCCONI cf 
BONEMEI rf 
PERAZZINI 2b 
ALBINI c 
SOLAROLI lf 
TOGNACCI p 
POLO p 
PANZETTA p 
FILIPPINI p 
Totals   29  24  10 

A.S.D. YANKEES BS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE LOS SANTOS E. W  6.0  19  24 
NATALI Dario   2.0  10  11 
 
P&V JUNIOR RIMINI   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TOGNACCI Gianluca L  2.2  15 
POLO C. Alberto   0.1 
PANZETTA Pietro   4.0  13  18 
FILIPPINI Giuseppe   1.0 

Umpires - HP: INGRAO Marco 1B: GALAZZETTI M.Alberto
Start: 11:00 Time: 3:05 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CICCHESE Gianluigi.
POLO faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. YANKEES BS 12, P&V JUNIOR RIMINI 0 (Game 1)
Jul 08, 2018 at Rimini (RI) (Pirati)

A.S.D. YANKEES BS starters: 9/cf TREVISANI; 19/2b PEREZ; 34/1b BORGHI; 2/rf MONDA; 3/dh CASTRO; 24/c LANDI; 46/lf BOSSOLARI; 45/3b SACCHETTI; 4/ss COCCHI A; 58/p DE LOS SANTO;

P&V JUNIOR RIMINI starters: 3/2b ARNOLD; 1/ss CANUTI; 4/3b CIANCI G; 10/dh GABRIELLI; 7/1b RUGGERI; 16/cf ZUCCONI; 42/rf BONEMEI; 34/c ALBINI; 69/lf SOLAROLI; 71/p TOGNACCI;

A.S.D. YANKEES BS 1st - TREVISANI flied out to 3b. PEREZ grounded out to 3b. BORGHI walked. MONDA walked; BORGHI advanced to second. CASTRO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 1st - ARNOLD walked. CANUTI walked; ARNOLD advanced to second. CANUTI stole second; ARNOLD stole third. CIANCI G struck out swinging. GABRIELLI reached on a fielder's choice; CANUTI advanced to third on a fielder's choice; ARNOLD out at home 3b to c. RUGGERI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 2nd - LANDI walked. BOSSOLARI struck out swinging. SACCHETTI grounded into double play p to ss to 1b; LANDI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 2nd - ZUCCONI walked. ZUCCONI out at first p to 1b, picked off. BONEMEI grounded out to 2b. ALBINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 3rd - COCCHI A walked. TREVISANI struck out swinging. PEREZ singled up the middle; COCCHI A advanced to second. BORGHI flied out to cf; COCCHI A advanced to third. PEREZ stole second. MONDA walked. CASTRO singled to right field, RBI; MONDA advanced to second; PEREZ advanced to third; COCCHI A scored. LANDI walked, RBI; CASTRO advanced to second; MONDA advanced to third; PEREZ scored. POLO to p for TOGNACCI. BOSSOLARI walked, RBI; LANDI advanced to second; CASTRO advanced to third; MONDA scored. SACCHETTI walked, RBI; BOSSOLARI advanced to second; LANDI advanced to third; CASTRO scored. COCCHI A struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 3rd - SOLAROLI grounded out to c. ARNOLD grounded out to p. CANUTI grounded out to 3b. No play. No play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 4th - TREVISANI walked. PEREZ walked; TREVISANI advanced to second. PANZETTA to p for POLO. BORGHI grounded out to p; PEREZ advanced to second; TREVISANI advanced to third. MONDA walked. CASTRO flied out to lf, SF, RBI; PEREZ advanced to third; TREVISANI scored. MONDA stole second. LANDI flied out to rf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 4th - CIANCI G flied out to rf. GABRIELLI walked. RUGGERI flied out to ss; GABRIELLI advanced to second on a throwing error by ss, advanced to third on the error. ZUCCONI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 5th - BOSSOLARI struck out swinging. SACCHETTI walked. COCCHI A grounded into double play 1b to ss to 1b; SACCHETTI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 5th - BONEMEI flied out to 1b. ALBINI singled down the lf line. ::: SOLAROLI P. out by rule - Toched by own Batted Ball (TBB) - :::. SOLAROLI grounded out to c unassisted. ARNOLD walked; ALBINI advanced to second. CANUTI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 6th - TREVISANI walked. PEREZ reached on a fielder's choice; TREVISANI out at second ss to 2b. BORGHI singled up the middle; PEREZ advanced to second. MONDA walked; BORGHI advanced to second; PEREZ advanced to third. CASTRO singled to center field, RBI; MONDA advanced to second; BORGHI advanced to third; PEREZ scored. LANDI singled to right field, 2 RBI; CASTRO advanced to third; MONDA scored; BORGHI scored. BOSSOLARI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; LANDI out at second ss unassisted; CASTRO scored. SACCHETTI grounded out to p. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 6th - ITALIA to ss for COCCHI A. CIANCI G flied out to rf. GABRIELLI struck out looking. BAGGIO M pinch hit for RUGGERI. BAGGIO M reached on a fielding error by ss. ZUCCONI lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 7th - ARNOLD to rf. BAGGIO M to 1b. PERAZZINI to 2b for BONEMEI. CIANCI E to ss for CANUTI. ITALIA fouled out to 3b. TREVISANI lined out to 1b. PEREZ flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 7th - NATALI to p for DE LOS SANTO. PERAZZINI grounded out to 1b unassisted. ALBINI doubled down the lf line. SOLAROLI singled to left field; ALBINI advanced to third. ARNOLD reached on a fielding error by ss; SOLAROLI advanced to second. CIANCI E reached on a fielder's choice; ARNOLD advanced to second on a fielder's choice; SOLAROLI advanced to third on a fielder's choice; ALBINI out at home 3b to c. CIANCI G struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 8th - FILIPPINI to p for PANZETTA. BORGHI grounded out to 3b. MONDA walked. CASTRO walked; MONDA advanced to second. LANDI walked; CASTRO advanced to second; MONDA advanced to third. BOSSOLARI singled to left field, 2 RBI; LANDI advanced to second; CASTRO scored; MONDA scored. SACCHETTI walked; BOSSOLARI advanced to second; LANDI advanced to third. ITALIA walked, RBI; SACCHETTI advanced to second; BOSSOLARI advanced to third; LANDI scored. TREVISANI reached on a fielder's choice; ITALIA advanced to second on a fielder's choice; SACCHETTI advanced to third on a fielder's choice; BOSSOLARI out at home p to c. PEREZ struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 8th - GABRIELLI fouled out to lf. BAGGIO M walked. ZUCCONI singled to center field; BAGGIO M advanced to second. PERAZZINI grounded out to 2b; ZUCCONI advanced to second; BAGGIO M advanced to third. ALBINI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. YANKEES BS 12, P&V JUNIOR RIMINI 0 (Jul 08, 2018 at Rimini (RI)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
A.S.D. YANKEES BS... 004 104 03 - 12  6  3
P&V JUNIOR RIMINI... 000 000 00 -  0  4  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: A.S.D. YANKEES BS - DE LOS SANTOS E.; NATALI Dario(7) and LANDI Matteo.
P&V JUNIOR RIMINI - TOGNACCI Gianluca; POLO C. Alberto(3); PANZETTA Pietro(4);
FILIPPINI Giuseppe(8) and ALBINI Stefano.
Win-DE LOS SANTOS E.  Loss-TOGNACCI Gianluca  T-3:05  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CICCHESE Gianluigi.

POLO faced 2 batters in the 4th.
IBAF