Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BELVEDERE W RICCIONE vs B.C. ANCONA A.S.D. (Jul 08, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
BELVEDERE W RICCIONE 13, B.C. ANCONA A.S.D. 3 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 08, 2018 at Ancona (AN) (Comunale)

BELVEDERE W RICCIONE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROSSI ss 
CAPOZZOLI 2b 
CANINI cf 
LUCENA dh/p 
BERNARDI 1b 
SIGNOROTTI 1b 
GABRIELLI 3b 
ANGELINI c 
VICHI lf 
BELTRAMINI rf 
TOMASSONI p 
Totals   34  13  13  11  10  21  11 

B.C. ANCONA A.S.D.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LORENZINI 2b 
CATENA ph/lf 
DELLA SALAND cf 
LIBERTI M p/ss 
CERIONI ss/1b 
MARTINEZ R rf 
STACCHIOTTI lf/3b 
LUCONI ph/3b 
BRUTTI 1b 
DI BIAGIO p 
LIBERTI F c 
VIRELLES 3b/ss 
Totals   25  21 

BELVEDERE W RICCIONE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TOMASSONI Filippo W  5.0  19  23 
LUCENA William   2.0 
 
B.C. ANCONA A.S.D.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LIBERTI Matteo L  3.1  10  21  25 
DI BIAGIO Federico   3.2  13  20 

Umpires - HP: BETTUCCI Mario 1B: SANTONI Massimiliano
Start: 11:00 Time: 2:45 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - GREGORI Elisa.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
BELVEDERE W RICCIONE 13, B.C. ANCONA A.S.D. 3 (Game 1)
Jul 08, 2018 at Ancona (AN) (Comunale)

BELVEDERE W RICCIONE starters: 3/ss ROSSI; 25/2b CAPOZZOLI; 29/cf CANINI; 35/dh LUCENA; 32/1b BERNARDI; 9/3b GABRIELLI; 42/c ANGELINI; 5/lf VICHI; 14/rf BELTRAMINI; 11/p TOMASSONI;

B.C. ANCONA A.S.D. starters: 86/2b LORENZINI; 5/cf DELLA SALAND; 23/p LIBERTI M; 22/ss CERIONI; 24/rf MARTINEZ R; 10/lf STACCHIOTTI; 25/1b BRUTTI; 32/c LIBERTI F; 26/3b VIRELLES;

BELVEDERE W RICCIONE 1st - ROSSI walked. ROSSI stole second. ROSSI out at third p to 3b, caught stealing. CAPOZZOLI struck out swinging. CANINI singled to left field. CANINI stole second. LUCENA walked. BERNARDI reached on a fielder's choice; LUCENA out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 1st - LORENZINI reached on a fielding error by 2b. LORENZINI stole second, advanced to third on a throwing error by c. DELLA SALAND flied out to 3b. LIBERTI M grounded out to 3b, RBI; LORENZINI scored, unearned. CERIONI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 2nd - GABRIELLI flied out to rf. ANGELINI singled to second base. VICHI reached on a fielding error by 2b; ANGELINI advanced to second. BELTRAMINI grounded out to 2b; VICHI advanced to second; ANGELINI advanced to third. ROSSI tripled to left field, 2 RBI; VICHI scored, unearned; ANGELINI scored, unearned. CAPOZZOLI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 2nd - MARTINEZ R flied out to rf. STACCHIOTTI grounded out to 3b. BRUTTI walked. LIBERTI F struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 3rd - CANINI walked. CANINI stole second. LUCENA singled to center field, RBI; CANINI scored. BERNARDI struck out looking. GABRIELLI singled to center field; LUCENA advanced to second. ANGELINI hit by pitch; GABRIELLI advanced to second; LUCENA advanced to third. VICHI infield fly to ss. BELTRAMINI reached on a fielding error by ss; ANGELINI advanced to second on the error; GABRIELLI advanced to third on the error; LUCENA scored on the error, unearned. ROSSI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 3rd - VIRELLES flied out to rf. LORENZINI reached on a fielding error by ss. LORENZINI out at second c to ss, caught stealing. DELLA SALAND struck out swinging, reached first on a throwing error by c. LIBERTI M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 4th - CAPOZZOLI singled to left field. CANINI flied out to rf. CAPOZZOLI stole second. LUCENA singled to center field, RBI; CAPOZZOLI scored. BERNARDI singled to left field; LUCENA advanced to second. GABRIELLI singled to left field; BERNARDI advanced to second; LUCENA advanced to third. ANGELINI singled to right field, RBI; GABRIELLI advanced to second; BERNARDI advanced to third; LUCENA scored. LIBERTI M to ss. CERIONI to 1b. DI BIAGIO to p for BRUTTI. VICHI walked, RBI; ANGELINI advanced to second; GABRIELLI advanced to third; BERNARDI scored. BELTRAMINI reached on a fielder's choice, RBI; VICHI out at second 2b to ss; ANGELINI advanced to third; GABRIELLI scored. BELTRAMINI stole second. ROSSI walked. CAPOZZOLI singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf, 2 RBI; ROSSI advanced to second, advanced to third on the error; BELTRAMINI scored; ANGELINI scored. CANINI flied out to rf. 6 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 4th - CERIONI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. MARTINEZ R walked. STACCHIOTTI reached on a fielder's choice; MARTINEZ R out at second 3b to 2b; CERIONI advanced to third. DI BIAGIO walked; STACCHIOTTI advanced to second. LIBERTI F grounded into double play ss to 2b to 1b; DI BIAGIO out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 5th - LUCENA grounded out to ss. BERNARDI walked. GABRIELLI fouled out to 1b. ANGELINI singled to center field; BERNARDI advanced to second. VICHI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 5th - VIRELLES struck out swinging. CATENA pinch hit for LORENZINI. CATENA flied out to rf. DELLA SALAND singled to shortstop. LIBERTI M singled to third base; DELLA SALAND advanced to second. CERIONI walked; LIBERTI M advanced to second; DELLA SALAND advanced to third. MARTINEZ R singled to left field, 2 RBI; CERIONI advanced to second, out at second lf to c to ss; LIBERTI M scored; DELLA SALAND scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 6th - CATENA to lf. LIBERTI M to 2b. STACCHIOTTI to 3b. VIRELLES to ss. BELTRAMINI walked. ROSSI flied out to 1b. CAPOZZOLI walked; BELTRAMINI advanced to second. CANINI doubled to center field, RBI; CAPOZZOLI advanced to third; BELTRAMINI scored. LUCENA reached on a throwing error by 3b, RBI; CANINI advanced to third, scored on the error, unearned; CAPOZZOLI scored. BERNARDI grounded into double play 1b to ss to 1b; LUCENA out on the play. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 6th - LUCENA to p. / for TOMASSONI. LUCONI pinch hit for STACCHIOTTI. LUCONI grounded out to p. DI BIAGIO struck out swinging. LIBERTI F grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 7th - LUCONI to 3b. GABRIELLI walked. ANGELINI grounded into double play p to ss to 1b; GABRIELLI out on the play. VICHI walked. BELTRAMINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 7th - SIGNOROTTI to 1b for BERNARDI. VIRELLES grounded out to 2b. CATENA struck out swinging. DELLA SALAND struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BELVEDERE W RICCIONE 13, B.C. ANCONA A.S.D. 3 (Jul 08, 2018 at Ancona (AN)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
BELVEDERE W RICCIONE 022 603 0 - 13 13  5
B.C. ANCONA A.S.D... 100 020 0 -  3  3  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BELVEDERE W RICCIONE - TOMASSONI Filippo; LUCENA William(6) and ANGELINI Luigi.
B.C. ANCONA A.S.D. - LIBERTI Matteo; DI BIAGIO Federico(4) and LIBERTI Filippo.
Win-TOMASSONI Filippo  Loss-LIBERTI Matteo  T-2:45  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - GREGORI Elisa.
IBAF