Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

A.S.D. CHIETI B.C. vs P&V JUNIOR RIMINI (Sep 02, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. CHIETI B.C. 5, P&V JUNIOR RIMINI 3 (Game 1) - Composite Box Score
Sep 02, 2018 at Rimini (RN) (Comunale)

A.S.D. CHIETI B.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMARIO 2b 
PASQUALINI ss 
FAINI p 
DI FRANCESCO 1b  14 
MORLA E rf 
CABRERA c 
DELL'ORLET G cf 
ADORANTE 3b 
CENTOFANTI lf 
Totals   31  27  16 

P&V JUNIOR RIMINI   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PERAZZINI 2b 
CANUTI ss/lf 
CIANCI G 3b 
GABRIELLI c  11 
ZUCCONI cf 
RUGGERI 1b/p 
BONEMEI rf 
SEVERI dh/1b 
BAGGIO M lf 
CIANCI E ph/ss 
BRENDA p 
TOGNACCI p 
POLO p 
RIDOLFI p 
Totals   31  27  13 

A.S.D. CHIETI B.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FAINI Federico W  9.0  31  37  14 
 
P&V JUNIOR RIMINI   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRENDA Francesco L  2.1  13 
TOGNACCI Gianluca   4.1  14  15 
POLO C. Alberto   1.1 
RIDOLFI Francesco   0.1 
RUGGERI Davide   0.2 

Umpires - HP: CARINGELLA Michele 1B: RODRIGUEZ A.A.Kenny
Start: 11:00 Time: 3:10 Attendance: 50
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - FERRI Letizia.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. CHIETI B.C. 5, P&V JUNIOR RIMINI 3 (Game 1)
Sep 02, 2018 at Rimini (RN) (Comunale)

A.S.D. CHIETI B.C. starters: 2/2b D'AMARIO; 18/ss PASQUALINI; 8/p FAINI; 4/1b DI FRANCESCO; 99/rf MORLA E; 3/c CABRERA; 41/cf DELL'ORLET G; 6/3b ADORANTE; 86/lf CENTOFANTI;

P&V JUNIOR RIMINI starters: 22/2b PERAZZINI; 1/ss CANUTI; 4/3b CIANCI G; 10/c GABRIELLI; 16/cf ZUCCONI; 7/1b RUGGERI; 42/rf BONEMEI; 18/dh SEVERI; 5/lf BAGGIO M; 11/p BRENDA;

A.S.D. CHIETI B.C. 1st - D'AMARIO hit by pitch. PASQUALINI walked; D'AMARIO advanced to second. FAINI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; PASQUALINI out at second ss to 2b; D'AMARIO advanced to third, scored on the error, unearned. DI FRANCESCO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; FAINI advanced to third, scored on the error, unearned. DI FRANCESCO advanced to third on a passed ball. MORLA E struck out looking. CABRERA struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 1st - PERAZZINI walked. CANUTI reached on a fielder's choice; PERAZZINI out at second 3b to 2b. CIANCI G grounded into double play 2b to ss to 1b; CANUTI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 2nd - DELL'ORLET G fouled out to c. ADORANTE walked. CENTOFANTI struck out looking. ADORANTE stole second. D'AMARIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 2nd - GABRIELLI struck out swinging. ZUCCONI singled to center field. RUGGERI grounded into double play 2b to ss to 1b; ZUCCONI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 3rd - PASQUALINI grounded out to 2b. FAINI walked. DI FRANCESCO walked; FAINI advanced to second. TOGNACCI to p for BRENDA. MORLA E grounded into double play 3b to 2b to 1b; FAINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 3rd - BONEMEI doubled to center field. BONEMEI advanced to third on a wild pitch. SEVERI popped up to 1b. BAGGIO M singled to center field, RBI; BONEMEI scored. PERAZZINI singled to right field; BAGGIO M advanced to second. PERAZZINI stole second; BAGGIO M stole third. PERAZZINI advanced to third on a passed ball; BAGGIO M scored on a passed ball. CANUTI grounded out to 2b, RBI; PERAZZINI scored, unearned. CIANCI G grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 4th - CABRERA singled to shortstop. CABRERA advanced to second on a passed ball. DELL'ORLET G out at first p to 2b, SAC; CABRERA advanced to third. ADORANTE grounded out to 1b unassisted. CENTOFANTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 4th - GABRIELLI flied out to 2b. ZUCCONI grounded out to ss. RUGGERI reached on a fielding error by 1b. RUGGERI stole second. BONEMEI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 5th - D'AMARIO grounded out to 2b. PASQUALINI out at first 1b to p. FAINI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 5th - SEVERI walked. BAGGIO M grounded out to p, SAC; SEVERI advanced to second. PERAZZINI grounded out to 3b. CANUTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 6th - DI FRANCESCO singled to right field. MORLA E reached on a fielding error by 3b; DI FRANCESCO advanced to second. CABRERA struck out swinging. DELL'ORLET G popped up to p. ADORANTE grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 6th - CIANCI G struck out looking. GABRIELLI grounded out to 1b unassisted. ZUCCONI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 7th - CENTOFANTI grounded out to p. D'AMARIO grounded out to p. POLO to p for TOGNACCI. PASQUALINI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 7th - RUGGERI reached on a throwing error by ss. BONEMEI reached on a fielding error by 3b; RUGGERI advanced to second. SEVERI grounded out to p, SAC; BONEMEI advanced to second; RUGGERI advanced to third. CIANCI E pinch hit for BAGGIO M. CIANCI E popped up to 1b. PERAZZINI hit by pitch. CANUTI reached on a fielder's choice; PERAZZINI advanced to second on a fielder's choice; BONEMEI out at third ss to 3b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 8th - CANUTI to lf. CIANCI E to ss. FAINI walked. DI FRANCESCO singled to left field; FAINI advanced to second. MORLA E fouled out to 1b. CABRERA singled to shortstop; DI FRANCESCO advanced to second; FAINI advanced to third. DELL'ORLET G reached on a fielder's choice; CABRERA advanced to second on a fielder's choice; DI FRANCESCO advanced to third on a fielder's choice; FAINI out at home 3b to c. ADORANTE struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 8th - CIANCI G struck out looking. GABRIELLI flied out to 3b. ZUCCONI tripled to center field, out at home cf to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 9th - RIDOLFI to p for POLO. CENTOFANTI struck out swinging. D'AMARIO walked. D'AMARIO advanced to second on a wild pitch. PASQUALINI walked. FAINI walked; PASQUALINI advanced to second; D'AMARIO advanced to third. DI FRANCESCO reached on a fielder's choice, RBI; FAINI advanced to second on an error by ss; PASQUALINI advanced to third, scored on the error; D'AMARIO scored. MORLA E walked; DI FRANCESCO advanced to second; FAINI advanced to third. MORLA E advanced to second on a wild pitch; DI FRANCESCO advanced to third on a wild pitch; FAINI scored on a wild pitch, unearned. CABRERA hit by pitch. RUGGERI to p. SEVERI to 1b. / for RIDOLFI. DELL'ORLET G grounded into double play 3b to c to 1b; DI FRANCESCO out on the play. 3 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

P&V JUNIOR RIMINI 9th - RUGGERI singled to right field. RUGGERI stole second. BONEMEI grounded out to p. SEVERI hit by pitch. CIANCI E grounded out to ss. PERAZZINI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. CHIETI B.C. 5, P&V JUNIOR RIMINI 3 (Sep 02, 2018 at Rimini (RN)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
A.S.D. CHIETI B.C... 200 000 003  -  5  4  3
P&V JUNIOR RIMINI... 003 000 000  -  3  6  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: A.S.D. CHIETI B.C. - FAINI Federico and CABRERA REINALDO. P&V JUNIOR RIMINI -
BRENDA Francesco; TOGNACCI Gianluca(3); POLO C. Alberto(7); RIDOLFI Francesco(9);
RUGGERI Davide(9) and GABRIELLI Andrea.
Win-FAINI Federico  Loss-BRENDA Francesco  T-3:10  A-50
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - FERRI Letizia.
IBAF