Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

A.S.D. FANO BAS 94 vs B.C. ANCONA A.S.D. (Sep 09,2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. FANO BAS 94 17, B.C. ANCONA A.S.D. 6 (Game 2) - Composite Box Score
Sep 09,2018 at Ancona (AN) (Comunale)

A.S.D. FANO BAS 94   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FREGUGLIA cf 
AMBROSINI R ss 
BERTI rf/1b 
AMBROSINI E c 
BARBARESI E dh 
BETTI ph/dh 
BRANCHINI 1b 
FIORELLI ph/rf 
GROTTAROLI lf 
PASSINETTI 3b 
FERRI 2b 
GAUDENZI 2b 
VENTURI p 
PIEROTTI p 
Totals   41  17  18  15  21  12 

B.C. ANCONA A.S.D.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALI lf/2b 
UBALDI 2b 
DI BIAGIO p/2b 
LIBERTI M p/2b 
CERIONI ss/2b 
MARTINEZ R rf/c 
LUCONI 3b 
ULISSI lf 
DELLA SALAND cf 
LIBERTI F c 
LUPINI rf 
BRUTTI 1b 
Totals   29  10  21 

A.S.D. FANO BAS 94   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VENTURI Alex   4.0  17  19 
PIEROTTI Luca W  3.0  12  14 
 
B.C. ANCONA A.S.D.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LIBERTI Matteo L  2.1  10  17  19 
DI BIAGIO Federico   3.0  18  19 
CERIONI Alessandro   1.2 

Umpires - HP: FLOCCUZIO Gianluca 1B: ARDISSONE Enrico
Start: 15:30 Time: 3:02 Attendance: 45
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MOGLIANI Carlo, MAGRINI Dina.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. FANO BAS 94 17, B.C. ANCONA A.S.D. 6 (Game 2)
Sep 09,2018 at Ancona (AN) (Comunale)

A.S.D. FANO BAS 94 starters: 78/cf FREGUGLIA; 20/ss AMBROSINI R; 32/rf BERTI; 16/c AMBROSINI E; 37/dh BARBARESI E; 41/1b BRANCHINI; 15/lf GROTTAROLI; 54/3b PASSINETTI; 17/2b FERRI; 8/p VENTURI;

B.C. ANCONA A.S.D. starters: 61/lf ALI; 21/2b UBALDI; 23/p LIBERTI M; 22/ss CERIONI; 24/rf MARTINEZ R; 40/3b LUCONI; 5/cf DELLA SALAND; 32/c LIBERTI F; 25/1b BRUTTI;

A.S.D. FANO BAS 94 1st - FREGUGLIA tripled to right center. AMBROSINI R grounded out to 2b, RBI; FREGUGLIA scored. BERTI singled down the rf line. AMBROSINI E singled to right field; BERTI advanced to second. BARBARESI E reached on a fielder's choice; AMBROSINI E out at second ss to 2b; BERTI advanced to third. BRANCHINI singled through the right side, RBI; BARBARESI E advanced to second; BERTI scored. GROTTAROLI grounded out to p. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 1st - ALI singled to left field. UBALDI singled through the left side; ALI advanced to second. LIBERTI M walked; UBALDI advanced to second; ALI advanced to third. CERIONI reached on a fielder's choice; LIBERTI M advanced to second on a fielder's choice; UBALDI advanced to third on a fielder's choice; ALI out at home 3b to c. MARTINEZ R singled through the left side, advanced to second on the throw, 2 RBI; CERIONI advanced to second, advanced to third on the throw; LIBERTI M scored; UBALDI scored. LUCONI flied out to 2b. DELLA SALAND reached on a fielding error by ss; MARTINEZ R scored on the error, unearned; CERIONI scored on the error, unearned. LIBERTI F grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 2nd - PASSINETTI grounded out to p. FERRI struck out looking. FREGUGLIA flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 2nd - BRUTTI walked. ALI reached on a fielder's choice; BRUTTI out at second ss to 2b. UBALDI grounded out to 2b; ALI advanced to second. LIBERTI M flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 3rd - AMBROSINI R grounded out to 2b. BERTI singled up the middle. AMBROSINI E walked; BERTI advanced to second. BARBARESI E singled to left field, RBI; AMBROSINI E advanced to second; BERTI scored. BRANCHINI singled through the right side, RBI; BARBARESI E advanced to second; AMBROSINI E scored. BRANCHINI advanced to second on a passed ball; BARBARESI E advanced to third on a passed ball. GROTTAROLI walked. PASSINETTI singled up the middle, RBI; GROTTAROLI advanced to second; BRANCHINI advanced to third; BARBARESI E scored. FERRI reached on a fielder's choice, RBI; PASSINETTI advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss, advanced to third on the error; GROTTAROLI advanced to third, scored on the error; BRANCHINI scored. FREGUGLIA singled to left field, RBI; FERRI advanced to second; PASSINETTI scored, unearned. DI BIAGIO to p for UBALDI. LIBERTI M to 2b. FREGUGLIA advanced to second on a wild pitch; FERRI advanced to third on a wild pitch. AMBROSINI R lined out to 3b. BERTI singled to first base, 2 RBI; FREGUGLIA scored, unearned; FERRI scored, unearned. AMBROSINI E flied out to rf. 8 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 3rd - CERIONI singled to right field. MARTINEZ R flied out to 3b; CERIONI advanced to second on a throwing error by 3b. LUCONI grounded out to ss; CERIONI advanced to third. DELLA SALAND flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 4th - LIBERTI M to ss. CERIONI to 2b. BARBARESI E flied out to 2b. BRANCHINI singled to center field. GROTTAROLI walked; BRANCHINI advanced to second. PASSINETTI reached on a dropped fly by lf; GROTTAROLI advanced to second; BRANCHINI advanced to third. PASSINETTI advanced to second on a wild pitch; GROTTAROLI advanced to third on a wild pitch; BRANCHINI scored on a wild pitch. FERRI flied out to ss. FREGUGLIA singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; PASSINETTI scored, unearned; GROTTAROLI scored, unearned. MARTINEZ R to c. LUPINI to rf for LIBERTI F. AMBROSINI R flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 4th - LUPINI singled to third base. BRUTTI grounded into double play p to ss to 1b; LUPINI out on the play. ALI lined out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 5th - BERTI singled to shortstop. AMBROSINI E reached on a fielder's choice; BERTI out at second ss to 2b. BETTI pinch hit for BARBARESI E. AMBROSINI E advanced to second on a passed ball. BETTI struck out swinging. FIORELLI pinch hit for BRANCHINI. FIORELLI singled to center field, RBI; AMBROSINI E scored, unearned. FIORELLI out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 5th - BERTI to 1b. BETTI to dh. FIORELLI to rf. GAUDENZI to 2b for FERRI. PIEROTTI to p for VENTURI. DI BIAGIO singled up the middle. DI BIAGIO advanced to second on a wild pitch. LIBERTI M lined into double play 1b to ss; DI BIAGIO out on the play. CERIONI reached on a throwing error by ss, assist by p, out at second 1b to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 6th - GROTTAROLI singled to pitcher. PASSINETTI doubled to left field; GROTTAROLI advanced to third. GAUDENZI reached on a fielding error by 3b, RBI; PASSINETTI advanced to third; GROTTAROLI scored. FREGUGLIA singled to shortstop, RBI; GAUDENZI advanced to second; PASSINETTI scored. AMBROSINI R grounded out to 1b unassisted; FREGUGLIA advanced to second; GAUDENZI advanced to third. DI BIAGIO to 2b. CERIONI to p. BERTI walked. AMBROSINI E singled through the left side, RBI; BERTI advanced to second; FREGUGLIA advanced to third; GAUDENZI scored, unearned. BETTI struck out looking. FIORELLI struck out looking. 3 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 6th - MARTINEZ R singled up the middle. LUCONI fouled out to 1b. DELLA SALAND singled to right field; MARTINEZ R advanced to second. LUPINI infield fly to 2b. BRUTTI reached on a fielder's choice; DELLA SALAND out at second ss to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 7th - ALI to 2b. DI BIAGIO to 3b. ULISSI to lf for LUCONI. GROTTAROLI walked. PASSINETTI reached on a fielder's choice; GROTTAROLI out at second ss to 2b. GAUDENZI struck out swinging. FREGUGLIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 7th - ALI walked. DI BIAGIO fouled out to 1b. ALI stole second. LIBERTI M singled to right field, RBI; ALI scored. CERIONI singled to right field; LIBERTI M advanced to third. MARTINEZ R flied out to rf, SF, RBI; LIBERTI M scored. ULISSI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. FANO BAS 94 17, B.C. ANCONA A.S.D. 6 (Sep 09,2018 at Ancona (AN)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
A.S.D. FANO BAS 94.. 208 313 0 - 17 18  3
B.C. ANCONA A.S.D... 400 000 2 -  6 10  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: A.S.D. FANO BAS 94 - VENTURI Alex; PIEROTTI Luca(5) and AMBROSINI Eugenio.
B.C. ANCONA A.S.D. - LIBERTI Matteo; DI BIAGIO Federico(3); CERIONI Alessandro(6) and
LIBERTI Filippo; MARTINEZ R. Jose' L..
Win-PIEROTTI Luca  Loss-LIBERTI Matteo  T-3:02  A-45
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MOGLIANI Carlo, MAGRINI Dina.
IBAF