Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FIORENTINA BASEBALL vs CALI ROMA SPRINT 24 (May 27, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 15, CALI ROMA SPRINT 24 5 (Game 1) - Composite Box Score
May 27, 2018 at Acilia (RM) (Roma XIII)

FIORENTINA BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ES-SOUFI dh 
RASSIZAD lf 
ANDREINI rf 
BIFFOLI 3b 
VARRA' cf 
MARTIN P ss 
KRASNIQI M c 
SAVORELLI 2b 
ANICHINI 1b 
BUONAMICI ph/1b 
MARTINEZ H p 
Totals   36  15  12  11  11  24  11 

CALI ROMA SPRINT 24   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAPPALARDO 2b/p 
AGRAMONTE ss 
CAPPELLI 3b 
ANGARICA cf 
SACCO rf/2b 
ATTURI 1b/p 
ROSSETTI c 
LIVI dh/p 
LATTANZI rf 
ALFANO lf 
BARDASI p 
Totals   30  24 

FIORENTINA BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ H. Euridis W  8.0  30  37 
 
CALI ROMA SPRINT 24   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARDASI Francesco L  6.0  10  25  33 
LIVI Nicolo'   0.0 
PAPPALARDO Gabriele   1.2  13 
ATTURI Cristiano   0.1 

Umpires - HP: MACCIOCCHI MArco 1B: GIORDANO Giacomo
Start: 11:05 Time: 3:33 Attendance: 50
Weather: Partly Cloudy Game notes: Scorer - FEDERICO Salvatore
BARDASI faced 2 batters in the 7th.
LIVI faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 15, CALI ROMA SPRINT 24 5 (Game 1)
May 27, 2018 at Acilia (RM) (Roma XIII)

FIORENTINA BASEBALL starters: 24/dh ES-SOUFI; 35/lf RASSIZAD; 33/rf ANDREINI; 28/3b BIFFOLI; 10/cf VARRA'; 1/ss MARTIN P; 23/c KRASNIQI M; 50/2b SAVORELLI; 9/1b ANICHINI; 16/p MARTINEZ H;

CALI ROMA SPRINT 24 starters: 21/2b PAPPALARDO; 27/ss AGRAMONTE; 4/3b CAPPELLI; 45/cf ANGARICA; 7/rf SACCO; 5/1b ATTURI; 50/c ROSSETTI; 19/dh LIVI; 68/lf ALFANO; 23/p BARDASI;

FIORENTINA BASEBALL 1st - ES-SOUFI struck out swinging. RASSIZAD grounded out to 3b. ANDREINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA SPRINT 24 1st - PAPPALARDO out at first p to 2b, bunt. AGRAMONTE struck out swinging. CAPPELLI walked. ANGARICA doubled down the rf line; CAPPELLI advanced to third. SACCO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 2nd - BIFFOLI doubled to left center. VARRA' walked. MARTIN P singled to right field, RBI; VARRA' advanced to second, advanced to third on the throw; BIFFOLI scored. KRASNIQI M struck out looking. SAVORELLI reached on a fielder's choice to catcher, RBI; MARTIN P advanced to second; VARRA' scored. ANICHINI struck out swinging. ES-SOUFI singled to left center, RBI; SAVORELLI advanced to third; MARTIN P scored. ES-SOUFI stole second. RASSIZAD walked. ANDREINI singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; RASSIZAD advanced to second, advanced to third on the throw; ES-SOUFI scored; SAVORELLI scored. BIFFOLI walked. VARRA' flied out to cf. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

CALI ROMA SPRINT 24 2nd - ATTURI flied out to cf. ROSSETTI struck out swinging. LIVI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 3rd - MARTIN P flied out to cf. KRASNIQI M singled to left field. SAVORELLI lined out to lf. ANICHINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA SPRINT 24 3rd - ALFANO walked. PAPPALARDO singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; ALFANO advanced to second, advanced to third on the error. AGRAMONTE grounded out to 2b, RBI; PAPPALARDO advanced to third; ALFANO scored. CAPPELLI grounded out to 2b, RBI; PAPPALARDO scored, unearned. ANGARICA walked. ANGARICA stole second. SACCO grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 4th - ES-SOUFI struck out swinging, out at first c to 1b. RASSIZAD flied out to p. ANDREINI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA SPRINT 24 4th - ATTURI flied out to ss. ROSSETTI reached on a fielding error by ss. ROSSETTI out at second c to ss, caught stealing. LIVI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 5th - BIFFOLI struck out swinging. VARRA' flied out to cf. MARTIN P grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA SPRINT 24 5th - ALFANO struck out swinging. PAPPALARDO singled to second base. AGRAMONTE reached on a fielder's choice; PAPPALARDO out at second p to ss. CAPPELLI singled to center field; AGRAMONTE advanced to third. ANGARICA intentionally walked; CAPPELLI advanced to second. SACCO walked, RBI; ANGARICA advanced to second; CAPPELLI advanced to third; AGRAMONTE scored. ATTURI singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; SACCO advanced to second, advanced to third on the throw; ANGARICA scored; CAPPELLI scored. ROSSETTI popped up to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 6th - KRASNIQI M walked. KRASNIQI M stole second. SAVORELLI fouled out to 1b; KRASNIQI M advanced to third. BUONAMICI pinch hit for ANICHINI. BUONAMICI flied out to cf, SF, RBI; KRASNIQI M scored. ES-SOUFI singled to left field. RASSIZAD singled to left center, advanced to second on the throw; ES-SOUFI advanced to third. ANDREINI walked, advanced to third on the error; RASSIZAD scored on a throwing error by p, unearned; ES-SOUFI scored on the error, unearned. BIFFOLI flied out to ss. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CALI ROMA SPRINT 24 6th - BUONAMICI to 1b. LIVI singled down the rf line. LIVI out at second c to 2b, caught stealing. ALFANO walked. PAPPALARDO reached on a fielder's choice; ALFANO out at second ss to 2b. AGRAMONTE grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 7th - VARRA' walked. MARTIN P walked; VARRA' advanced to second. LIVI to p. / for BARDASI. MARTIN P advanced to second on a wild pitch; VARRA' advanced to third on a wild pitch. MARTIN P advanced to third on a wild pitch; VARRA' scored on a wild pitch. KRASNIQI M walked. KRASNIQI M stole second. SAVORELLI singled to center field, RBI; KRASNIQI M advanced to third; MARTIN P scored. PAPPALARDO to p. SACCO to 2b. LATTANZI to rf for LIVI. SAVORELLI stole second. BUONAMICI struck out swinging. ES-SOUFI singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b; SAVORELLI advanced to third on the error; KRASNIQI M scored on the error, unearned. RASSIZAD singled to third base. ANDREINI reached on a fielder's choice; RASSIZAD advanced to second; ES-SOUFI advanced to third; SAVORELLI out at home 3b to c. BIFFOLI reached on a fielder's choice; ANDREINI advanced to second; RASSIZAD out at third 3b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

CALI ROMA SPRINT 24 7th - CAPPELLI flied out to ss. ANGARICA flied out to rf. SACCO singled to center field. ATTURI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 8th - VARRA' flied out to cf. MARTIN P reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. KRASNIQI M singled to left center, RBI; MARTIN P scored, unearned. SAVORELLI hit by pitch; KRASNIQI M advanced to second. SAVORELLI advanced to second on a wild pitch; KRASNIQI M advanced to third on a wild pitch. BUONAMICI flied out to rf, SF, RBI; SAVORELLI advanced to third; KRASNIQI M scored, unearned. ES-SOUFI walked. RASSIZAD singled to center field, RBI; ES-SOUFI advanced to second; SAVORELLI scored, unearned. RASSIZAD advanced to second on a wild pitch; ES-SOUFI advanced to third on a wild pitch. ANDREINI walked. PAPPALARDO to 2b. SACCO to 1b. ATTURI to p. BIFFOLI walked, RBI; ANDREINI advanced to second; RASSIZAD advanced to third; ES-SOUFI scored, unearned. VARRA' flied out to lf. 4 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

CALI ROMA SPRINT 24 8th - ROSSETTI flied out to ss. LATTANZI fouled out to lf. ALFANO walked. PAPPALARDO popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FIORENTINA BASEBALL 15, CALI ROMA SPRINT 24 5 (May 27, 2018 at Acilia (RM)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
FIORENTINA BASEBALL. 050 003 34 - 15 12  2
CALI ROMA SPRINT 24. 002 030 00 -  5  7  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FIORENTINA BASEBALL - MARTINEZ H. Euridis and KRASNIQI Mergim. CALI ROMA SPRINT 24 -
BARDASI Francesco; LIVI Nicolo'(7); PAPPALARDO Gabriele(7); ATTURI Cristiano(8) and
ROSSETTI Simone.
Win-MARTINEZ H. Euridis  Loss-BARDASI Francesco  T-3:33  A-50
Weather: Partly Cloudy
Game notes:
Scorer - FEDERICO Salvatore

BARDASI faced 2 batters in the 7th.
LIVI faced 2 batters in the 7th.
IBAF