Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CATALANA B. ALGHERO vs FIORENTINA BASEBALL (Jul 14, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 17, CATALANA B. ALGHERO 4 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 14, 2018 at Firenze (FI) (Cerreti)

CATALANA B. ALGHERO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLUMBU rf 
ADELMI I ss 
ZIDDA M. 2b 
MELONI 1b/p 
CONTINI dh/p 
BRITO C cf 
CABRERA R 3b 
SCHOCH c 
GARGIULO c 
DERIO lf 
D'AMICO Y p 
MARASTONI p 
ADELMI F p 
Totals   30  10  18 

FIORENTINA BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ES-SOUFI 2b 
RASSIZAD lf 
BIFFOLI 3b 
MANDOLINI c 
VARRA' cf 
CATANIA rf 
KRASNIQI M dh 
PANICHI G ph/dh 
MARTIN P ss 
ANICHINI 1b 
ANDREINI rf/cf 
TAGLIAFERRI p 
KRASNIQI E p 
SINFORICI p 
BUONAMICI p 
Totals   38  17  20  13  21 

CATALANA B. ALGHERO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
D'AMICO Yovany E. L  2.0  11  11 
MARASTONI Enrico   0.1 
ADELMI Fabrizio   0.1 
CONTINI Antonio   1.0  10 
MELONI Massimiliano   2.1  14  16 
 
FIORENTINA BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TAGLIAFERRI Gabriele   4.0  19  19 
KRASNIQI Endrit W  2.0 
SINFORICI Alessio   0.0 
BUONAMICI Lapo   1.0 

Umpires - HP: GERMANO Alberto 1B: FERRINI Claudio
Start: 20:30 Time: 2:55 Attendance: 35
Weather: Sunny Game notes: Scorer - NARDI Fausto.
SINFORICI faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 17, CATALANA B. ALGHERO 4 (Game 2)
Jul 14, 2018 at Firenze (FI) (Cerreti)

CATALANA B. ALGHERO starters: 42/rf COLUMBU; 71/ss ADELMI I; 4/2b ZIDDA M.; 15/1b MELONI; 25/dh CONTINI; 46/cf BRITO C; 24/3b CABRERA R; 34/c SCHOCH; 20/lf DERIO; 43/p D'AMICO Y;

FIORENTINA BASEBALL starters: 24/2b ES-SOUFI; 35/lf RASSIZAD; 28/3b BIFFOLI; 88/c MANDOLINI; 10/cf VARRA'; 23/dh KRASNIQI M; 1/ss MARTIN P; 32/1b ANICHINI; 33/rf ANDREINI; 13/p TAGLIAFERRI;

CATALANA B. ALGHERO 1st - COLUMBU grounded out to ss. ADELMI I flied out to rf. ZIDDA M. singled to third base. ZIDDA M. out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 1st - ES-SOUFI struck out looking. RASSIZAD grounded out to ss. BIFFOLI doubled to center field. MANDOLINI singled through the left side, RBI; BIFFOLI scored. VARRA' singled to second base; MANDOLINI advanced to second. KRASNIQI M singled through the left side, RBI; VARRA' advanced to second; MANDOLINI scored. MARTIN P flied out to rf. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 2nd - MELONI singled to center field. CONTINI singled up the middle; MELONI advanced to second. BRITO C flied out to 3b. CABRERA R struck out swinging. SCHOCH struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 2nd - ANICHINI struck out swinging. ANDREINI doubled down the lf line. ES-SOUFI struck out looking. ANDREINI advanced to third on a wild pitch. ANDREINI scored on a wild pitch. RASSIZAD grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 3rd - DERIO singled up the middle. DERIO advanced to second on a passed ball. COLUMBU flied out to p. ADELMI I singled to pitcher; DERIO advanced to third. ADELMI I stole second. ZIDDA M. reached on a fielding error by ss, RBI; ADELMI I advanced to third; DERIO scored, unearned. ZIDDA M. stole second; ADELMI I scored on a throwing error by c, unearned. MELONI reached on a fielding error by ss; ZIDDA M. out at third cf to 3b. CONTINI reached on a fielder's choice; MELONI out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 3rd - MARASTONI to p for D'AMICO Y. BIFFOLI walked. MANDOLINI flied out to rf. VARRA' singled through the left side, advanced to second on an error by lf; BIFFOLI advanced to second, scored on the error. KRASNIQI M walked. KRASNIQI M advanced to second on the error; VARRA' stole third, scored on a throwing error by c. MARTIN P singled to center field, RBI; KRASNIQI M scored. ADELMI F to p for MARASTONI. ANICHINI struck out swinging. ANDREINI walked; MARTIN P advanced to second. ES-SOUFI hit by pitch; ANDREINI advanced to second; MARTIN P advanced to third. RASSIZAD singled up the middle, 2 RBI; ES-SOUFI advanced to third; ANDREINI scored; MARTIN P scored. CONTINI to p. / for ADELMI F. BIFFOLI walked; RASSIZAD advanced to second. MANDOLINI flied out to rf. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 4th - BRITO C singled to left field. CABRERA R singled to left field; BRITO C advanced to second. SCHOCH reached on a fielder's choice; CABRERA R advanced to second on a fielder's choice; BRITO C out at third 3b unassisted. DERIO struck out swinging. COLUMBU popped up to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 4th - GARGIULO to c for SCHOCH. VARRA' singled through the left side. KRASNIQI M hit by pitch; VARRA' advanced to second. MARTIN P singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; KRASNIQI M advanced to second, advanced to third on the throw; VARRA' scored. ANICHINI struck out swinging, reached first on a passed ball; MARTIN P advanced to third on a passed ball; KRASNIQI M scored on a passed ball. ANDREINI singled to right field, RBI; ANICHINI advanced to second; MARTIN P scored, unearned. ES-SOUFI infield fly to ss. RASSIZAD reached on a fielder's choice; ANDREINI out at second ss to 2b; ANICHINI advanced to third. BIFFOLI singled through the left side, RBI; RASSIZAD advanced to second; ANICHINI scored, unearned. MELONI to p. CONTINI to 1b. MANDOLINI tripled to left field, 2 RBI; BIFFOLI scored, unearned; RASSIZAD scored, unearned. VARRA' singled to third base, RBI; MANDOLINI scored, team unearned. KRASNIQI M singled to left field; VARRA' advanced to second. MARTIN P singled to left field, RBI; KRASNIQI M advanced to second; VARRA' scored, team unearned. ANICHINI reached on a fielder's choice; MARTIN P out at second 3b to 2b. 8 runs, 8 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 5th - KRASNIQI E to p for TAGLIAFERRI. ADELMI I flied out to cf. ZIDDA M. struck out swinging. MELONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 5th - ANDREINI grounded out to ss. ES-SOUFI grounded out to p. RASSIZAD singled up the middle. BIFFOLI singled up the middle; RASSIZAD advanced to second. MANDOLINI reached on a fielder's choice; BIFFOLI advanced to second on a fielder's choice; RASSIZAD out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 6th - CATANIA to rf for VARRA'. ANDREINI to cf. CONTINI singled to right field. BRITO C tripled to right center, RBI; CONTINI scored. CABRERA R grounded out to 2b, RBI; BRITO C scored. GARGIULO struck out swinging. DERIO struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 6th - CATANIA struck out swinging. PANICHI G pinch hit for KRASNIQI M. PANICHI G walked. MARTIN P singled through the left side; PANICHI G advanced to second. MARTIN P advanced to second on a wild pitch; PANICHI G advanced to third on a wild pitch. ANICHINI singled to first base. ANDREINI flied out to lf, SF, RBI; PANICHI G scored. ES-SOUFI grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 7th - PANICHI G to dh. SINFORICI to p for KRASNIQI E. COLUMBU singled to shortstop. COLUMBU stole second. ADELMI I walked. ZIDDA M. walked; ADELMI I advanced to second; COLUMBU advanced to third. BUONAMICI to p for SINFORICI. MELONI grounded into double play p to 1b to c; ZIDDA M. advanced to second on a fielder's choice; ADELMI I advanced to third on a fielder's choice; COLUMBU out on the play. CONTINI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


FIORENTINA BASEBALL 17, CATALANA B. ALGHERO 4 (Jul 14, 2018 at Firenze (FI)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
CATALANA B. ALGHERO. 002 002 0 -  4 10  2
FIORENTINA BASEBALL. 215 801 X - 17 20  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CATALANA B. ALGHERO - D'AMICO Yovany E.; MARASTONI Enrico(3); ADELMI Fabrizio(3);
CONTINI Antonio(3); MELONI Massimiliano(4) and SCHOCH Juan Carlos E; GARGIULO Daniele.
FIORENTINA BASEBALL - TAGLIAFERRI Gabriele; KRASNIQI Endrit(5); SINFORICI Alessio(7);
BUONAMICI Lapo(7) and MANDOLINI Cristian.
Win-KRASNIQI Endrit  Loss-D'AMICO Yovany E.  T-2:55  A-35
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - NARDI Fausto.

SINFORICI faced 3 batters in the 7th.
IBAF