Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FIORENTINA BASEBALL vs A.S.D. LUPI ROMA B.C (Jul 22, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. LUPI ROMA B.C 9, FIORENTINA BASEBALL 3 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 22, 2018 at Roma (RM) (Acquacetosa)

FIORENTINA BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDREINI rf/lf 
RASSIZAD lf/1b 
BIFFOLI 3b 
MANDOLINI dh/c 
VARRA' cf 
KRASNIQI M c/rf 
MARTIN P ss 
BUONAMICI 1b/p 
SAVORELLI 2b 
ES-SOUFI 2b 
MARTINEZ H p 
Totals   35  11  24  14 

A.S.D. LUPI ROMA B.C  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HIDALGO R ss 
AZZARO cf 
MANENTE 1b 
ALEJO lf 
LAURO 3b 
ALIMONTI dh 
NORI 2b 
DONATO rf 
SARROCCO c 
CASSERI p 
MAGNONI p 
Totals   32  11  27  14 

FIORENTINA BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ H. Euridis L  5.0  19  25 
BUONAMICI Lapo   3.0  13  16 
 
A.S.D. LUPI ROMA B.C  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CASSERI Massimo W  6.0  24  27 
MAGNONI Claudio S  3.0  11  12 

Umpires - HP: MACCIOCCHI Marco 1B: GUAZZINI Ildo
Start: 11:03 Time: 3:01 Attendance: 25
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CARLETTI Alberto
MARTINEZ H faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. LUPI ROMA B.C 9, FIORENTINA BASEBALL 3 (Game 1)
Jul 22, 2018 at Roma (RM) (Acquacetosa)

FIORENTINA BASEBALL starters: 33/rf ANDREINI; 35/lf RASSIZAD; 28/3b BIFFOLI; 88/dh MANDOLINI; 10/cf VARRA'; 23/c KRASNIQI M; 1/ss MARTIN P; 8/1b BUONAMICI; 50/2b SAVORELLI; 16/p MARTINEZ H;

A.S.D. LUPI ROMA B.C starters: 32/ss HIDALGO R; 4/cf AZZARO; 53/1b MANENTE; 43/lf ALEJO; 5/3b LAURO; 22/dh ALIMONTI; 19/2b NORI; 61/rf DONATO; 17/c SARROCCO; 10/p CASSERI;

FIORENTINA BASEBALL 1st - ANDREINI fouled out to c. RASSIZAD struck out looking. BIFFOLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. LUPI ROMA B.C 1st - HIDALGO R walked. AZZARO out at first 1b to 2b, SAC; HIDALGO R advanced to second. MANENTE flied out to rf; HIDALGO R advanced to third. ALEJO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 2nd - MANDOLINI singled to center field. VARRA' reached on a fielder's choice; MANDOLINI out at second ss to 2b. KRASNIQI M grounded into double play ss to 2b to 1b; VARRA' out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. LUPI ROMA B.C 2nd - LAURO reached on a fielding error by 3b. LAURO advanced to second on a passed ball. LAURO stole third, scored on a throwing error by c, unearned. ALIMONTI grounded out to ss. NORI struck out looking. DONATO struck out looking. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 3rd - MARTIN P singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. BUONAMICI singled to left field, RBI; MARTIN P scored. SAVORELLI out at first p to 2b, SAC; BUONAMICI advanced to second. ANDREINI struck out swinging. RASSIZAD singled to right field, RBI; BUONAMICI scored. BIFFOLI singled to left field; RASSIZAD advanced to second. MANDOLINI singled to shortstop; BIFFOLI advanced to second; RASSIZAD advanced to third. VARRA' reached on a fielder's choice; MANDOLINI out at second ss to 2b. 2 runs, 5 hits, 1 error, 3 LOB.

A.S.D. LUPI ROMA B.C 3rd - SARROCCO doubled to center field. HIDALGO R walked. AZZARO out at first c to 2b, SAC; HIDALGO R advanced to second; SARROCCO advanced to third. MANENTE grounded out to 1b unassisted. ALEJO singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, RBI; HIDALGO R advanced to third, scored on the error, unearned; SARROCCO scored. LAURO walked. ALIMONTI flied out to p. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 4th - KRASNIQI M flied out to lf. MARTIN P grounded out to ss. BUONAMICI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. LUPI ROMA B.C 4th - NORI grounded out to 3b. DONATO flied out to 2b. SARROCCO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 5th - SAVORELLI grounded out to p, bunt. ANDREINI singled to pitcher. ANDREINI out at second p to 1b to ss, caught stealing, picked off. RASSIZAD walked. RASSIZAD advanced to third on a throwing error by c, failed pickoff attempt. BIFFOLI walked. MANDOLINI lined out to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

A.S.D. LUPI ROMA B.C 5th - HIDALGO R grounded out to ss. AZZARO lined out to ss. MANENTE walked. MANENTE advanced to second on a wild pitch. MANENTE advanced to third on a passed ball. ALEJO doubled down the lf line, RBI; MANENTE scored. LAURO singled to left field, RBI; ALEJO scored. ALIMONTI flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 6th - VARRA' singled to left field. KRASNIQI M doubled down the lf line, advanced to third on a throwing error by 3b, RBI; VARRA' scored. MARTIN P grounded out to ss. BUONAMICI fouled out to c. SAVORELLI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. LUPI ROMA B.C 6th - NORI singled up the middle. ANDREINI to lf. RASSIZAD to 1b. MANDOLINI to c. KRASNIQI M to rf. BUONAMICI to p. / for MARTINEZ H. NORI out at first c to 1b to ss to 1b, caught stealing, picked off. DONATO grounded out to 2b. SARROCCO walked. HIDALGO R singled up the middle; SARROCCO advanced to second. AZZARO singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; HIDALGO R advanced to third; SARROCCO scored. MANENTE singled through the left side, 2 RBI; AZZARO scored; HIDALGO R scored. ALEJO reached on a fielder's choice; MANENTE out at second 3b to 2b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 7th - MAGNONI to p for CASSERI. ANDREINI grounded out to ss. RASSIZAD walked. BIFFOLI struck out looking. MANDOLINI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. LUPI ROMA B.C 7th - LAURO singled to left field. ALIMONTI flied out to cf. LAURO stole second. NORI flied out to cf. DONATO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 8th - VARRA' singled to shortstop. KRASNIQI M reached on a fielder's choice; VARRA' out at second 3b to 2b. MARTIN P grounded out to 2b; KRASNIQI M advanced to second. BUONAMICI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. LUPI ROMA B.C 8th - ES-SOUFI to 2b for SAVORELLI. SARROCCO walked. HIDALGO R singled through the left side; SARROCCO advanced to second. AZZARO singled to pitcher, bunt; HIDALGO R advanced to second; SARROCCO advanced to third. MANENTE flied out to lf, SF, RBI; HIDALGO R advanced to third; SARROCCO scored. ALEJO reached on a fielder's choice; AZZARO out at second 3b to ss. LAURO popped up to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 9th - ES-SOUFI flied out to cf. ANDREINI flied out to cf. RASSIZAD singled to right field. BIFFOLI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. LUPI ROMA B.C 9, FIORENTINA BASEBALL 3 (Jul 22, 2018 at Roma (RM)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
FIORENTINA BASEBALL. 002 001 000  -  3 11  3
A.S.D. LUPI ROMA B.C 012 023 01X  -  9 11  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FIORENTINA BASEBALL - MARTINEZ H. Euridis; BUONAMICI Lapo(6) and KRASNIQI Mergim;
MANDOLINI Cristian. A.S.D. LUPI ROMA B.C - CASSERI Massimo; MAGNONI Claudio(7) and SARROCCO Yuri
.
Win-CASSERI Massimo  Save-MAGNONI Claudio  Loss-MARTINEZ H. Euridis  T-3:01  A-25
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CARLETTI Alberto

MARTINEZ H faced 1 batter in the 6th.
IBAF