Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FIORENTINA BASEBALL vs SS LAZIO BSL 1949 (Sep 02, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 17, SS LAZIO BSL 1949 9 (Game 2) - Composite Box Score
Sep 02, 2018 at Roma (RM) (Acquacetosa)

FIORENTINA BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ES-SOUFI 2b 
RASSIZAD lf 
BIFFOLI 3b 
MANDOLINI dh 
VARRA' cf 
MARTIN P ss 
ANDREINI rf 
KRASNIQI M c 
ANICHINI 1b  10 
BUONAMICI ph/1b 
MARTINEZ H p 
KRASNIQI E p 
Totals   43  17  16  15  27  15 

SS LAZIO BSL 1949   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STEFANONI A cf 
MARCHETTI p/3b 
MORELO ss 
SUAREZ 3b/cf 
CAMINITI 2b 
PAGLIEI dh/3b 
ORTIS rf 
SANNINO 1b 
BATTELLA S c 
MAZZARA lf 
MURANO ph/lf 
COLONNA p 
Totals   39  12  27  10 

FIORENTINA BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ H. Euridis W  5.0  20  26 
KRASNIQI Endrit S  4.0  19  21 
 
SS LAZIO BSL 1949   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLONNA Dario L  4.0  20  26 
MARCHETTI Stefano   4.2  22  30 
PAGLIEI Giovanni   0.1 

Umpires - HP: MELENTACCHI Mauro 1B: DE LALLA Guido
Start: 15:30 Time: 3:53 Attendance: 20
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - CARLETTI Alberto

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 17, SS LAZIO BSL 1949 9 (Game 2)
Sep 02, 2018 at Roma (RM) (Acquacetosa)

FIORENTINA BASEBALL starters: 24/2b ES-SOUFI; 35/lf RASSIZAD; 28/3b BIFFOLI; 88/dh MANDOLINI; 10/cf VARRA'; 1/ss MARTIN P; 33/rf ANDREINI; 23/c KRASNIQI M; 32/1b ANICHINI; 16/p MARTINEZ H;

SS LAZIO BSL 1949 starters: 3/cf STEFANONI A; 11/ss MORELO; 35/3b SUAREZ; 23/2b CAMINITI; 54/dh PAGLIEI; 78/rf ORTIS; 86/1b SANNINO; 14/c BATTELLA S; 99/lf MAZZARA; 43/p COLONNA;

FIORENTINA BASEBALL 1st - ES-SOUFI walked. RASSIZAD walked; ES-SOUFI advanced to second. BIFFOLI walked; RASSIZAD advanced to second; ES-SOUFI advanced to third. MANDOLINI flied out to lf, SF, RBI; ES-SOUFI scored. RASSIZAD advanced to third on a wild pitch. VARRA' singled to left field, RBI; BIFFOLI advanced to second; RASSIZAD scored. MARTIN P struck out swinging. VARRA' advanced to second on a wild pitch; BIFFOLI advanced to third on a wild pitch. ANDREINI flied out to 3b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 1st - STEFANONI A walked. MORELO grounded out to p; STEFANONI A advanced to second. SUAREZ struck out swinging. CAMINITI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 2nd - COLONNA to p for STEFANONI A. SUAREZ to cf. PAGLIEI to 3b. / for COLONNA. KRASNIQI M struck out swinging, reached first on a wild pitch. KRASNIQI M stole second, advanced to third on a wild pitch. ANICHINI singled to first base. ES-SOUFI singled to center field, RBI; ANICHINI advanced to second; KRASNIQI M scored. RASSIZAD singled down the lf line; ES-SOUFI advanced to second; ANICHINI advanced to third. BIFFOLI infield fly to 1b. MANDOLINI hit by pitch, RBI; RASSIZAD advanced to second; ES-SOUFI advanced to third; ANICHINI scored. VARRA' walked, RBI; MANDOLINI advanced to second; RASSIZAD advanced to third; ES-SOUFI scored. MARTIN P reached on a fielder's choice; VARRA' advanced to second on a fielder's choice; MANDOLINI advanced to third on a fielder's choice; RASSIZAD out at home 3b to c. ANDREINI struck out looking. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 2nd - PAGLIEI reached on a dropped fly by ss. PAGLIEI stole second. ORTIS struck out swinging. SANNINO grounded out to ss; PAGLIEI advanced to third. BATTELLA S reached on a throwing error by 2b; PAGLIEI scored on the error, unearned. BATTELLA S out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 3rd - KRASNIQI M struck out swinging. ANICHINI struck out swinging. ES-SOUFI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 3rd - MAZZARA fouled out to c, bunt. COLONNA walked. MORELO grounded out to p; COLONNA advanced to second. SUAREZ grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 4th - RASSIZAD grounded out to ss. BIFFOLI flied out to rf. MANDOLINI singled to third base. VARRA' doubled to left field; MANDOLINI advanced to third. MARTIN P singled to left field, 2 RBI; VARRA' scored; MANDOLINI scored. MARTIN P stole second. ANDREINI singled to left field; MARTIN P advanced to third, scored on an error by lf, unearned. KRASNIQI M popped up to 1b. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 4th - CAMINITI singled down the rf line. PAGLIEI hit by pitch; CAMINITI advanced to second. ORTIS walked; PAGLIEI advanced to second; CAMINITI advanced to third. SANNINO struck out swinging. BATTELLA S reached on a fielder's choice, RBI; ORTIS out at second ss to 2b; PAGLIEI advanced to third; CAMINITI scored. MAZZARA singled to left field, RBI; BATTELLA S advanced to second; PAGLIEI scored. COLONNA lined out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 5th - MARCHETTI to p for COLONNA. ANICHINI walked. ANICHINI advanced to second on a wild pitch. ES-SOUFI flied out to rf; ANICHINI advanced to third. RASSIZAD singled to center field, RBI; ANICHINI scored. BIFFOLI reached on a fielder's choice; RASSIZAD out at second 3b to 2b. MANDOLINI flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 5th - MORELO singled to left field. SUAREZ doubled to left center; MORELO advanced to third. CAMINITI singled to right field, 2 RBI; SUAREZ scored; MORELO scored. PAGLIEI hit by pitch; CAMINITI advanced to second. CAMINITI out at second p to ss, picked off. ORTIS singled through the right side; PAGLIEI advanced to second. PAGLIEI advanced to third on a wild pitch. SANNINO flied out to cf, SF, RBI; PAGLIEI scored. BATTELLA S grounded out to c. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 6th - VARRA' singled to center field. VARRA' stole second. MARTIN P singled to right field, RBI; VARRA' scored. ANDREINI grounded out to ss; MARTIN P advanced to second. KRASNIQI M singled to left field, RBI; MARTIN P scored. ANICHINI flied out to 2b. KRASNIQI M out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 6th - KRASNIQI E to p for MARTINEZ H. MURANO pinch hit for MAZZARA. MURANO grounded out to 2b. MARCHETTI struck out swinging. MORELO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on an error by 1b, obstruction. SUAREZ intentionally walked. CAMINITI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 7th - MURANO to lf. ES-SOUFI singled to left field. RASSIZAD grounded into double play p to ss to 1b; ES-SOUFI out on the play. BIFFOLI hit by pitch. MANDOLINI hit by pitch; BIFFOLI advanced to second. VARRA' flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 7th - PAGLIEI singled to third base. PAGLIEI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. ORTIS struck out swinging. SANNINO singled to right center, RBI; PAGLIEI scored, unearned. BATTELLA S reached on a fielder's choice; SANNINO out at first 2b to 1b. MURANO flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 8th - MARTIN P walked. ANDREINI singled to catcher, bunt; MARTIN P advanced to second. KRASNIQI M lined out to p. ANICHINI struck out swinging. ANDREINI advanced to second on a wild pitch; MARTIN P advanced to third on a wild pitch. ES-SOUFI singled to right center, 2 RBI; ANDREINI scored; MARTIN P scored. ES-SOUFI stole second. RASSIZAD reached on a throwing error by ss; ES-SOUFI advanced to third on the error. RASSIZAD stole second. BIFFOLI doubled down the lf line, 2 RBI; RASSIZAD scored, unearned; ES-SOUFI scored, unearned. BIFFOLI advanced to third on a wild pitch. MANDOLINI reached on a throwing error by 3b; BIFFOLI scored on the error, unearned. VARRA' flied out to rf. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 8th - MARCHETTI reached on a fielding error by 3b. MORELO singled to right field; MARCHETTI advanced to second. MORELO advanced to second on a balk; MARCHETTI advanced to third on a balk. SUAREZ grounded out to 2b, RBI; MORELO advanced to third; MARCHETTI scored, unearned. CAMINITI singled to center field, RBI; MORELO scored. PAGLIEI singled through the left side; CAMINITI advanced to second. ORTIS struck out swinging. SANNINO walked; PAGLIEI advanced to second; CAMINITI advanced to third. BATTELLA S struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 9th - MARTIN P grounded out to ss. ANDREINI hit by pitch. ANDREINI advanced to second on a wild pitch. KRASNIQI M lined out to 3b. BUONAMICI pinch hit for ANICHINI. BUONAMICI walked. ES-SOUFI walked; BUONAMICI advanced to second; ANDREINI advanced to third. RASSIZAD walked, RBI; ES-SOUFI advanced to second; BUONAMICI advanced to third; ANDREINI scored. MARCHETTI to 3b. PAGLIEI to p. BIFFOLI grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 9th - BUONAMICI to 1b. MURANO singled to left field. MARCHETTI flied out to cf. MORELO grounded into double play ss to 2b to 1b; MURANO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


FIORENTINA BASEBALL 17, SS LAZIO BSL 1949 9 (Sep 02, 2018 at Roma (RM)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
FIORENTINA BASEBALL. 230 312 051  - 17 16  6
SS LAZIO BSL 1949... 010 230 120  -  9 12  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FIORENTINA BASEBALL - MARTINEZ H. Euridis; KRASNIQI Endrit(6) and KRASNIQI Mergim.
SS LAZIO BSL 1949 - COLONNA Dario; MARCHETTI Stefano(5); PAGLIEI Giovanni(9) and BATTELLA Simone
.
Win-MARTINEZ H. Euridis  Save-KRASNIQI Endrit  Loss-COLONNA Dario  T-3:53  A-20
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - CARLETTI Alberto
IBAF