Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JACKS TORINO B.S. vs BROTHERS BSC (Apr 29, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
JACKS TORINO B.S. at BROTHERS BSC - Composite Box Score
Apr 29, 2018 at Vercelli (VC) (Bob Clemente)

JACKS TORINO B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ARAIO ss 
CASU c 
PISPICO dh 
PULVIRENTI cf 
REGLI 1b 
OTTONELLO 2b 
EANDI 2b 
LONGHIN G 3b 
ROSSO 3b 
MINARDI lf 
PESENTI lf 
CANGIALOSI rf 
MADDALENO p 
MUZZIN p 
Totals   34  24  10 

BROTHERS BSC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO cf 
BARTOLINI 3b 
DE LO SANTOS ss 
BENVENUTO p 
SCHIAPPACASS 2b 
PASERO rf 
SUBRIANO 1b/c 
DONATO rf/lf 
CUROTTO c/2b 
GIUBILO lf/1b 
Totals   36  10  27  13 

JACKS TORINO B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MADDALENO Roberto L  4.0  18  22 
MUZZIN Moreno   4.0  18  21 
 
BROTHERS BSC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BENVENUTO Luca W  9.0  34  37 

Umpires - HP: DALLA VILLA Luigino
Start: 15:30 Time: 3:05 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - DAL DEGAN Gabriella

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
JACKS TORINO B.S. at BROTHERS BSC
Apr 29, 2018 at Vercelli (VC) (Bob Clemente)

JACKS TORINO B.S. starters: 35/ss D'ARAIO; 2/c CASU; 46/dh PISPICO; 7/cf PULVIRENTI; 31/1b REGLI; 8/2b OTTONELLO; 18/3b LONGHIN G; 9/lf MINARDI; 0/rf CANGIALOSI; 19/p MADDALENO;

BROTHERS BSC starters: 17/cf GARZIANO; 2/3b BARTOLINI; 42/ss DE LO SANTOS; 36/p BENVENUTO; 40/2b SCHIAPPACASS; 18/1b SUBRIANO; 70/rf DONATO; 64/c CUROTTO; 23/lf GIUBILO;

JACKS TORINO B.S. 1st - D'ARAIO struck out looking. CASU grounded out to ss. PISPICO singled through the left side. PULVIRENTI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BROTHERS BSC 1st - GARZIANO singled to left field. BARTOLINI struck out swinging; GARZIANO stole second. GARZIANO stole third. DE LO SANTOS fouled out to 3b. BENVENUTO singled up the middle, RBI; GARZIANO scored. SCHIAPPACASS flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 2nd - REGLI struck out swinging. OTTONELLO struck out looking. LONGHIN G struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 2nd - SUBRIANO flied out to cf. DONATO hit by pitch. CUROTTO walked; DONATO advanced to second. GIUBILO reached on a fielder's choice; CUROTTO out at second ss to 2b; DONATO advanced to third. GARZIANO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 3rd - MINARDI flied out to ss. CANGIALOSI walked. D'ARAIO flied into double play lf to 1b; CANGIALOSI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 3rd - BARTOLINI reached on a throwing error by 3b. DE LO SANTOS doubled to center field; BARTOLINI advanced to third. BENVENUTO reached on a throwing error by 3b, RBI; DE LO SANTOS advanced to third; BARTOLINI scored, unearned. BENVENUTO stole second. SCHIAPPACASS grounded out to 2b, RBI; DE LO SANTOS scored, unearned. SUBRIANO walked. DONATO singled to left field; SUBRIANO advanced to second; BENVENUTO advanced to third. CUROTTO reached on a fielder's choice, RBI; DONATO out at second ss unassisted; SUBRIANO advanced to third; BENVENUTO scored, unearned. CUROTTO stole second. GIUBILO fouled out to c. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 4th - CASU reached on a dropped fly by ss. PISPICO reached on a fielder's choice; CASU out at second 3b to 2b. PULVIRENTI hit by pitch; PISPICO advanced to second. PULVIRENTI stole second; PISPICO stole third. REGLI singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; PULVIRENTI advanced to third, out at third cf to 3b to c to 3b; PISPICO scored, unearned. OTTONELLO struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BROTHERS BSC 4th - ROSSO to 3b for LONGHIN G. GARZIANO struck out swinging. BARTOLINI walked. DE LO SANTOS grounded out to ss; BARTOLINI advanced to second. BENVENUTO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 5th - ROSSO doubled to center field. MINARDI singled to left field; ROSSO advanced to third. CANGIALOSI singled to left field, RBI; MINARDI advanced to second; ROSSO scored. D'ARAIO lined into double play 3b to 2b; MINARDI out on the play. CASU reached on a throwing error by 2b; CANGIALOSI advanced to second on the error. PISPICO struck out looking. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

BROTHERS BSC 5th - MUZZIN to p for MADDALENO. EANDI to 2b for OTTONELLO. SCHIAPPACASS struck out swinging. SUBRIANO grounded out to ss. DONATO hit by pitch. DONATO advanced to second on a wild pitch. DONATO advanced to third on a wild pitch. CUROTTO walked. CUROTTO stole second. GIUBILO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 6th - PULVIRENTI singled to third base, bunt. REGLI hit by pitch; PULVIRENTI advanced to second. REGLI stole second; PULVIRENTI stole third. EANDI flied out to ss. ROSSO struck out swinging. MINARDI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BROTHERS BSC 6th - GARZIANO singled to right field. GARZIANO stole second. BARTOLINI grounded out to p; GARZIANO advanced to third. DE LO SANTOS grounded out to p. BENVENUTO singled to shortstop, RBI; GARZIANO scored. SCHIAPPACASS grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 7th - CANGIALOSI grounded out to 2b. D'ARAIO singled to third base. D'ARAIO stole second. CASU grounded out to 3b; D'ARAIO advanced to third. PISPICO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BROTHERS BSC 7th - SUBRIANO singled to left field. DONATO singled to second base; SUBRIANO advanced to second. DONATO advanced to second on a wild pitch; SUBRIANO advanced to third on a wild pitch. CUROTTO struck out looking. GIUBILO singled to left field, RBI; DONATO advanced to third; SUBRIANO scored. GARZIANO reached on a fielder's choice; GIUBILO advanced to second; DONATO out at third p to c to 3b. BARTOLINI flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 8th - PASERO to rf for SCHIAPPACASS. SUBRIANO to c. DONATO to lf. CUROTTO to 2b. GIUBILO to 1b. PULVIRENTI struck out looking. REGLI lined out to p. EANDI singled to catcher. ROSSO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BROTHERS BSC 8th - PESENTI to lf for MINARDI. DE LO SANTOS flied out to rf. BENVENUTO doubled to left center. PASERO struck out swinging. SUBRIANO walked. DONATO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 9th - PESENTI singled to shortstop. PESENTI stole second. PESENTI out at third c to 3b, caught stealing. CANGIALOSI struck out looking. D'ARAIO flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BROTHERS BSC 6, JACKS TORINO B.S. 2 (Apr 29, 2018 at Vercelli (VC))
----------------------------------------------------------------------
JACKS TORINO B.S.... 000 110 000  -  2  9  2
BROTHERS BSC........ 103 001 10X  -  6 10  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JACKS TORINO B.S. - MADDALENO Roberto; MUZZIN Moreno(5) and CASU Alessandro.
BROTHERS BSC - BENVENUTO Luca and CUROTTO Andrea; SUBRIANO Massimo.
Win-BENVENUTO Luca  Loss-MADDALENO Roberto  T-3:05  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - DAL DEGAN Gabriella
Comitato Nazionale Classificatori