Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RHO BASEBALL vs MALNATE VIKINGS (Apr 04, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
RHO BASEBALL at MALNATE VIKINGS - Composite Box Score
Apr 04, 2018 at Malnate (VA) (A. Gurian)

RHO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VARVARO rf 
CERATI lf 
GIRO C. ss 
CALOIERO 1b 
BOCCI cf 
PARENA c 
ADAMO dh 
DAMBRA 2b 
CASCIELLO 2b 
BRESCIA 3b 
BELLANDI p 
TENCONI p 
CESARETTI p 
Totals   37  19  16  13  13  21 

MALNATE VIKINGS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FAVARETTO rf 
VELUTHEDAT. 2b 
GAGLIOTTI c 
GRAPPOLI T 3b 
BARLETTA lf 
MERLO 1b 
ROSSETTI dh 
ROTELLI cf 
LAROVERE ss 
MAGNOLI ph 
GRAPPOLI N p 
SAVA p 
PARASSERIL p 
Totals   30  21 

RHO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BELLANDI Federico   1.2  16 
TENCONI Riccardo W  4.2  17  18 
CESARETTI Alessio   0.2 
 
MALNATE VIKINGS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRAPPOLI Nicolo' L  3.2  21  26 
SAVA Mihai Razvan   3.0  13  18 
PARASSERIL Dalis   0.1 

Umpires - HP: CRESCENZI Emilio
Start: 15:30 Time: 3:50 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - GIAMBARTOLOMEI Dino

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
RHO BASEBALL at MALNATE VIKINGS
Apr 04, 2018 at Malnate (VA) (A. Gurian)

RHO BASEBALL starters: 4/rf VARVARO; 15/lf CERATI; 10/ss GIRO C.; 46/1b CALOIERO; 5/cf BOCCI; 17/c PARENA; 20/dh ADAMO; 57/2b DAMBRA; 1/3b BRESCIA; 25/p BELLANDI;

MALNATE VIKINGS starters: 17/rf FAVARETTO; 7/2b VELUTHEDAT.; 98/c GAGLIOTTI; 52/3b GRAPPOLI T; 22/lf BARLETTA; 57/1b MERLO; 25/dh ROSSETTI; 48/cf ROTELLI; 64/ss LAROVERE; 66/p GRAPPOLI N;

RHO BASEBALL 1st - VARVARO grounded out to 1b unassisted. CERATI hit by pitch. GIRO C. doubled to center field, RBI; CERATI scored. CALOIERO reached on a fielding error by ss. BOCCI singled to center field, RBI; CALOIERO advanced to third; GIRO C. scored. BOCCI stole second. PARENA walked. PARENA advanced to second on a passed ball; BOCCI advanced to third on a passed ball; CALOIERO scored on a passed ball, unearned. ADAMO walked. DAMBRA struck out swinging. BRESCIA singled to left field, 2 RBI; ADAMO advanced to third; PARENA scored, unearned; BOCCI scored, unearned. BRESCIA stole second. VARVARO singled to first base, advanced to second on an error by 1b, obstruction, 2 RBI; BRESCIA scored, unearned; ADAMO scored, unearned. CERATI struck out swinging. 7 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 1st - FAVARETTO walked. VELUTHEDAT. hit by pitch; FAVARETTO advanced to second. GAGLIOTTI hit by pitch; VELUTHEDAT. advanced to second; FAVARETTO advanced to third. GRAPPOLI T reached on a fielder's choice; GAGLIOTTI advanced to second; VELUTHEDAT. advanced to third; FAVARETTO out at home 1b unassisted. BARLETTA struck out swinging. MERLO singled to left field, RBI; GRAPPOLI T advanced to second; GAGLIOTTI advanced to third; VELUTHEDAT. scored. ROSSETTI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

RHO BASEBALL 2nd - GIRO C. singled to center field. CALOIERO singled to left field; GIRO C. advanced to second. BOCCI reached on a fielding error by ss; CALOIERO advanced to second; GIRO C. advanced to third. PARENA infield fly to 2b. ADAMO singled to left field, 2 RBI; BOCCI advanced to second; CALOIERO scored; GIRO C. scored. DAMBRA struck out swinging. BRESCIA struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

MALNATE VIKINGS 2nd - ROTELLI hit by pitch. LAROVERE walked; ROTELLI advanced to second. FAVARETTO walked; LAROVERE advanced to second; ROTELLI advanced to third. VELUTHEDAT. reached on a fielding error by 2b, RBI; FAVARETTO advanced to second; LAROVERE advanced to third, scored on the error; ROTELLI scored. GAGLIOTTI reached on a fielder's choice, RBI; VELUTHEDAT. out at second 1b to ss; FAVARETTO advanced to third. GAGLIOTTI stole second. GRAPPOLI T singled up the middle, RBI; GAGLIOTTI advanced to third; FAVARETTO scored. GRAPPOLI T advanced to second on a balk; GAGLIOTTI scored on a balk, unearned. BARLETTA struck out looking. MERLO singled to left field, RBI; GRAPPOLI T scored, unearned. ROSSETTI walked; MERLO advanced to second. TENCONI to p for BELLANDI. ROTELLI struck out swinging. 5 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

RHO BASEBALL 3rd - VARVARO popped up to p. CERATI doubled to left field. GIRO C. walked. GIRO C. advanced to second on the error; CERATI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. CALOIERO reached on a fielder's choice; CERATI out at third 3b unassisted. GIRO C. stole third. BOCCI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

MALNATE VIKINGS 3rd - CASCIELLO to 2b for DAMBRA. LAROVERE walked. LAROVERE stole second. FAVARETTO struck out looking. VELUTHEDAT. singled to pitcher; LAROVERE advanced to third. VELUTHEDAT. stole second. VELUTHEDAT. scored on a wild pitch; LAROVERE scored on a wild pitch. GAGLIOTTI struck out swinging. GRAPPOLI T doubled to right field. BARLETTA struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RHO BASEBALL 4th - PARENA singled to right field. PARENA out at second c to ss, caught stealing. ADAMO grounded out to ss. CASCIELLO walked. SAVA to p for GRAPPOLI N. BRESCIA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 4th - MERLO struck out looking. ROSSETTI struck out looking. ROTELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RHO BASEBALL 5th - VARVARO struck out looking. CERATI singled to left field. CERATI stole second. CERATI stole third. GIRO C. walked. GIRO C. stole second; CERATI stole home. GIRO C. stole third. CALOIERO grounded out to 1b unassisted. BOCCI flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 5th - LAROVERE grounded out to 2b. FAVARETTO doubled to left field. VELUTHEDAT. singled to pitcher; FAVARETTO advanced to third. GAGLIOTTI lined into double play 2b to 1b; VELUTHEDAT. out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RHO BASEBALL 6th - PARENA walked. ADAMO lined into double play ss to 1b; PARENA out on the play. CASCIELLO singled to center field. BRESCIA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 6th - GRAPPOLI T grounded out to 3b. BARLETTA grounded out to 2b. MERLO flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RHO BASEBALL 7th - VARVARO singled to center field. VARVARO advanced to second on a wild pitch. CERATI flied out to cf. GIRO C. doubled to center field, RBI; VARVARO scored. GIRO C. stole third. CALOIERO singled to third base, RBI; GIRO C. scored. BOCCI walked; CALOIERO advanced to second. BOCCI stole second; CALOIERO stole third. PARENA grounded out to 1b unassisted, RBI; BOCCI advanced to third; CALOIERO scored. ADAMO hit by pitch. ADAMO stole second. ADAMO advanced to third on a wild pitch; BOCCI scored on a wild pitch. ADAMO scored on a wild pitch. CASCIELLO walked. PARASSERIL to p for SAVA. CASCIELLO stole second. BRESCIA singled to pitcher. VARVARO hit by pitch; BRESCIA advanced to second; CASCIELLO advanced to third. CERATI doubled to center field, 2 RBI; VARVARO advanced to third; BRESCIA scored; CASCIELLO scored. CERATI advanced to third on a wild pitch; VARVARO scored on a wild pitch. CERATI scored on a wild pitch. GIRO C. walked. CALOIERO flied out to 2b. 9 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 7th - ROSSETTI fouled out to 1b. CESARETTI to p for TENCONI. ROTELLI reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b. MAGNOLI pinch hit for LAROVERE. MAGNOLI flied out to 2b. FAVARETTO singled to pitcher; ROTELLI advanced to second. VELUTHEDAT. flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


RHO BASEBALL 19, MALNATE VIKINGS 8 (Apr 04, 2018 at Malnate (VA))
----------------------------------------------------------------------
RHO BASEBALL........ 720 010 9 - 19 16  2
MALNATE VIKINGS..... 152 000 0 -  8  8  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RHO BASEBALL - BELLANDI Federico; TENCONI Riccardo(2); CESARETTI Alessio(7) and
PARENA Alessandro. MALNATE VIKINGS - GRAPPOLI Nicolo'; SAVA Mihai Razvan(4); PARASSERIL Dalis(7)
and GAGLIOTTI Cristian.
Win-TENCONI Riccardo  Loss-GRAPPOLI Nicolo'  T-3:50  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - GIAMBARTOLOMEI Dino
Comitato Nazionale Classificatori