Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OLD RAGS LODI B. vs BJ BOVISIO MASCIAGO (Jun 10, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
OLD RAGS LODI B. at BJ BOVISIO MASCIAGO - Composite Box Score
Jun 10, 2018 at Bovisio Masciago(MB) (N. Indrigo)

OLD RAGS LODI B.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TERZINI 2b 
CAIMMI ss 
ANELLI cf 
SEGURA c 
COLON M. 3b 
CONTARDI lf 
DOSSENA 1b  10 
MEAZZA dh 
FERRI rf 
FARAGLIA ph/rf 
NODARI p 
SPEZIALI p 
Totals   35  18  11  16  14  10  27  10 

BJ BOVISIO MASCIAGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUTTI cf 
ZAPPELLA 2b 
MIRAGLIA ss 
BOCCATO 3b 
NERI lf 
FOGLIO 1b/p  12 
BUILA rf 
VAGHI dh/p 
PEZZUTTO c  10 
GABBARI p 
ESCALANTE p 
ARIENTI p 
Totals   32  27  14 

OLD RAGS LODI B.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NODARI Mirco   5.2  21  28 
SPEZIALI Marco W  3.1  11  11 
 
BJ BOVISIO MASCIAGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GABBARI Francesco   4.0  16  18 
ESCALANTE Ivannier L  3.1  11  16 
ARIENTI Riccardo   0.0 
VAGHI Oscar   0.1 
FOGLIO Stefano   1.1  10 

Umpires - HP: GRASSI Marco
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - RONCORONI Fausto
ARIENTI faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
OLD RAGS LODI B. at BJ BOVISIO MASCIAGO
Jun 10, 2018 at Bovisio Masciago(MB) (N. Indrigo)

OLD RAGS LODI B. starters: 69/2b TERZINI; 11/ss CAIMMI; 2/cf ANELLI; 26/c SEGURA; 24/3b COLON M.; 3/lf CONTARDI; 41/1b DOSSENA; 25/dh MEAZZA; 8/rf FERRI; 27/p NODARI;

BJ BOVISIO MASCIAGO starters: 68/cf PUTTI; 17/2b ZAPPELLA; 88/ss MIRAGLIA; 33/3b BOCCATO; 57/lf NERI; 10/1b FOGLIO; 24/rf BUILA; 46/dh VAGHI; 27/c PEZZUTTO; 13/p GABBARI;

OLD RAGS LODI B. 1st - TERZINI grounded out to 2b. CAIMMI grounded out to p. ANELLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 1st - PUTTI grounded out to 3b. ZAPPELLA hit by pitch. ZAPPELLA stole second. MIRAGLIA flied out to p. BOCCATO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OLD RAGS LODI B. 2nd - SEGURA grounded out to ss. COLON M. singled to center field. COLON M. out at first p to 1b, picked off. CONTARDI walked. DOSSENA singled to right field; CONTARDI advanced to third. MEAZZA fouled out to c. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 2nd - NERI grounded out to p, bunt. FOGLIO reached on a fielding error by 1b. BUILA grounded into double play 2b to ss to 1b; FOGLIO out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

OLD RAGS LODI B. 3rd - FERRI singled to center field. FERRI out at first c to 1b. TERZINI struck out swinging. CAIMMI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 3rd - VAGHI struck out swinging. PEZZUTTO flied out to lf. PUTTI walked. ZAPPELLA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OLD RAGS LODI B. 4th - ANELLI singled to shortstop. SEGURA struck out swinging. ANELLI stole second. COLON M. homered to left field, 2 RBI; ANELLI scored. CONTARDI grounded out to ss. DOSSENA walked. MEAZZA doubled to left field, RBI; DOSSENA scored. MEAZZA stole third. FERRI struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 4th - MIRAGLIA struck out swinging. BOCCATO grounded out to 3b. NERI walked. FOGLIO reached on catcher's interference; NERI advanced to second. BUILA walked; FOGLIO advanced to second; NERI advanced to third. VAGHI singled to left field, RBI; BUILA advanced to second; FOGLIO advanced to third; NERI scored. PEZZUTTO singled to center field, 2 RBI; VAGHI advanced to second; BUILA scored; FOGLIO scored, unearned. PUTTI flied out to 3b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

OLD RAGS LODI B. 5th - ESCALANTE to p for GABBARI. TERZINI walked. CAIMMI grounded out to p, SAC; TERZINI advanced to second. TERZINI advanced to third on a passed ball. ANELLI walked. ANELLI advanced to second on a passed ball. SEGURA doubled to left field, 2 RBI; ANELLI scored; TERZINI scored. COLON M. doubled to left field, RBI; SEGURA scored. COLON M. advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. CONTARDI struck out swinging, out at first c to 1b; COLON M. advanced to home on a fielder's choice, unearned. DOSSENA walked. DOSSENA out at second c to 2b, caught stealing. 4 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 5th - ZAPPELLA struck out swinging. MIRAGLIA struck out swinging. BOCCATO flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OLD RAGS LODI B. 6th - MEAZZA flied out to rf. FERRI struck out looking. TERZINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 6th - NERI hit by pitch. FOGLIO flied out to ss. NERI stole second. BUILA flied out to 1b. VAGHI doubled to right field, RBI; NERI scored. PEZZUTTO singled to left field, RBI; VAGHI scored. PEZZUTTO advanced to second on a wild pitch. PEZZUTTO stole third, scored on a throwing error by c, unearned. PUTTI walked. SPEZIALI to p for NODARI. PUTTI stole second. On the same play. PUTTI scored on a throwing error by c, unearned. ZAPPELLA struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

OLD RAGS LODI B. 7th - CAIMMI grounded out to ss. ANELLI struck out looking. SEGURA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 7th - MIRAGLIA grounded out to 3b. BOCCATO grounded out to 3b. NERI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OLD RAGS LODI B. 8th - COLON M. struck out looking. CONTARDI walked. DOSSENA singled to shortstop; CONTARDI advanced to second. ARIENTI to p for ESCALANTE. MEAZZA walked; DOSSENA advanced to second; CONTARDI advanced to third. FARAGLIA pinch hit for FERRI. FARAGLIA walked, RBI; MEAZZA advanced to second; DOSSENA advanced to third; CONTARDI scored. TERZINI walked, RBI; FARAGLIA advanced to second; MEAZZA advanced to third; DOSSENA scored. VAGHI to p. / for ARIENTI. CAIMMI singled to center field, 2 RBI; TERZINI advanced to second; FARAGLIA scored; MEAZZA scored. CAIMMI advanced to second on a wild pitch; TERZINI advanced to third on a wild pitch. ANELLI struck out looking. SEGURA walked. COLON M. hit by pitch, RBI; SEGURA advanced to second; CAIMMI advanced to third; TERZINI scored. CONTARDI walked, RBI; COLON M. advanced to second; SEGURA advanced to third; CAIMMI scored. FOGLIO to p. VAGHI to 1b. DOSSENA walked, RBI; CONTARDI advanced to second; COLON M. advanced to third; SEGURA scored. MEAZZA grounded out to ss. 7 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 8th - FARAGLIA to rf. FOGLIO grounded out to 3b. BUILA grounded out to 3b. VAGHI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OLD RAGS LODI B. 9th - FARAGLIA hit by pitch. TERZINI walked; FARAGLIA advanced to second. CAIMMI flied out to rf. ANELLI struck out swinging. SEGURA walked; TERZINI advanced to second; FARAGLIA advanced to third. COLON M. tripled to left field, 3 RBI; SEGURA scored; TERZINI scored; FARAGLIA scored. CONTARDI reached on a fielding error by 2b; COLON M. scored on the error, unearned. DOSSENA flied out to 2b. 4 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 9th - PEZZUTTO flied out to cf. PUTTI singled to second base. ZAPPELLA struck out looking. MIRAGLIA flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


OLD RAGS LODI B. 18, BJ BOVISIO MASCIAGO 7 (Jun 10, 2018 at Bovisio Masciago(MB))
----------------------------------------------------------------------
OLD RAGS LODI B..... 000 340 074  - 18 11  4
BJ BOVISIO MASCIAGO. 000 304 000  -  7  5  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OLD RAGS LODI B. - NODARI Mirco; SPEZIALI Marco(6) and SEGURA Michael A..
BJ BOVISIO MASCIAGO - GABBARI Francesco; ESCALANTE Ivannier(5); ARIENTI Riccardo(8);
VAGHI Oscar(8); FOGLIO Stefano(8) and PEZZUTTO Riccardo.
Win-SPEZIALI Marco  Loss-ESCALANTE Ivannier  T-3:30  A-40
HR LOI - COLON M. Angel.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - RONCORONI Fausto

ARIENTI faced 3 batters in the 8th.