Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ARES MILANO BASEBALL vs BJ BOVISIO MASCIAGO (Jul 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
ARES MILANO BASEBALL at BJ BOVISIO MASCIAGO - Composite Box Score
Jul 15, 2018 at Bovisio Masciago(BS) (N. Indrigo)

ARES MILANO BASEBALL  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VITALI lf 
AIAZZI lf 
RIVADOSSI cf 
MANZONI ss/p 
CAPELLANO L p/ss 
BARI 3b 
TROISI c 
RIGHETTO ph/c 
FASANI 2b 
KENTARO 3b 
LEDESMA C. 3b/ss 
BONZI 1b 
BEDINI ph/rf 
LATIS rf 
OMODEO Z. ph/1b 
CUPPONE rf 
Totals   39  11  14  10  11  27  14 

BJ BOVISIO MASCIAGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO 3b/c 
VAGHI dh 
PUTTI cf 
MIRAGLIA ss 
FOGLIO 1b  15 
NERI lf 
PEZZUTTO c 
PETROZZA 2b 
ZAPPELLA 2b/3b 
DOTTI rf 
ARIENTI rf 
GABBARI p 
ESCALANTE p 
Totals   38  27  14 

ARES MILANO BASEBALL  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAPELLANO Luca   4.1  19  22 
MANZONI Riccardo W  4.2  19  22 
 
BJ BOVISIO MASCIAGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GABBARI Francesco L  3.1  13  18 
ESCALANTE Ivannier   5.2  10  26  33 

Umpires - HP: IACONO Sebastian
Start: 15:30 Time: 4:00 Attendance: 45
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CANTONI Gilla

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
ARES MILANO BASEBALL at BJ BOVISIO MASCIAGO
Jul 15, 2018 at Bovisio Masciago(BS) (N. Indrigo)

ARES MILANO BASEBALL starters: 7/lf VITALI; 16/cf RIVADOSSI; 24/ss MANZONI; 8/p CAPELLANO L; 11/c TROISI; 2/2b FASANI; 50/3b KENTARO; 5/1b BONZI; 28/rf LATIS;

BJ BOVISIO MASCIAGO starters: 33/3b BOCCATO; 46/dh VAGHI; 68/cf PUTTI; 88/ss MIRAGLIA; 10/1b FOGLIO; 57/lf NERI; 27/c PEZZUTTO; 17/2b ZAPPELLA; 8/rf DOTTI; 13/p GABBARI;

ARES MILANO BASEBALL 1st - VITALI walked. VITALI stole second. RIVADOSSI grounded out to 3b; VITALI advanced to third. MANZONI lined out to ss. CAPELLANO L grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 1st - BOCCATO reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. VAGHI grounded out to 3b. PUTTI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; BOCCATO scored, unearned. MIRAGLIA grounded out to 1b unassisted. FOGLIO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ARES MILANO BASEBALL 2nd - TROISI walked. FASANI singled to center field; TROISI advanced to second. FASANI advanced to second on a wild pitch; TROISI advanced to third on a wild pitch. KENTARO grounded out to 1b unassisted. BONZI struck out swinging. LATIS grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 2nd - NERI grounded out to ss. PEZZUTTO walked. ZAPPELLA reached on a fielder's choice, bunt; PEZZUTTO out at second p to ss. DOTTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ARES MILANO BASEBALL 3rd - VITALI walked. VITALI out at first p to 1b, picked off. RIVADOSSI singled to center field, advanced to third on a fielding error by cf. ARIENTI to rf for DOTTI. MANZONI singled to center field, RBI; RIVADOSSI scored. CAPELLANO L singled to right field; MANZONI advanced to second. TROISI reached on a fielder's choice; CAPELLANO L out at second ss to 2b; MANZONI advanced to third. FASANI grounded out to 1b unassisted. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 3rd - BOCCATO flied out to cf. VAGHI grounded out to ss. PUTTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ARES MILANO BASEBALL 4th - KENTARO grounded out to 3b. BONZI walked. BONZI stole second. LATIS walked. ESCALANTE to p for GABBARI. LATIS stole second; BONZI stole third. VITALI walked. RIVADOSSI flied out to 1b. MANZONI singled to shortstop, RBI; VITALI advanced to second; LATIS advanced to third; BONZI scored. CAPELLANO L reached on a fielder's choice; MANZONI advanced to second; VITALI out at third 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 4th - LEDESMA C. to 3b for KENTARO. MIRAGLIA singled to right field. FOGLIO reached on a fielder's choice, bunt; MIRAGLIA out at second p to ss. FOGLIO stole second. NERI struck out swinging. PEZZUTTO walked. ZAPPELLA struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ARES MILANO BASEBALL 5th - TROISI grounded out to ss. FASANI grounded out to ss. LEDESMA C. doubled to center field. BEDINI pinch hit for BONZI. BEDINI walked. OMODEO Z. pinch hit for LATIS. OMODEO Z. walked; BEDINI advanced to second; LEDESMA C. advanced to third. VITALI walked, RBI; OMODEO Z. advanced to second; BEDINI advanced to third; LEDESMA C. scored. BOCCATO to c. PETROZZA to 2b for PEZZUTTO. ZAPPELLA to 3b. VITALI advanced to second on a wild pitch; OMODEO Z. advanced to third on a wild pitch; BEDINI scored on a wild pitch. RIVADOSSI singled to shortstop, RBI; VITALI advanced to third; OMODEO Z. scored. RIVADOSSI stole second. MANZONI singled to shortstop, RBI; RIVADOSSI advanced to third; VITALI scored. CAPELLANO L grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 5th - BEDINI to rf. OMODEO Z. to 1b. ARIENTI singled to third base. BOCCATO hit by pitch; ARIENTI advanced to second. VAGHI flied out to rf. PUTTI singled to shortstop; BOCCATO advanced to second; ARIENTI advanced to third. MIRAGLIA singled to shortstop, RBI; PUTTI advanced to second; BOCCATO advanced to third; ARIENTI scored. MANZONI to p. CAPELLANO L to ss. FOGLIO reached on a dropped fly by ss; MIRAGLIA advanced to second on the error; PUTTI advanced to third on the error; BOCCATO scored on the error. NERI hit by pitch, RBI; FOGLIO advanced to second; MIRAGLIA advanced to third; PUTTI scored, unearned. PETROZZA struck out swinging. ZAPPELLA struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

ARES MILANO BASEBALL 6th - TROISI grounded out to ss. FASANI singled to center field. LEDESMA C. walked; FASANI advanced to second. BEDINI doubled to right field, advanced to third on a throwing error by rf, 2 RBI; LEDESMA C. scored; FASANI scored. OMODEO Z. lined out to ss. VITALI singled down the rf line, out at second rf to ss, RBI; BEDINI scored, unearned. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 6th - ARIENTI struck out swinging. BOCCATO flied out to lf. VAGHI reached on a throwing error by ss. PUTTI walked; VAGHI advanced to second. MIRAGLIA singled up the middle, RBI; PUTTI advanced to second; VAGHI scored, unearned. PUTTI out at third c to 3b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ARES MILANO BASEBALL 7th - RIVADOSSI singled to left field. MANZONI flied out to 2b. CAPELLANO L walked; RIVADOSSI advanced to second. TROISI struck out swinging. CAPELLANO L stole second; RIVADOSSI stole third. FASANI singled to center field, 2 RBI; CAPELLANO L scored; RIVADOSSI scored. LEDESMA C. grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 7th - FOGLIO singled to center field. NERI grounded out to 2b; FOGLIO advanced to second. PETROZZA flied out to ss. ZAPPELLA grounded out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ARES MILANO BASEBALL 8th - BEDINI struck out swinging. OMODEO Z. grounded out to p. VITALI hit by pitch. RIVADOSSI flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 8th - ARIENTI singled to shortstop. BOCCATO flied out to cf. VAGHI grounded out to 2b; ARIENTI advanced to second. PUTTI singled to center field; ARIENTI advanced to third. PUTTI stole second. ARIENTI out at home c to ss to c, caught stealing. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ARES MILANO BASEBALL 9th - MANZONI flied out to lf. CAPELLANO L flied out to cf. RIGHETTO pinch hit for TROISI. RIGHETTO singled to second base. FASANI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 9th - AIAZZI to lf for VITALI. BARI to 3b for CAPELLANO L. RIGHETTO to c. LEDESMA C. to ss. BEDINI to 1b. CUPPONE to rf for OMODEO Z.. MIRAGLIA struck out looking. FOGLIO walked. NERI reached on a fielding error by ss; FOGLIO advanced to second. PETROZZA flied out to rf; FOGLIO advanced to third. ZAPPELLA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


ARES MILANO BASEBALL 11, BJ BOVISIO MASCIAGO 5 (Jul 15, 2018 at Bovisio Masciago(BS))
----------------------------------------------------------------------
ARES MILANO BASEBALL 001 143 200  - 11 14  4
BJ BOVISIO MASCIAGO. 100 031 000  -  5  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ARES MILANO BASEBALL - CAPELLANO Luca; MANZONI Riccardo(5) and TROISI Carlo;
RIGHETTO Andrea. BJ BOVISIO MASCIAGO - GABBARI Francesco; ESCALANTE Ivannier(4) and
PEZZUTTO Riccardo; BOCCATO Mattia.
Win-MANZONI Riccardo  Loss-GABBARI Francesco  T-4:00  A-45
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CANTONI Gilla