Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

B.C. FOSSANO vs JACKS TORINO B.S. (May 06, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
B.C. FOSSANO at JACKS TORINO B.S. - Composite Box Score
May 06, 2018 at Torino (TO) (Passo Buole)

B.C. FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SANDRONE J ss 
GHIGLIA MT 3b 
GHIGLIA M 2b 
PANERO G 1b 
CONTARDO dh 
BERGESE lf 
ROSANA ph/lf 
GAI rf 
MARZIALE c 
FORTE L cf 
BONGIOANNI p 
COLOMBO p 
Totals   29  24  11 

JACKS TORINO B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ARAIO ss 
PESENTI 1b  12 
PULVIRENTI cf 
REGLI c 
PISPICO rf 
MEZZANO R. rf 
ROSSO 3b 
MINARDI lf 
EANDI dh 
OTTONELLO 2b 
MUZZIN p 
Totals   27  27  13 

B.C. FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONGIOANNI Sacha L  5.2  20  33 
COLOMBO Nicola   2.1 
 
JACKS TORINO B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MUZZIN Moreno W  9.0  29  31  13 

Umpires - HP: MELILLI Maurizio 1B: SIGNORETTI Maurizio
Start: 15:50 Time: 2:45 Attendance: 56
Weather: Sunny Game notes: Scorer - DAL DEGAN Gabriella, OLIVERO Sabrina

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
B.C. FOSSANO at JACKS TORINO B.S.
May 06, 2018 at Torino (TO) (Passo Buole)

B.C. FOSSANO starters: 11/ss SANDRONE J; 14/3b GHIGLIA MT; 21/2b GHIGLIA M; 58/1b PANERO G; 1/dh CONTARDO; 55/lf BERGESE; 17/rf GAI; 7/c MARZIALE; 20/cf FORTE L; 4/p BONGIOANNI;

JACKS TORINO B.S. starters: 35/ss D'ARAIO; 5/1b PESENTI; 7/cf PULVIRENTI; 31/c REGLI; 46/rf PISPICO; 69/3b ROSSO; 9/lf MINARDI; 44/dh EANDI; 8/2b OTTONELLO; 27/p MUZZIN;

B.C. FOSSANO 1st - SANDRONE J grounded out to 1b unassisted. GHIGLIA MT singled to shortstop. GHIGLIA MT out at first p to 1b, picked off. GHIGLIA M singled to third base. GHIGLIA M advanced to second on a balk. PANERO G flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 1st - D'ARAIO hit by pitch. PESENTI flied out to 2b. D'ARAIO stole second. PULVIRENTI flied out to ss. D'ARAIO advanced to third on a wild pitch. REGLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 2nd - CONTARDO hit by pitch. BERGESE reached on a fielder's choice; CONTARDO out at second 2b to ss. GAI reached on a fielder's choice; BERGESE out at second cf to 2b. MARZIALE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 2nd - PISPICO grounded out to 2b. ROSSO struck out swinging, reached first on a wild pitch. MINARDI hit by pitch; ROSSO advanced to second. EANDI hit by pitch; MINARDI advanced to second; ROSSO advanced to third. OTTONELLO flied out to rf, SF, RBI; ROSSO scored. D'ARAIO flied out to lf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 3rd - FORTE L struck out swinging. SANDRONE J singled to left field. GHIGLIA MT walked; SANDRONE J advanced to second. GHIGLIA M fouled out to 3b. PANERO G grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 3rd - PESENTI out at first p to 2b, bunt. PULVIRENTI walked. REGLI grounded out to ss; PULVIRENTI advanced to second. PULVIRENTI advanced to third on a wild pitch. PISPICO walked. PISPICO stole second. ROSSO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 4th - CONTARDO grounded out to 3b. BERGESE grounded out to 2b. GAI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 4th - MINARDI hit by pitch. EANDI singled to third base; MINARDI advanced to second. EANDI advanced to second on the error; MINARDI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. OTTONELLO struck out looking. D'ARAIO singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; EANDI scored; MINARDI scored. D'ARAIO stole third. D'ARAIO out at home c unassisted, caught stealing. PESENTI walked. PESENTI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. PULVIRENTI hit by pitch. PULVIRENTI stole second; PESENTI stole third. REGLI hit by pitch. PISPICO reached on a fielder's choice; REGLI advanced to second; PULVIRENTI out at third 3b unassisted. 2 runs, 2 hits, 3 errors, 3 LOB.

B.C. FOSSANO 5th - MARZIALE flied out to cf. FORTE L grounded out to 3b. SANDRONE J flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 5th - ROSSO grounded out to ss. MINARDI grounded out to 3b. EANDI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 6th - GHIGLIA MT grounded out to p. GHIGLIA M flied out to rf. PANERO G grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 6th - OTTONELLO hit by pitch. OTTONELLO stole second. D'ARAIO singled to center field, RBI; OTTONELLO scored. PESENTI walked; D'ARAIO advanced to second. PESENTI stole second; D'ARAIO stole third. PULVIRENTI reached on a fielder's choice; PESENTI advanced to third; D'ARAIO out at home ss to c. PULVIRENTI stole second. REGLI reached on a fielder's choice; PESENTI out at home 3b to c. PISPICO singled to left center, RBI; REGLI advanced to third; PULVIRENTI scored. ROSSO hit by pitch; PISPICO advanced to second. COLOMBO to p for BONGIOANNI. MINARDI flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

B.C. FOSSANO 7th - MEZZANO R. to rf for PISPICO. CONTARDO grounded out to ss. ROSANA pinch hit for BERGESE. ROSANA struck out swinging. GAI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 7th - ROSANA to lf. EANDI flied out to cf. OTTONELLO singled to center field, out at first cf to ss to 1b. D'ARAIO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 8th - MARZIALE flied out to lf. FORTE L flied out to lf. SANDRONE J grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 8th - PESENTI flied out to ss. PULVIRENTI struck out looking. REGLI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 9th - GHIGLIA MT grounded out to 3b. GHIGLIA M grounded out to 3b. PANERO G flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


JACKS TORINO B.S. 5, B.C. FOSSANO 0 (May 06, 2018 at Torino (TO))
----------------------------------------------------------------------
B.C. FOSSANO........ 000 000 000  -  0  3  3
JACKS TORINO B.S.... 010 202 00X  -  5  5  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: B.C. FOSSANO - BONGIOANNI Sacha; COLOMBO Nicola(6) and MARZIALE Jacopo.
JACKS TORINO B.S. - MUZZIN Moreno and REGLI Giorgio.
Win-MUZZIN Moreno  Loss-BONGIOANNI Sacha  T-2:45  A-56
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - DAL DEGAN Gabriella, OLIVERO Sabrina
Comitato Nazionale Classificatori