Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

B.C. CAIRESE vs AOSTA BUGS SSD (May 27, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
B.C. CAIRESE at AOSTA BUGS SSD - Composite Box Score
May 27, 2018 at Aosta (AO) (Comunale)

B.C. CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLINO ss 
SECHI cf 
MARENCO c  15 
SEQUERA 1b 
TORELLO dh 
ZAHARIA C. lf/2b 
BLOISE 3b 
SULSENTI 2b 
GANDOLFO lf 
SCARRONE rf 
BAISI p 
VERSARI p 
Totals   42  13  16  10  27 

AOSTA BUGS SSD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COSTA ss/2b 
ROCCA ss 
ROASIO 2b/ss 
MONTI 3b 
NOLI c 
DEBERNARDI 1b/p 
MIDIRI rf 
FERNANDEZ ph/rf 
CASTELLANOS lf/cf 
D'ISANTO cf 
SCARABELLO ph/lf 
FRANCHINO p 
RAVARINO p/1b 
Totals   32  14  27  11 

B.C. CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BAISI Luca W  7.0  12  26  31 
VERSARI Giacomo   2.0 
 
AOSTA BUGS SSD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FRANCHINO Gabriele   3.1  15  18 
RAVARINO Nicolo' L  0.0 
DEBERNARDI Luca   3.2  15  16 
ROASIO Ivan   1.2  11 
FERNANDEZ Jeudy   0.1 

Umpires - HP: NETTI Andrea
Start: 15:30 Time: 2:54 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - REBELLA Simona
RAVARINO faced 6 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
B.C. CAIRESE at AOSTA BUGS SSD
May 27, 2018 at Aosta (AO) (Comunale)

B.C. CAIRESE starters: 17/ss BELLINO; 36/cf SECHI; 12/c MARENCO; 14/1b SEQUERA; 56/dh TORELLO; 7/lf ZAHARIA C.; 50/3b BLOISE; 74/2b SULSENTI; 45/rf SCARRONE; 2/p BAISI;

AOSTA BUGS SSD starters: 4/ss COSTA; 9/2b ROASIO; 5/3b MONTI; 2/c NOLI; 27/1b DEBERNARDI; 6/rf MIDIRI; 10/lf CASTELLANOS; 18/cf D'ISANTO; 26/p FRANCHINO;

B.C. CAIRESE 1st - BELLINO flied out to lf. SECHI hit by pitch. MARENCO singled to left field; SECHI advanced to second. SEQUERA singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; MARENCO advanced to third; SECHI scored. TORELLO grounded out to 2b, RBI; SEQUERA advanced to third; MARENCO scored. ZAHARIA C. grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

AOSTA BUGS SSD 1st - COSTA walked. ROASIO doubled to left field; COSTA advanced to third. MONTI homered to left field, 3 RBI; ROASIO scored; COSTA scored. NOLI struck out swinging. DEBERNARDI struck out swinging. MIDIRI struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. CAIRESE 2nd - BLOISE walked. SULSENTI struck out swinging. SCARRONE struck out swinging. BELLINO singled to left field; BLOISE advanced to second. SECHI popped up to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

AOSTA BUGS SSD 2nd - CASTELLANOS struck out swinging. D'ISANTO walked. D'ISANTO out at second c to 2b, caught stealing. FRANCHINO walked. COSTA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. CAIRESE 3rd - MARENCO flied out to ss. SEQUERA flied out to lf. TORELLO singled to center field. ZAHARIA C. flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AOSTA BUGS SSD 3rd - ROASIO struck out swinging. MONTI walked. MONTI stole second. NOLI grounded out to 3b; MONTI advanced to third, scored on a muffed throw by 3b, unearned. DEBERNARDI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

B.C. CAIRESE 4th - BLOISE walked. BLOISE stole second. SULSENTI reached on a throwing error by ss; BLOISE advanced to third, scored on the error. SULSENTI stole second. SCARRONE grounded out to 2b; SULSENTI advanced to third. RAVARINO to p for FRANCHINO. BELLINO reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; SULSENTI scored on the error, unearned. COSTA to 2b. ROASIO to ss. BELLINO stole second. SECHI doubled to left field, RBI; BELLINO scored, unearned. MARENCO singled up the middle, RBI; SECHI scored, team unearned. SEQUERA singled up the middle; MARENCO advanced to second. TORELLO walked; SEQUERA advanced to second; MARENCO advanced to third. ZAHARIA C. hit by pitch, RBI; TORELLO advanced to second; SEQUERA advanced to third; MARENCO scored, team unearned. DEBERNARDI to p. RAVARINO to 1b. BLOISE flied out to cf, SF, RBI; SEQUERA scored, unearned. SULSENTI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; ZAHARIA C. advanced to third; TORELLO scored, unearned. SCARRONE grounded out to 2b. 7 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

AOSTA BUGS SSD 4th - MIDIRI grounded out to 3b. CASTELLANOS singled to right field. SCARABELLO pinch hit for D'ISANTO. SCARABELLO singled to right field; CASTELLANOS advanced to third. RAVARINO singled to left field, RBI; SCARABELLO advanced to second; CASTELLANOS scored. COSTA flied out to rf. ROASIO struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. CAIRESE 5th - CASTELLANOS to cf. SCARABELLO to lf. BELLINO singled to left field. BELLINO stole second. SECHI struck out swinging. MARENCO flied out to cf. SEQUERA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AOSTA BUGS SSD 5th - MONTI flied out to rf. NOLI popped up to 3b. DEBERNARDI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. CAIRESE 6th - TORELLO singled to right field. ZAHARIA C. lined into double play p to 1b; TORELLO out on the play. BLOISE singled to second base. SULSENTI singled up the middle; BLOISE advanced to second. SCARRONE singled to right field, RBI; SULSENTI advanced to second, out at third lf to ss to 3b; BLOISE scored. 1 run, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

AOSTA BUGS SSD 6th - FERNANDEZ pinch hit for MIDIRI. FERNANDEZ struck out swinging. CASTELLANOS struck out swinging. SCARABELLO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. CAIRESE 7th - FERNANDEZ to rf. BELLINO grounded out to 3b. SECHI homered to left field, RBI. MARENCO flied out to 1b. SEQUERA flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

AOSTA BUGS SSD 7th - RAVARINO struck out swinging. COSTA singled to left field. COSTA stole second. ROASIO walked. ROASIO stole second; COSTA advanced to third on a throwing error by c. COSTA scored on a passed ball, unearned. MONTI flied out to 3b. NOLI popped up to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

B.C. CAIRESE 8th - ROCCA to ss for COSTA. ROASIO to p. DEBERNARDI to 1b. FERNANDEZ to 2b. RAVARINO to rf. TORELLO struck out swinging. ZAHARIA C. singled to shortstop. ZAHARIA C. stole second. BLOISE walked. SULSENTI grounded out to p; BLOISE advanced to second; ZAHARIA C. advanced to third. SCARRONE flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

AOSTA BUGS SSD 8th - VERSARI to p for BAISI. ZAHARIA C. to 2b. GANDOLFO to lf for SULSENTI. DEBERNARDI flied out to rf. FERNANDEZ flied out to c. CASTELLANOS flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. CAIRESE 9th - BELLINO walked. SECHI flied out to cf. MARENCO singled up the middle; BELLINO advanced to third. SEQUERA grounded out to 2b, RBI; MARENCO advanced to second; BELLINO scored. MARENCO stole third. TORELLO walked. MARENCO scored on a wild pitch. ZAHARIA C. walked; TORELLO advanced to second. ROASIO to 2b. FERNANDEZ to p. BLOISE flied out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

AOSTA BUGS SSD 9th - SCARABELLO struck out looking. RAVARINO flied out to cf. ROCCA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


B.C. CAIRESE 13, AOSTA BUGS SSD 6 (May 27, 2018 at Aosta (AO))
----------------------------------------------------------------------
B.C. CAIRESE........ 200 701 102  - 13 16  2
AOSTA BUGS SSD...... 301 100 100  -  6  6  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: B.C. CAIRESE - BAISI Luca; VERSARI Giacomo(8) and MARENCO Leonardo. AOSTA BUGS SSD -
FRANCHINO Gabriele; RAVARINO Nicolo'(4); DEBERNARDI Luca(4); ROASIO Ivan(8); FERNANDEZ Jeudy(9)
and NOLI Marco.
Win-BAISI Luca  Loss-RAVARINO Nicolo'  T-2:54  A-40
HR CAI - SECHI Marco.
HR AOS - MONTI Federico.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - REBELLA Simona

RAVARINO faced 6 batters in the 4th.