Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MALNATE VIKINGS vs BJ BOVISIO MASCIAGO (Apr 22, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
MALNATE VIKINGS at BJ BOVISIO MASCIAGO - Composite Box Score
Apr 22, 2018 at Bovisio Masciago(MB) (N. Indrigo)

MALNATE VIKINGS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FAVARETTO cf/ss 
GRAPPOLI T 3b/c 
GAGLIOTTI c/3b 
VELUTHEDAT. 2b 
MERLO 1b 
BARLETTA lf 
ROSSETTI dh 
GHIRARDINI rf 
LAROVERE ss 
MAGNOLI cf 
SAVA p 
PARASSERIL p 
GRAPPOLI N p 
Totals   29  18  10 

BJ BOVISIO MASCIAGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO 3b 
FORCOLIN 2b 
ZAPPELLA 2b 
SANVITO rf 
PUTTI cf 
BUILA cf 
MIRAGLIA ss 
NERI lf 
LAZZARINI D lf/3b 
PEZZUTTO c 
LAZZARINI L rf 
ARIENTI ph/rf 
FOGLIO 1b 
VAGHI ph/1b 
TASSETTO dh 
DOTTI ph/dh 
GABBARI p 
SCALISI p 
Totals   42  28  16  19  21 

MALNATE VIKINGS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SAVA Mihai Razvan L  1.1  17  16  22 
PARASSERIL Dalis   1.1  11  15 
GRAPPOLI Nicolo'   3.1  15  16 
 
BJ BOVISIO MASCIAGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GABBARI Francesco   4.0  13  14 
SCALISI Fabio W  2.0  12  14 
ARIENTI Riccardo   1.0 

Umpires - HP: NETTI Andrea
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance: 45
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - CANTONI Gilla

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
MALNATE VIKINGS at BJ BOVISIO MASCIAGO
Apr 22, 2018 at Bovisio Masciago(MB) (N. Indrigo)

MALNATE VIKINGS starters: 17/cf FAVARETTO; 52/3b GRAPPOLI T; 98/c GAGLIOTTI; 7/2b VELUTHEDAT.; 57/1b MERLO; 22/lf BARLETTA; 25/dh ROSSETTI; 42/rf GHIRARDINI; 64/ss LAROVERE; 27/p SAVA;

BJ BOVISIO MASCIAGO starters: 33/3b BOCCATO; 17/2b ZAPPELLA; 68/cf PUTTI; 88/ss MIRAGLIA; 57/lf NERI; 27/c PEZZUTTO; 7/rf LAZZARINI L; 10/1b FOGLIO; 55/dh TASSETTO; 13/p GABBARI;

MALNATE VIKINGS 1st - FAVARETTO singled to shortstop. GRAPPOLI T flied out to ss. GAGLIOTTI struck out swinging. VELUTHEDAT. grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 1st - BOCCATO grounded out to 2b. ZAPPELLA walked. PUTTI walked; ZAPPELLA advanced to second. MIRAGLIA walked; PUTTI advanced to second; ZAPPELLA advanced to third. NERI walked, RBI; MIRAGLIA advanced to second; PUTTI advanced to third; ZAPPELLA scored. PEZZUTTO struck out looking. LAZZARINI L reached on a fielding error by 2b; NERI advanced to second on the error; MIRAGLIA scored on the error, unearned; PUTTI scored on the error, unearned. FOGLIO walked; LAZZARINI L advanced to second; NERI advanced to third. TASSETTO singled to right field, 2 RBI; FOGLIO advanced to third; LAZZARINI L scored, unearned; NERI scored, unearned. TASSETTO stole second. BOCCATO reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error; TASSETTO advanced to third on the error; FOGLIO scored on the error, unearned. ZAPPELLA walked. PUTTI singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf, RBI; ZAPPELLA advanced to second, advanced to third on the error; BOCCATO advanced to third, scored on the error, unearned; TASSETTO scored, unearned. PUTTI advanced to third on a wild pitch; ZAPPELLA scored on a wild pitch, unearned. MIRAGLIA grounded out to 2b. 9 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 2nd - MERLO grounded out to 3b. BARLETTA reached on a fielding error by 1b. ROSSETTI grounded into double play 1b to ss; BARLETTA out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 2nd - NERI singled to center field. PEZZUTTO reached on a fielding error by 2b; NERI advanced to second, advanced to third on the error. LAZZARINI L singled to center field, RBI; PEZZUTTO advanced to second; NERI scored. FOGLIO singled to left field; LAZZARINI L advanced to second; PEZZUTTO advanced to third. TASSETTO singled through the left side, 2 RBI; FOGLIO advanced to third; LAZZARINI L scored; PEZZUTTO scored. BOCCATO singled to shortstop, RBI; TASSETTO advanced to second; FOGLIO scored. BOCCATO advanced to second on a wild pitch; TASSETTO advanced to third on a wild pitch. ZAPPELLA grounded out to 3b. PUTTI singled to left field, RBI; BOCCATO advanced to third; TASSETTO scored. MIRAGLIA singled to pitcher, RBI; PUTTI advanced to second; BOCCATO scored. PARASSERIL to p for SAVA. NERI reached on a fielding error by 1b, advanced to second on the error; MIRAGLIA advanced to second, scored on the error, unearned; PUTTI advanced to third, scored on the error, unearned. PEZZUTTO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; NERI advanced to third. LAZZARINI L doubled down the rf line, advanced to third on a fielding error by rf, 2 RBI; PEZZUTTO scored, unearned; NERI scored, unearned. FOGLIO walked. FOGLIO advanced to second on a wild pitch; LAZZARINI L scored on a wild pitch, unearned. TASSETTO grounded out to ss; FOGLIO advanced to third. BOCCATO walked. BOCCATO advanced to second on a passed ball. ZAPPELLA walked. PUTTI hit by pitch, RBI; ZAPPELLA advanced to second; BOCCATO advanced to third; FOGLIO scored, unearned. MIRAGLIA tripled to left field, 3 RBI; PUTTI scored, unearned; ZAPPELLA scored, unearned; BOCCATO scored, unearned. NERI grounded out to 1b unassisted. 15 runs, 9 hits, 4 errors, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 3rd - GHIRARDINI grounded out to 3b. LAROVERE struck out swinging. FAVARETTO hit by pitch. FAVARETTO stole second. GRAPPOLI T grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 3rd - PEZZUTTO singled to left field. LAZZARINI L flied out to ss. VAGHI pinch hit for FOGLIO. VAGHI singled to right field; PEZZUTTO advanced to second. TASSETTO struck out looking. BOCCATO tripled to center field, 2 RBI; VAGHI scored; PEZZUTTO scored. GRAPPOLI N to p for PARASSERIL. ZAPPELLA grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 4th - BUILA to cf for PUTTI. LAZZARINI D to lf for NERI. VAGHI to 1b. GAGLIOTTI grounded out to 3b. VELUTHEDAT. struck out swinging. MERLO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 4th - BUILA singled to left field. MIRAGLIA hit by pitch; BUILA advanced to second. MIRAGLIA advanced to second on a wild pitch; BUILA advanced to third on a wild pitch. LAZZARINI D reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error, RBI; MIRAGLIA advanced to third, scored on the error, unearned; BUILA scored. PEZZUTTO flied out to cf. ARIENTI pinch hit for LAZZARINI L. ARIENTI struck out looking. VAGHI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 5th - ARIENTI to rf. SCALISI to p for GABBARI. BARLETTA grounded out to p. ROSSETTI struck out swinging. GHIRARDINI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 5th - FAVARETTO to ss. GRAPPOLI T to c. GAGLIOTTI to 3b. MAGNOLI to cf for LAROVERE. DOTTI pinch hit for TASSETTO. DOTTI struck out looking. BOCCATO reached on a fielding error by ss. ZAPPELLA reached on a fielder's choice; BOCCATO out at second ss to 2b. BUILA reached on a fielder's choice; ZAPPELLA out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MALNATE VIKINGS 6th - DOTTI to dh. MAGNOLI walked. MAGNOLI advanced to second on a passed ball. FAVARETTO walked. GRAPPOLI T reached on a fielder's choice, RBI; FAVARETTO out at second 3b to 2b; MAGNOLI scored. GRAPPOLI T advanced to second on a wild pitch. GAGLIOTTI singled to pitcher; GRAPPOLI T advanced to third. VELUTHEDAT. singled to center field, RBI; GAGLIOTTI advanced to second; GRAPPOLI T scored. MERLO singled to left field; VELUTHEDAT. advanced to second; GAGLIOTTI advanced to third. BARLETTA singled to right field, RBI; MERLO advanced to second; VELUTHEDAT. advanced to third; GAGLIOTTI scored. BARLETTA advanced to second on a wild pitch; MERLO advanced to third on a wild pitch; VELUTHEDAT. scored on a wild pitch. ROSSETTI flied out to 3b. GHIRARDINI singled to second base, RBI; BARLETTA advanced to third; MERLO scored. GHIRARDINI advanced to second on a passed ball; BARLETTA scored on a passed ball. MAGNOLI doubled down the lf line, RBI; GHIRARDINI scored, unearned. FAVARETTO struck out swinging. 7 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 6th - MIRAGLIA reached on a fielding error by ss. LAZZARINI D singled to left field; MIRAGLIA advanced to second. PEZZUTTO struck out looking. ARIENTI struck out swinging. VAGHI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

MALNATE VIKINGS 7th - FORCOLIN to 2b for BOCCATO. SANVITO to rf for ZAPPELLA. LAZZARINI D to 3b. ARIENTI to p. DOTTI to lf. / for SCALISI. GRAPPOLI T walked. GAGLIOTTI walked; GRAPPOLI T advanced to second. VELUTHEDAT. singled to left field; GAGLIOTTI advanced to second, advanced to third on a throwing error by lf; GRAPPOLI T advanced to third, scored on the error, unearned. VELUTHEDAT. stole second. MERLO struck out swinging. BARLETTA struck out swinging. ROSSETTI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


BJ BOVISIO MASCIAGO 28, MALNATE VIKINGS 8 (Apr 22, 2018 at Bovisio Masciago(MB))
----------------------------------------------------------------------
MALNATE VIKINGS..... 00   0 007 1 -  8  8 10
BJ BOVISIO MASCIAGO. 9(15)2 200 X - 28 16  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MALNATE VIKINGS - SAVA Mihai Razvan; PARASSERIL Dalis(2); GRAPPOLI Nicolo'(3) and
GAGLIOTTI Cristian; GRAPPOLI Tommaso. BJ BOVISIO MASCIAGO - GABBARI Francesco;
SCALISI Fabio(5); ARIENTI Riccardo(7) and PEZZUTTO Riccardo.
Win-SCALISI Fabio  Loss-SAVA Mihai Razvan  T-3:30  A-45
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - CANTONI Gilla