Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BJ BOVISIO MASCIAGO vs CABS SEVESO (Jun 03, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
BJ BOVISIO MASCIAGO at CABS SEVESO - Composite Box Score
Jun 03, 2018 at Seveso (MB) (Comunale)

BJ BOVISIO MASCIAGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO c  10 
ZAPPELLA 2b 
PUTTI cf 
MIRAGLIA 3b 
NERI lf 
LAZZARINI D rf 
LAZZARINI L rf 
VAGHI 1b 
PETROZZA dh 
GABBARI ss 
ESCALANTE p 
ARIENTI p 
FOGLIO p 
Totals   31  11  19 

CABS SEVESO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PONZONI ss 
VERONESI dh/p 
LIETTI 1b 
ALI U cf/3b 
POLENTES c  11 
TREVISAN 3b/2b 
CASSAMAGNAG0 rf 
FORBICIA lf 
SANGREGORIO 2b 
MARTINELLI cf 
AQUILANI p 
Totals   29  17  14  17  21 

BJ BOVISIO MASCIAGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ESCALANTE Ivannier L  0.1 
ARIENTI Riccardo   4.0  16  25 
FOGLIO Stefano   2.0  11  15 
 
CABS SEVESO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AQUIKLANI Marco   4.1  21  28 
VERONESI Giorgio W  2.2  10  12 

Umpires - HP: VALENTE Naike
Start: 15:30 Time: 3:50 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - CANTONI Gilla

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
BJ BOVISIO MASCIAGO at CABS SEVESO
Jun 03, 2018 at Seveso (MB) (Comunale)

BJ BOVISIO MASCIAGO starters: 33/c BOCCATO; 17/2b ZAPPELLA; 68/cf PUTTI; 88/3b MIRAGLIA; 57/lf NERI; 75/rf LAZZARINI D; 46/1b VAGHI; 5/dh PETROZZA; 13/ss GABBARI; 87/p ESCALANTE;

CABS SEVESO starters: 67/ss PONZONI; 29/dh VERONESI; 11/1b LIETTI; 9/cf ALI U; 41/c POLENTES; 49/3b TREVISAN; 17/rf CASSAMAGNAG0; 12/lf FORBICIA; 81/2b SANGREGORIO; 1/p AQUILANI;

BJ BOVISIO MASCIAGO 1st - BOCCATO doubled to left field. ZAPPELLA struck out swinging. BOCCATO stole third. PUTTI struck out swinging. MIRAGLIA walked. NERI out at first 1b to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 1st - PONZONI walked. VERONESI walked; PONZONI advanced to second. LIETTI walked; VERONESI advanced to second; PONZONI advanced to third. ALI U singled to right field, RBI; LIETTI advanced to second; VERONESI advanced to third; PONZONI scored. POLENTES walked, RBI; ALI U advanced to second; LIETTI advanced to third; VERONESI scored. TREVISAN walked, RBI; POLENTES advanced to second; ALI U advanced to third; LIETTI scored. CASSAMAGNAG0 walked, RBI; TREVISAN advanced to second; POLENTES advanced to third; ALI U scored. FORBICIA reached on a fielder's choice; CASSAMAGNAG0 advanced to second; TREVISAN advanced to third; POLENTES out at home p to c. SANGREGORIO walked, RBI; FORBICIA advanced to second; CASSAMAGNAG0 advanced to third; TREVISAN scored. ARIENTI to p for ESCALANTE. PONZONI singled to right field, RBI; SANGREGORIO advanced to second; FORBICIA advanced to third; CASSAMAGNAG0 scored. VERONESI flied out to cf. LIETTI walked, RBI; PONZONI advanced to second; SANGREGORIO advanced to third; FORBICIA scored. ALI U reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; LIETTI advanced to third on the error; PONZONI scored on the error, unearned; SANGREGORIO scored on the error, unearned. POLENTES walked. TREVISAN singled to left field, RBI; POLENTES advanced to second; ALI U advanced to third; LIETTI scored, unearned. CASSAMAGNAG0 struck out swinging. 10 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 2nd - LAZZARINI D reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. VAGHI doubled to center field, RBI; LAZZARINI D scored, unearned. PETROZZA struck out swinging. GABBARI walked. BOCCATO singled to center field, RBI; GABBARI advanced to third; VAGHI scored. ZAPPELLA singled to third base, bunt, RBI; BOCCATO advanced to second; GABBARI scored. ZAPPELLA stole second; BOCCATO stole third. PUTTI struck out swinging. MIRAGLIA walked. NERI struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

CABS SEVESO 2nd - FORBICIA struck out swinging. SANGREGORIO struck out swinging. PONZONI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 3rd - LAZZARINI D singled through the right side. VAGHI singled to third base, bunt; LAZZARINI D advanced to second. PETROZZA struck out looking. GABBARI reached on a fielder's choice; VAGHI advanced to second; LAZZARINI D out at third 3b unassisted. GABBARI advanced to second on a passed ball; VAGHI advanced to third on a passed ball. BOCCATO singled to center field, RBI; GABBARI advanced to third; VAGHI scored, unearned. ZAPPELLA grounded out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 3rd - VERONESI grounded out to p. LIETTI grounded out to 3b. ALI U walked. ALI U stole second. POLENTES struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 4th - PUTTI hit by pitch. MIRAGLIA reached on a fielder's choice; PUTTI out at second 1b to ss. NERI struck out swinging. LAZZARINI D grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 4th - TREVISAN singled to shortstop. CASSAMAGNAG0 hit by pitch; TREVISAN advanced to second. FORBICIA struck out swinging. SANGREGORIO struck out looking. PONZONI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 5th - ALI U to 3b. TREVISAN to 2b. MARTINELLI to cf for SANGREGORIO. VAGHI grounded out to 2b. PETROZZA hit by pitch. GABBARI walked; PETROZZA advanced to second. BOCCATO intentionally walked; GABBARI advanced to second; PETROZZA advanced to third. VERONESI to p. / for AQUILANI. BOCCATO advanced to second on a wild pitch; GABBARI advanced to third on a wild pitch; PETROZZA scored on a wild pitch. ZAPPELLA grounded out to ss, RBI; BOCCATO advanced to third; GABBARI scored. PUTTI doubled to right field, RBI; BOCCATO scored. PUTTI stole third. MIRAGLIA flied out to lf. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 5th - LAZZARINI L to rf for LAZZARINI D. VERONESI walked. LIETTI walked; VERONESI advanced to second. VERONESI stole third. ALI U singled to right field, RBI; LIETTI advanced to second; VERONESI scored. POLENTES grounded out to p, SAC; ALI U advanced to second; LIETTI advanced to third. TREVISAN walked. CASSAMAGNAG0 hit by pitch, RBI; TREVISAN advanced to second; ALI U advanced to third; LIETTI scored. FOGLIO to p for ARIENTI. FORBICIA struck out swinging. MARTINELLI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 6th - NERI hit by pitch. NERI stole second. LAZZARINI L struck out looking. VAGHI flied out to cf. PETROZZA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CABS SEVESO 6th - PONZONI walked. VERONESI singled to left field, advanced to second on the throw; PONZONI advanced to third. LIETTI grounded out to ss, RBI; PONZONI scored. ALI U grounded out to 3b; VERONESI advanced to third. POLENTES grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 7th - GABBARI struck out looking. BOCCATO doubled to left field. BOCCATO stole third. ZAPPELLA flied out to 1b. PUTTI walked. PUTTI stole second. MIRAGLIA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CABS SEVESO 7th - TREVISAN singled down the rf line. CASSAMAGNAG0 singled through the left side; TREVISAN advanced to second. CASSAMAGNAG0 stole second; TREVISAN stole third. FORBICIA struck out looking. MARTINELLI walked. PONZONI walked, RBI; MARTINELLI advanced to second; CASSAMAGNAG0 advanced to third; TREVISAN scored. VERONESI walked, RBI; PONZONI advanced to second; MARTINELLI advanced to third; CASSAMAGNAG0 scored. LIETTI singled to second base, RBI; VERONESI advanced to second; PONZONI advanced to third; MARTINELLI scored. ALI U reached on a fielder's choice; LIETTI advanced to second; VERONESI advanced to third; PONZONI scored on a throwing error by 1b, unearned. 4 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


CABS SEVESO 17, BJ BOVISIO MASCIAGO 7 (Jun 03, 2018 at Seveso (MB))
----------------------------------------------------------------------
BJ BOVISIO MASCIAGO. 0   31 030 0 -  7  9  2
CABS SEVESO......... (10)00 021 4 - 17  9  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BJ BOVISIO MASCIAGO - ESCALANTE Ivannier; ARIENTI Riccardo(1); FOGLIO Stefano(5) and
BOCCATO Mattia. CABS SEVESO - AQUIKLANI Marco; VERONESI Giorgio(5) and POLENTES Sergio.
Win-VERONESI Giorgio  Loss-ESCALANTE Ivannier  T-3:50  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - CANTONI Gilla