Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

A.S.D. FOVEA BS. vs A.S.D. LE PANT. P.P. (Jun 16, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2019
A.S.D. FOVEA BS. 20, A.S.D. LE PANT. P.P. 18 (Game 2) - Composite Box Score
Jun 16, 2019 at Potenza Picena (MC) (Comunale)

A.S.D. FOVEA BS.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AGNELLI c 
SAMMARTINO L p 
CIFFO p 
STRIPPOLI S p 
MASSARO 2b 
COLON V ss 
ARAUJO 1b  10 
IACOVELLI rf 
DIMITRIO dh/c 
SAMMARTINO G ph/c 
BIZZOCO L cf 
PANICO lf 
COLUCCINO 3b 
CARBONE p 
Totals   46  20  22  17  10  27  15 

A.S.D. LE PANT. P.P.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RICCOBELLI 2b 
SIMONETTI cf 
GONZALEZ F. ss/p 
ANGELES DP dh/3b 
BORRONI lf 
PATRIZIO ph 
DELLA SALAND pr/lf 
GRIOLI 3b/ss 
LONGARINI F. 1b 
LONGARINI R. c 
NATALINI rf 
BASILIA p 
MARCHETTI p 
Totals   39  18  14  12  14  27  10 

A.S.D. FOVEA BS.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARBONE Alessio A.   1.0  13 
SAMMARTINO Luigi   2.0  11 
CIFFO Gabriele W  4.0  16  20 
STRIPPOLI Salvatore   2.0  10 
 
A.S.D. LE PANT. P.P.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BASILIA   4.0  13  25  26 
MARCHETTI Adelin L  1.1 
GONZALEZ F. Pablo D.   3.2  17  23 

Umpires - HP: RINNOVATORE Carlo 1B: REGA Gerardo
Start: 16:00 Time: 4:20 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - GIACOMOZZI Alessandra
SAMMARTINO L faced 2 batters in the 4th.
BASILIA faced 3 batters in the 5th.
CIFFO faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2019
A.S.D. FOVEA BS. 20, A.S.D. LE PANT. P.P. 18 (Game 2)
Jun 16, 2019 at Potenza Picena (MC) (Comunale)

A.S.D. FOVEA BS. starters: 67/c D'AGNELLI; 94/2b MASSARO; 40/ss COLON V; 20/1b ARAUJO; 11/rf IACOVELLI; 10/dh DIMITRIO; 3/cf BIZZOCO L; 90/lf PANICO; 28/3b COLUCCINO; 15/p CARBONE;

A.S.D. LE PANT. P.P. starters: 16/2b RICCOBELLI; 7/cf SIMONETTI; 4/ss GONZALEZ F.; 31/dh ANGELES DP; 42/lf BORRONI; 14/3b GRIOLI; 19/1b LONGARINI F.; 98/c LONGARINI R.; 10/rf NATALINI; 27/p BASILIA;

A.S.D. FOVEA BS. 1st - D'AGNELLI doubled to left field. MASSARO doubled to left field, RBI; D'AGNELLI scored. COLON V grounded out to 2b; MASSARO advanced to third. ARAUJO singled through the right side, RBI; MASSARO scored. ARAUJO stole second. ARAUJO out at third c to 3b, caught stealing. IACOVELLI walked. DIMITRIO singled to right field, RBI; IACOVELLI scored. DIMITRIO stole second. BIZZOCO L singled to center field; DIMITRIO advanced to third. BIZZOCO L stole second; DIMITRIO stole home. PANICO struck out swinging. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 1st - RICCOBELLI walked. SIMONETTI walked; RICCOBELLI advanced to second. GONZALEZ F. walked; SIMONETTI advanced to second; RICCOBELLI advanced to third. ANGELES DP singled down the lf line, 2 RBI; GONZALEZ F. advanced to second; SIMONETTI scored; RICCOBELLI scored. BORRONI walked; ANGELES DP advanced to second; GONZALEZ F. advanced to third. GRIOLI walked, RBI; BORRONI advanced to second; ANGELES DP advanced to third; GONZALEZ F. scored. LONGARINI F. struck out looking. GRIOLI advanced to second on a passed ball; BORRONI advanced to third on a passed ball; ANGELES DP scored on a passed ball. CARBONE to p for D'AGNELLI. DIMITRIO to c. / for CARBONE. LONGARINI R. doubled to center field, 2 RBI; GRIOLI scored; BORRONI scored. NATALINI flied out to cf. LONGARINI R. stole third. RICCOBELLI walked. RICCOBELLI stole second. SIMONETTI doubled to center field, 2 RBI; RICCOBELLI scored; LONGARINI R. scored. GONZALEZ F. walked. ANGELES DP struck out swinging. 8 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. FOVEA BS. 2nd - COLUCCINO struck out swinging. CARBONE fouled out to 1b. MASSARO singled to center field. MASSARO advanced to second on a wild pitch. COLON V singled to shortstop; MASSARO advanced to third. ARAUJO singled to left field, RBI; COLON V advanced to second; MASSARO scored. IACOVELLI flied out to lf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 2nd - SAMMARTINO L to p for CARBONE. BORRONI hit by pitch. GRIOLI flied out to 2b. BORRONI stole second, advanced to third on a passed ball. BORRONI scored on a wild pitch, unearned. LONGARINI F. walked. LONGARINI R. walked; LONGARINI F. advanced to second. NATALINI grounded into double play 3b to 1b; LONGARINI F. out on the play. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. FOVEA BS. 3rd - DIMITRIO grounded out to 3b. BIZZOCO L singled through the left side. BIZZOCO L stole second. PANICO struck out looking. COLUCCINO reached on a dropped fly by rf, advanced to third on the error; BIZZOCO L scored on the error, unearned. SAMMARTINO L out at first 1b to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 3rd - RICCOBELLI doubled to left field. SIMONETTI singled to right field; RICCOBELLI advanced to third, out at third rf to 2b to c to 3b. SIMONETTI stole second. GONZALEZ F. grounded out to 3b; SIMONETTI advanced to third. SIMONETTI scored on a wild pitch. ANGELES DP grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. FOVEA BS. 4th - MASSARO grounded out to 3b. COLON V singled to center field. ARAUJO grounded out to 3b; COLON V advanced to second. COLON V advanced to third on a wild pitch. COLON V scored on a wild pitch. IACOVELLI flied out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 4th - BORRONI doubled to left field. GRIOLI singled to right field; BORRONI advanced to third. CIFFO to p for SAMMARTINO L. GRIOLI stole second; BORRONI scored on a throwing error by c. LONGARINI F. grounded out to ss. LONGARINI R. flied out to ss; GRIOLI advanced to third. NATALINI singled to left field, RBI; GRIOLI scored. RICCOBELLI reached on a fielder's choice; NATALINI out at second ss to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. FOVEA BS. 5th - DIMITRIO singled up the middle. BIZZOCO L tripled to center field, RBI; DIMITRIO scored. PANICO singled to shortstop, RBI; BIZZOCO L scored. MARCHETTI to p for BASILIA. PANICO out at second c to ss, caught stealing. COLUCCINO struck out swinging. CIFFO walked. MASSARO grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 5th - SIMONETTI grounded out to ss. GONZALEZ F. singled down the lf line. ANGELES DP singled to left field; GONZALEZ F. advanced to second. BORRONI grounded out to p; ANGELES DP advanced to second; GONZALEZ F. advanced to third. GRIOLI walked. ::: AGELES P. out by rule - Hit By fair Ball (HBB) - :::. LONGARINI F. singled to shortstop; GRIOLI advanced to second; ANGELES DP out at second ss unassisted. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

A.S.D. FOVEA BS. 6th - COLON V flied out to 2b. ARAUJO walked. IACOVELLI walked; ARAUJO advanced to second. DIMITRIO hit by pitch; IACOVELLI advanced to second; ARAUJO advanced to third. BIZZOCO L doubled to center field, 2 RBI; DIMITRIO advanced to third; IACOVELLI scored; ARAUJO scored. PANICO walked. GONZALEZ F. to p. ANGELES DP to 3b. GRIOLI to ss. / for MARCHETTI. COLUCCINO singled to shortstop, 2 RBI; PANICO advanced to second; BIZZOCO L scored; DIMITRIO scored. PANICO stole third. CIFFO singled to right field, RBI; COLUCCINO advanced to third; PANICO scored. CIFFO stole second. MASSARO doubled to left field, 2 RBI; CIFFO scored; COLUCCINO scored. COLON V intentionally walked. ARAUJO singled to center field, out at second cf to 2b, RBI; COLON V advanced to third; MASSARO scored. IACOVELLI flied out to rf. 8 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 6th - LONGARINI R. flied out to lf. NATALINI flied out to rf. RICCOBELLI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. FOVEA BS. 7th - DIMITRIO struck out looking. BIZZOCO L walked. PANICO tripled to right center, RBI; BIZZOCO L scored. COLUCCINO flied out to cf. CIFFO singled to shortstop, RBI; PANICO scored. CIFFO stole second. MASSARO flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 7th - SIMONETTI flied out to ss. GONZALEZ F. walked. ANGELES DP flied out to 1b. BORRONI fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. FOVEA BS. 8th - COLON V flied out to cf. ARAUJO flied out to cf. IACOVELLI singled up the middle. SAMMARTINO G pinch hit for DIMITRIO. SAMMARTINO G hit by pitch; IACOVELLI advanced to second. BIZZOCO L grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 8th - SAMMARTINO G to c. GRIOLI singled to shortstop. LONGARINI F. walked; GRIOLI advanced to second. LONGARINI R. walked; LONGARINI F. advanced to second; GRIOLI advanced to third. STRIPPOLI S to p for CIFFO. NATALINI struck out looking. RICCOBELLI reached on a fielder's choice, RBI; LONGARINI R. advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss; LONGARINI F. advanced to third, scored on the error, unearned; GRIOLI scored. SIMONETTI reached on a fielder's choice; RICCOBELLI out at second ss to 2b; LONGARINI R. advanced to third. GONZALEZ F. singled to right field, RBI; SIMONETTI advanced to third; LONGARINI R. scored, unearned. ANGELES DP reached on a dropped fly by lf; GONZALEZ F. advanced to second on the error; SIMONETTI scored on the error, unearned. PATRIZIO pinch hit for BORRONI. PATRIZIO doubled to left center, 2 RBI; ANGELES DP scored, unearned; GONZALEZ F. scored, unearned. DELLA SALAND pinch ran for PATRIZIO. GRIOLI grounded out to p. 6 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

A.S.D. FOVEA BS. 9th - DELLA SALAND to lf. PANICO struck out swinging. COLUCCINO walked. STRIPPOLI S walked; COLUCCINO advanced to second. MASSARO singled to left field, RBI; STRIPPOLI S advanced to third; COLUCCINO scored. COLON V intentionally walked; MASSARO advanced to second. ARAUJO reached on a fielder's choice; COLON V advanced to second on a fielder's choice; MASSARO out on the play; STRIPPOLI S out on double play 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. LE PANT. P.P. 9th - LONGARINI F. walked. LONGARINI R. grounded into double play ss to 1b; LONGARINI F. out on the play. NATALINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Plate appearance breakdown
 

Serie B baseball 2019
A.S.D. FOVEA BS. 20, A.S.D. LE PANT. P.P. 18 (Game 2) - Plate Appearance Breakdown
Jun 16, 2019 at Potenza Picena (MC) (Comunale)

batting  plate appearances  vs  vs  rbi  with  adv  with  lead  bases  runner  rnrs  rnrs  2out  gnd  fly 
A.S.D. FOVEA BS.   tpa  ab  bb  hp  sh  sf  ci  left  right  ops  rnrs  ops  2outs  off%  full  on3rd  adv  lob  rbi  out  out 
D'AGNELLI c  0-0  1-1  0-0  0-0  0-0  0-0  1-1  0-0  0-0 
SAMMARTINO L p  0-0  0-1  0-1  0-1  0-1  0-1  0-0  0-0  0-0 
CIFFO p  0-0  2-2  2-2  2-2  2-2  1-1  0-0  0-0  1-1 
STRIPPOLI S p  0-0  0-0  0-0  0-0  1-1  0-0  0-0  0-0  0-0 
MASSARO 2b  0-0  4-7  3-4  3-5  3-5  1-3  0-1  0-0  1-1 
COLON V ss  0-0  2-5  1-2  1-2  3-3  1-1  0-2  0-0  0-0 
ARAUJO 1b  0-0  3-6  3-4  3-5  5-5  1-1  0-0  0-1  1-2 
IACOVELLI rf  0-0  1-4  0-2  0-2  1-3  1-4  0-0  0-0  0-0 
DIMITRIO dh/c  0-0  2-4  0-0  1-1  2-2  1-1  1-3  0-0  0-0 
SAMMARTINO G ph/c  0-0  0-0  0-0  0-0  1-1  0-0  0-0  0-0  0-0 
BIZZOCO L cf  0-0  4-5  2-3  3-4  3-4  1-2  0-0  1-1  1-1 
PANICO lf  0-0  2-5  1-3  2-4  2-4  0-1  0-1  0-0  1-1 
COLUCCINO 3b  0-0  1-5  1-3  1-3  2-3  0-1  0-1  1-1  1-2 
CARBONE p  0-0  0-1  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0 
Totals......  58  46  22  10  0-0  22-46  13-24  16-29  25-34  7-16  2-9  2-3  6-8  11 

pitching  batters faced                    vs  vs  with  with  lead  gnd  fly    
A.S.D. FOVEA BS.   bf  ab  bb  hp  sh  sf  ci  2b  3b  hr  wp  bk  kl  left  right  rnrs  2out  off%  out  out  np 
CARBONE  13  0-0  3-6  3-6  1-2  1-1 
SAMMARTINO L  11  0-0  4-8  2-5  0-1  3-3 
CIFFO  20  16  0-0  5-16  3-9  2-5  1-4 
STRIPPOLI S  10  0-0  2-9  2-8  2-5  1-1 


batting  plate appearances  vs  vs  rbi  with  adv  with  lead  bases  runner  rnrs  rnrs  2out  gnd  fly 
A.S.D. LE PANT. P.P.  tpa  ab  bb  hp  sh  sf  ci  left  right  ops  rnrs  ops  2outs  off%  full  on3rd  adv  lob  rbi  out  out 
RICCOBELLI 2b  0-0  1-4  0-1  0-2  1-2  0-2  2-2  0-1  1-1 
SIMONETTI cf  0-0  2-5  2-3  2-3  4-4  1-1  0-2  0-0  0-0 
GONZALEZ F. ss/p  0-0  2-3  1-2  1-2  3-3  1-1  0-0  0-0  0-0 
ANGELES DP dh/3b  0-0  2-6  1-3  2-5  3-5  0-3  0-0  1-1  1-1 
BORRONI lf  0-0  1-3  0-1  0-2  2-3  0-1  2-2  0-0  0-0 
PATRIZIO ph  0-0  1-1  1-1  1-1  1-1  1-1  0-0  0-0  0-0 
DELLA SALAND pr/lf  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0 
GRIOLI 3b/ss  0-0  2-4  1-2  1-3  2-4  0-1  1-1  0-0  1-1 
LONGARINI F. 1b  0-0  1-3  1-3  1-3  2-4  1-1  1-1  1-2  0-1 
LONGARINI R. c  0-0  1-4  1-2  1-3  4-5  0-0  0-1  0-0  1-1 
NATALINI rf  0-0  1-6  1-4  1-4  1-4  1-2  0-0  0-1  0-1 
BASILIA p  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0 
MARCHETTI p  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0 
Totals......  54  39  14  14  0-0  14-39  9-22  10-28  23-35  5-13  6-9  2-5  4-6  11 

pitching  batters faced                    vs  vs  with  with  lead  gnd  fly    
A.S.D. LE PANT. P.P.  bf  ab  bb  hp  sh  sf  ci  2b  3b  hr  wp  bk  kl  left  right  rnrs  2out  off%  out  out  np 
BASILIA  26  25  13  3-4  10-21  8-15  5-10  2-5 
MARCHETTI  0-1  1-3  1-2  0-1  0-1 
GONZALEZ F.  23  17  0-1  8-16  7-12  2-5  0-3 

 
Line score
 


A.S.D. FOVEA BS. 20, A.S.D. LE PANT. P.P. 18 (Jun 16, 2019 at Potenza Picena (MC)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
A.S.D. FOVEA BS..... 411 128 201  - 20 22  3
A.S.D. LE PANT. P.P. 811 200 060  - 18 14  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: A.S.D. FOVEA BS. - CARBONE Alessio A.; SAMMARTINO Luigi(2); CIFFO Gabriele(4);
STRIPPOLI Salvatore(8) and D'AGNELLI Francesco; DIMITRIO Nicola; SAMMARTINO Gabriele.
A.S.D. LE PANT. P.P. - BASILIA; MARCHETTI Adelin(5); GONZALEZ F. Pablo D.(6) and
LONGARINI Riccardo.
Win-CIFFO Gabriele  Loss-MARCHETTI Adelin  T-4:20  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - GIACOMOZZI Alessandra

SAMMARTINO L faced 2 batters in the 4th.
BASILIA faced 3 batters in the 5th.
CIFFO faced 3 batters in the 8th.
IBAF