Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WIP. MONTEFIASCONE vs LIVORNO 1948 B. (Jun 30, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2019
WIP. MONTEFIASCONE 16, LIVORNO 1948 B. 13 (Game 2) - Composite Box Score
Jun 30, 2019 at Livorno (LI) (Comunale)

WIP. MONTEFIASCONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VAGLIO 2b/p 
URQUIOLA ss 
CEPPARI c 
SALGADO N. 1b 
HERNANDEZ R. cf/rf 
CARLETTI MA lf/cf 
TESTA dh 
LANZI rf/lf 
PEREZ C. 3b 
GOMEZ C. 3b 
CARLETTI MI p/cf 
Totals   41  16  12  11  11  30  14 

LIVORNO 1948 B.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TROCAR ss 
DAINA Al lf 
LUSCHI 1b  10 
SACCA' M c 
SPIGNESE 3b/p 
PIACENTINI cf 
FIORAVANTI rf 
SALETTI pr 
PICCINI dh/p 
GALLO 3b/c 
DAINA An 2b 
TERRENI p/2b 
GERI p 
Totals   42  13  15  12  30  10 

WIP. MONTEFIASCONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARLETTI Michele   2.0  13  16 
VAGLIO Francesco   3.1  14  18 
HERNANDEZ R. Eduardo   3.2  11  18 
CARLETTI Matteo W  1.0 
 
LIVORNO 1948 B.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GERI Massimiliano   4.1  21  25 
PICCINI Filippo   4.2  16  21 
TERRENI Leonardo   0.0 
SPIGNESE Shirab L  1.0 

Umpires - HP: PANUNZI Alessio 1B: FERRINI Claudio
Start: 15:30 Time: 4:10 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - BEI Alessandra
CARLETTI MI faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2019
WIP. MONTEFIASCONE 16, LIVORNO 1948 B. 13 (Game 2)
Jun 30, 2019 at Livorno (LI) (Comunale)

WIP. MONTEFIASCONE starters: 18/2b VAGLIO; 24/ss URQUIOLA; 16/c CEPPARI; 38/1b SALGADO N.; 32/cf HERNANDEZ R.; 33/lf CARLETTI MA; 35/dh TESTA; 7/rf LANZI; 17/3b PEREZ C.; 19/p CARLETTI MI;

LIVORNO 1948 B. starters: 25/ss TROCAR; 42/lf DAINA Al; 10/1b LUSCHI; 38/c SACCA' M; 99/cf PIACENTINI; 62/rf FIORAVANTI; 31/dh PICCINI; 21/3b GALLO; 49/2b DAINA An; 27/p GERI;

WIP. MONTEFIASCONE 1st - VAGLIO popped up to 1b. URQUIOLA flied out to ss. CEPPARI walked. SALGADO N. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LIVORNO 1948 B. 1st - TROCAR tripled to center field. DAINA Al singled up the middle, RBI; TROCAR scored. LUSCHI singled to pitcher; DAINA Al advanced to second. SACCA' M flied out to lf. PIACENTINI singled up the middle, RBI; LUSCHI advanced to second; DAINA Al scored. FIORAVANTI fouled out to c. PICCINI walked; PIACENTINI advanced to second; LUSCHI advanced to third. GALLO struck out swinging. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 2nd - HERNANDEZ R. singled to center field. CARLETTI MA grounded out to p, SAC; HERNANDEZ R. advanced to second. TESTA doubled to left field, RBI; HERNANDEZ R. scored. LANZI struck out looking. PEREZ C. tripled to center field, RBI; TESTA scored. PEREZ C. scored on a wild pitch. VAGLIO walked. VAGLIO stole second. URQUIOLA singled to first base, RBI; VAGLIO scored. CEPPARI flied out to lf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

LIVORNO 1948 B. 2nd - HERNANDEZ R. to rf. CARLETTI MA to cf. LANZI to lf. DAINA An singled through the right side. TROCAR singled to pitcher; DAINA An advanced to second. DAINA Al out at first 1b to 2b, SAC; TROCAR advanced to second; DAINA An advanced to third. LUSCHI singled through the right side, 2 RBI; TROCAR scored; DAINA An scored. SACCA' M flied out to cf. PIACENTINI flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 3rd - SALGADO N. flied out to ss. HERNANDEZ R. reached on a fielding error by ss. CARLETTI MA reached on a fielding error by 3b; HERNANDEZ R. advanced to second. CARLETTI MA advanced to second on a wild pitch; HERNANDEZ R. advanced to third on a wild pitch, out at home c to p. TESTA struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

LIVORNO 1948 B. 3rd - FIORAVANTI tripled to center field. PICCINI walked. VAGLIO to p. CARLETTI MA to 2b. CARLETTI MI to cf for TESTA. / for CARLETTI MI. GALLO singled through the right side, advanced to second on a throwing error by 2b, RBI; PICCINI advanced to second, advanced to third on the error; FIORAVANTI scored. DAINA An walked. TROCAR grounded out to 3b, RBI; DAINA An advanced to second; GALLO advanced to third; PICCINI scored. DAINA Al grounded out to ss. LUSCHI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; DAINA An scored; GALLO scored. SACCA' M struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 4th - LANZI struck out swinging. PEREZ C. grounded out to ss. VAGLIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIVORNO 1948 B. 4th - GOMEZ C. to 3b for PEREZ C.. PIACENTINI reached on a fielding error by 1b. FIORAVANTI doubled to left field, out at third ss to 2b to 3b, RBI; PIACENTINI scored, unearned. PICCINI struck out swinging. GALLO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 5th - URQUIOLA lined out to 2b. CEPPARI singled through the left side. CEPPARI advanced to second on a wild pitch. SALGADO N. doubled to center field, RBI; CEPPARI scored. HERNANDEZ R. singled to center field; SALGADO N. advanced to third. CARLETTI MA tripled down the rf line, 2 RBI; HERNANDEZ R. scored; SALGADO N. scored. CARLETTI MI walked. PICCINI to p. / for GERI. CARLETTI MI stole second. LANZI singled down the rf line, RBI; CARLETTI MI advanced to third; CARLETTI MA scored. LANZI stole second, advanced to third on a throwing error by c; CARLETTI MI scored on the error. GOMEZ C. flied out to rf, SF, RBI; LANZI scored, unearned. VAGLIO flied out to cf. 6 runs, 5 hits, 1 error, 0 LOB.

LIVORNO 1948 B. 5th - DAINA An struck out swinging. TROCAR fouled out to c. DAINA Al walked. LUSCHI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 6th - URQUIOLA tripled to right field. URQUIOLA scored on a wild pitch. CEPPARI walked. SALGADO N. flied out to cf. CEPPARI advanced to second on a wild pitch. CEPPARI stole third. SPIGNESE to 3b for SACCA' M. GALLO to c. HERNANDEZ R. singled to pitcher, RBI; CEPPARI scored. CARLETTI MA hit by pitch; HERNANDEZ R. advanced to second. CARLETTI MA stole second; HERNANDEZ R. stole third. CARLETTI MI struck out swinging. LANZI struck out swinging to catcher. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

LIVORNO 1948 B. 6th - SPIGNESE grounded out to ss. PIACENTINI hit by pitch. FIORAVANTI reached on a fielder's choice; PIACENTINI advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by 3b. PICCINI walked; FIORAVANTI advanced to second; PIACENTINI advanced to third. VAGLIO to 2b. HERNANDEZ R. to p. CARLETTI MA to cf. CARLETTI MI to lf. LANZI to rf. GALLO walked, RBI; PICCINI advanced to second; FIORAVANTI advanced to third; PIACENTINI scored, unearned. DAINA An flied out to rf, SF, RBI; PICCINI advanced to third; FIORAVANTI scored, unearned. TROCAR flied out to cf. 2 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 7th - GOMEZ C. grounded out to ss. VAGLIO grounded out to ss. URQUIOLA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIVORNO 1948 B. 7th - DAINA Al grounded out to ss. LUSCHI singled to left center. SPIGNESE walked; LUSCHI advanced to second. PIACENTINI reached on a fielder's choice; SPIGNESE advanced to second on a fielder's choice; LUSCHI out at third 3b unassisted. FIORAVANTI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 8th - CEPPARI walked. SALGADO N. grounded into double play ss to 1b; CEPPARI out on the play. HERNANDEZ R. grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIVORNO 1948 B. 8th - PICCINI doubled to left field. GALLO flied out to cf; PICCINI advanced to third. DAINA An hit by pitch. DAINA An stole second; PICCINI stole home. TROCAR flied out to cf. DAINA Al flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 9th - CARLETTI MA reached on a fielding error by 2b. CARLETTI MA stole second. CARLETTI MI struck out swinging. CARLETTI MA stole third. LANZI struck out looking. GOMEZ C. walked. VAGLIO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

LIVORNO 1948 B. 9th - LUSCHI hit by pitch. SPIGNESE out at first 1b to 2b, SAC; LUSCHI advanced to second. PIACENTINI walked. FIORAVANTI reached on a fielder's choice; PIACENTINI advanced to second on a fielder's choice; LUSCHI out at third ss to 3b. PICCINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 10th - PICCINI to 2b. TERRENI to p for DAINA An. GOMEZ C. placed on second. VAGLIO placed on first. VAGLIO advanced to second on a wild pitch; GOMEZ C. advanced to third on a wild pitch. URQUIOLA walked. VAGLIO advanced to third on a wild pitch; GOMEZ C. scored on a wild pitch. URQUIOLA stole second. CEPPARI walked. SPIGNESE to p. PICCINI to 3b. TERRENI to 2b. SALGADO N. doubled to center field, 2 RBI; CEPPARI advanced to third; URQUIOLA scored; VAGLIO scored. HERNANDEZ R. struck out swinging. SALGADO N. advanced to third on a wild pitch; CEPPARI scored on a wild pitch. CARLETTI MA struck out looking. CARLETTI MI struck out swinging. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LIVORNO 1948 B. 10th - HERNANDEZ R. to cf. CARLETTI MA to p. FIORAVANTI placed on second. PICCINI placed on first. SALETTI pinch ran for FIORAVANTI. GALLO singled through the left side; PICCINI advanced to second; SALETTI advanced to third. TERRENI singled to right field, RBI; GALLO advanced to second; PICCINI advanced to third; SALETTI scored. TROCAR reached on a fielder's choice, hit into double play 3b to c; TERRENI advanced to second; GALLO advanced to third, out on the play; PICCINI out on the play. DAINA Al struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Plate appearance breakdown
 

Serie B baseball 2019
WIP. MONTEFIASCONE 16, LIVORNO 1948 B. 13 (Game 2) - Plate Appearance Breakdown
Jun 30, 2019 at Livorno (LI) (Comunale)

batting  plate appearances  vs  vs  rbi  with  adv  with  lead  bases  runner  rnrs  rnrs  2out  gnd  fly 
WIP. MONTEFIASCONE   tpa  ab  bb  hp  sh  sf  ci  left  right  ops  rnrs  ops  2outs  off%  full  on3rd  adv  lob  rbi  out  out 
VAGLIO 2b/p  0-0  0-5  0-1  0-1  0-1  0-3  0-1  0-0  0-0 
URQUIOLA ss  0-0  2-5  1-1  1-1  1-1  1-2  1-2  0-0  0-0 
CEPPARI c  0-0  1-2  0-0  0-1  0-1  0-1  1-1  0-0  0-0 
SALGADO N. 1b  0-0  2-6  2-2  2-5  2-5  0-1  0-1  1-1  1-1 
HERNANDEZ R. cf/rf  0-0  3-6  2-3  2-3  2-3  0-1  1-1  0-0  1-2 
CARLETTI MA lf/cf  0-0  1-4  1-2  1-3  4-5  0-0  1-1  0-0  1-2 
TESTA dh  0-0  1-2  1-2  1-2  1-2  0-1  0-0  0-0  0-0 
LANZI rf/lf  0-0  1-5  1-4  1-4  1-4  0-1  0-1  0-0  1-2 
PEREZ C. 3b  0-0  1-2  1-1  1-1  1-1  1-1  0-0  0-0  0-0 
GOMEZ C. 3b  0-0  0-1  0-0  0-0  1-1  0-0  0-1  0-0  1-1 
CARLETTI MI p/cf  0-0  0-3  0-3  0-3  0-3  0-1  0-0  0-0  0-1 
Totals......  52  41  12  0-0  12-41  9-19  9-24  13-27  2-12  4-9  1-1  5-9 

pitching  batters faced                    vs  vs  with  with  lead  gnd  fly    
WIP. MONTEFIASCONE   bf  ab  bb  hp  sh  sf  ci  2b  3b  hr  wp  bk  kl  left  right  rnrs  2out  off%  out  out  np 
CARLETTI MI  16  13  2-2  6-11  5-10  0-2  3-3 
VAGLIO  18  14  1-2  2-12  3-8  1-4  1-3 
HERNANDEZ R.  18  11  1-1  1-10  0-8  0-4  2-3 
CARLETTI MA  0-0  2-4  2-4  0-1  0-0 


batting  plate appearances  vs  vs  rbi  with  adv  with  lead  bases  runner  rnrs  rnrs  2out  gnd  fly 
LIVORNO 1948 B.   tpa  ab  bb  hp  sh  sf  ci  left  right  ops  rnrs  ops  2outs  off%  full  on3rd  adv  lob  rbi  out  out 
TROCAR ss  2-2  0-5  0-4  1-5  3-5  0-1  1-1  0-2  1-2 
DAINA Al lf  1-1  0-4  1-4  1-4  2-5  0-2  0-1  0-0  1-2 
LUSCHI 1b  2-2  2-3  2-2  3-4  3-4  1-2  1-1  0-0  1-1 
SACCA' M c  0-2  0-1  0-2  0-3  0-3  0-1  0-0  0-0  0-0 
SPIGNESE 3b/p  0-0  0-1  0-0  0-0  2-2  0-0  0-1  0-0  0-0 
PIACENTINI cf  1-2  0-2  1-2  1-3  2-3  0-1  1-1  0-0  0-0 
FIORAVANTI rf  1-2  1-4  0-3  1-5  3-5  0-1  1-1  0-0  0-0 
SALETTI pr  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0 
PICCINI dh/p  0-0  1-3  0-1  0-1  2-3  0-1  1-1  0-0  0-0 
GALLO 3b/c  0-1  2-4  2-4  2-4  4-5  0-2  0-0  0-1  2-2 
DAINA An 2b  1-1  0-1  0-0  0-0  1-1  0-0  1-2  0-0  1-1 
TERRENI p/2b  0-0  1-1  1-1  1-1  1-1  0-0  0-0  1-1  1-1 
GERI p  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0 
Totals......  56  42  15  8-13  7-29  7-23  10-30  23-37  1-11  6-9  1-4  7-9  10  15  12  10 

pitching  batters faced                    vs  vs  with  with  lead  gnd  fly    
LIVORNO 1948 B.   bf  ab  bb  hp  sh  sf  ci  2b  3b  hr  wp  bk  kl  left  right  rnrs  2out  off%  out  out  np 
GERI  25  21  0-0  8-21  6-11  2-6  1-5 
PICCINI  21  16  0-2  3-14  2-9  0-5  3-4 
TERRENI  0-0  0-0  0-0  0-0  0-0 
SPIGNESE  0-1  1-3  1-4  0-1  0-0 

 
Line score
 


WIP. MONTEFIASCONE 16, LIVORNO 1948 B. 13 (Jun 30, 2019 at Livorno (LI)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
WIP. MONTEFIASCONE.. 040 062 000 4 - 16 12  3
LIVORNO 1948 B...... 224 102 010 1 - 13 15  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: WIP. MONTEFIASCONE - CARLETTI Michele; VAGLIO Francesco(3); HERNANDEZ R. Eduardo(6);
CARLETTI Matteo(10) and CEPPARI Leonardo. LIVORNO 1948 B. - GERI Massimiliano;
PICCINI Filippo(5); TERRENI Leonardo(10); SPIGNESE Shirab(10) and SACCA' Matteo; GALLO Luigi.
Win-CARLETTI Matteo  Loss-SPIGNESE Shirab  T-4:10  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - BEI Alessandra

CARLETTI MI faced 2 batters in the 3rd.
IBAF