Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WIP. MONTEFIASCONE vs ERBA V.G. JUNIOR R. (Sep 15, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2019
WIP. MONTEFIASCONE 6, ERBA V.G. JUNIOR R. 5 - Composite Box Score
Sep 15, 2019 at Rimini (Comunale)

WIP. MONTEFIASCONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VAGLIO 2b/p 
URQUIOLA ss 
CEPPARI 3b 
GOMEZ C. dh/lf 
HERNANDEZ R. lf/cf 
CARLETTI MA cf/2b 
SALGADO N. c 
CAPPANNELLA 1b 
CARLETTI MI rf 
TABBARINI p 
Totals   35  27  12 

ERBA V.G. JUNIOR R.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PERAZZINI 2b 
EVANGELISTI ph 
CIANCI E pr/2b 
CANUTI ss 
BABINI 3b 
BERTAGNON c 
GABRIELLI lf 
RUGGERI 1b  10 
FILIPPINI dh 
BONEMEI rf 
ZUCCONI cf 
BRENDA p 
DEL BIANCO p 
Totals   28  27 

WIP. MONTEFIASCONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TABBARINI W  7.0  24  32  11 
VAGLIO Francesco   0.0 
CARLETTI Matteo S  2.0 
 
ERBA V.G. JUNIOR R.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRENDA Francesco L  3.1  10  18 
DEL BIANCO Daniele   5.2  25  27 

Umpires - HP: SALAZAR Luis Jose 1B: BENVENUTI Francesco
Start: 15:00 Time: 3:17 Attendance: 200
Weather: Sunny Game notes: Scorer - GASPARINI Adriano
TABBARINI faced 5 batters in the 8th.
VAGLIO faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2019
WIP. MONTEFIASCONE 6, ERBA V.G. JUNIOR R. 5
Sep 15, 2019 at Rimini (Comunale)

WIP. MONTEFIASCONE starters: 18/2b VAGLIO; 24/ss URQUIOLA; 16/3b CEPPARI; 29/dh GOMEZ C.; 32/lf HERNANDEZ R.; 33/cf CARLETTI MA; 38/c SALGADO N.; 27/1b CAPPANNELLA; 19/rf CARLETTI MI; 3/p TABBARINI;

ERBA V.G. JUNIOR R. starters: 22/2b PERAZZINI; 1/ss CANUTI; 16/3b BABINI; 2/c BERTAGNON; 10/lf GABRIELLI; 7/1b RUGGERI; 28/dh FILIPPINI; 42/rf BONEMEI; 27/cf ZUCCONI; 11/p BRENDA;

WIP. MONTEFIASCONE 1st - VAGLIO struck out swinging. URQUIOLA grounded out to p. CEPPARI walked. GOMEZ C. flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 1st - PERAZZINI struck out swinging. CANUTI walked. BABINI flied out to rf. CANUTI advanced to second on a balk. BERTAGNON walked. GABRIELLI reached on a fielder's choice; BERTAGNON advanced to second on a fielder's choice; CANUTI out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 2nd - HERNANDEZ R. grounded out to ss. CARLETTI MA lined out to 1b. SALGADO N. walked. CAPPANNELLA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 2nd - RUGGERI grounded out to 2b. FILIPPINI flied out to cf. BONEMEI hit by pitch. ZUCCONI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 3rd - CARLETTI MI hit by pitch. VAGLIO singled down the lf line; CARLETTI MI advanced to second. URQUIOLA out at first p to 2b, SAC; VAGLIO advanced to second; CARLETTI MI advanced to third. CEPPARI intentionally walked. GOMEZ C. reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the throw, RBI; CEPPARI advanced to second, scored on a throwing error by rf, unearned; VAGLIO advanced to third, scored on the error, unearned; CARLETTI MI scored. GOMEZ C. stole third. HERNANDEZ R. flied out to lf, SF, RBI; GOMEZ C. scored, unearned. CARLETTI MA struck out swinging. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 3rd - PERAZZINI flied out to 2b. CANUTI reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. BABINI flied out to 2b. BERTAGNON walked; CANUTI stole third. GABRIELLI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 4th - SALGADO N. flied out to cf. CAPPANNELLA walked. CARLETTI MI walked; CAPPANNELLA advanced to second. DEL BIANCO to p for BRENDA. VAGLIO singled through the left side; CARLETTI MI advanced to second; CAPPANNELLA advanced to third. URQUIOLA reached on a fielder's choice, RBI; VAGLIO advanced to second on a fielding error by ss; CARLETTI MI advanced to third; CAPPANNELLA scored. CEPPARI flied out to cf, SF, RBI; VAGLIO advanced to third; CARLETTI MI scored, unearned. GOMEZ C. struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 4th - RUGGERI flied out to lf. FILIPPINI walked. BONEMEI singled to left field; FILIPPINI advanced to second. ZUCCONI grounded into double play 3b to 2b to 1b; BONEMEI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 5th - HERNANDEZ R. flied out to rf. CARLETTI MA fouled out to 3b. SALGADO N. singled up the middle. CAPPANNELLA singled to right field; SALGADO N. advanced to second. CARLETTI MI struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 5th - PERAZZINI flied out to rf. CANUTI hit by pitch. CANUTI out at second c to ss, caught stealing. BABINI lined out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 6th - VAGLIO grounded out to ss. URQUIOLA flied out to cf. CEPPARI singled through the right side. CEPPARI stole second. GOMEZ C. grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 6th - BERTAGNON lined out to 2b. GABRIELLI grounded out to ss. RUGGERI flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 7th - HERNANDEZ R. grounded out to 2b. CARLETTI MA tripled to right field. SALGADO N. reached on a fielder's choice to catcher, advanced to second. CAPPANNELLA grounded out to ss. CARLETTI MI hit by pitch. VAGLIO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 7th - FILIPPINI struck out swinging. BONEMEI grounded out to 3b. ZUCCONI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 8th - URQUIOLA struck out swinging. CEPPARI singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. GOMEZ C. struck out swinging. HERNANDEZ R. struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 8th - EVANGELISTI pinch hit for PERAZZINI. EVANGELISTI reached on a throwing error by ss. CIANCI E pinch ran for EVANGELISTI. CANUTI hit by pitch; CIANCI E advanced to second. BABINI reached on a fielder's choice; CANUTI advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss; CIANCI E advanced to third. BERTAGNON singled to center field, RBI; BABINI advanced to second; CANUTI advanced to third; CIANCI E scored, unearned. GABRIELLI walked, RBI; BERTAGNON advanced to second; BABINI advanced to third; CANUTI scored, unearned. VAGLIO to p. GOMEZ C. to lf. HERNANDEZ R. to cf. CARLETTI MA to 2b. / for TABBARINI. RUGGERI hit by pitch, RBI; GABRIELLI advanced to second; BERTAGNON advanced to third; BABINI scored. FILIPPINI walked, RBI; RUGGERI advanced to second; GABRIELLI advanced to third; BERTAGNON scored. VAGLIO to 2b. CARLETTI MA to p. BONEMEI flied out to cf, SF, RBI; RUGGERI advanced to third; GABRIELLI scored, unearned. RUGGERI out at third c to 3b, picked off. ZUCCONI struck out swinging. 5 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 9th - CIANCI E to 2b. CARLETTI MA flied out to cf. SALGADO N. doubled to left center. CAPPANNELLA grounded out to 3b. CARLETTI MI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 9th - CIANCI E grounded out to 3b. CANUTI grounded out to ss. BABINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


WIP. MONTEFIASCONE 6, ERBA V.G. JUNIOR R. 5 (Sep 15, 2019 at Rimini)
----------------------------------------------------------------------
WIP. MONTEFIASCONE.. 004 200 000  -  6  8  3
ERBA V.G. JUNIOR R.. 000 000 050  -  5  2  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: WIP. MONTEFIASCONE - TABBARINI; VAGLIO Francesco(8); CARLETTI Matteo(8) and
SALGADO N. Miguel A.. ERBA V.G. JUNIOR R. - BRENDA Francesco; DEL BIANCO Daniele(4) and
BERTAGNON Riccardo.
Win-TABBARINI  Save-CARLETTI Matteo  Loss-BRENDA Francesco  T-3:17  A-200
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - GASPARINI Adriano

TABBARINI faced 5 batters in the 8th.
VAGLIO faced 2 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori