Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BERGAMO B.S. vs RHO BASEBALL ASD (Jun 22, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
RHO BASEBALL ASD 11 (6-3), BERGAMO B.S. 10 (2-6) - Composite Box Score
Jun 22, 2019 at Rho (MI) (Molinello)

BERGAMO B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FAZIO lf 
PANSERI 3b/p 
GIBSON c 
GIACHINO p/2b 
PEREZ MUNOZ ss 
LESI cf 
GNUDI cf 
DALL'AGNESE 1b 
AMADEI rf 
COLOMBI p/3b 
LUSSANA 2b/rf 
Totals   40  10  12  10  24  10 

RHO BASEBALL ASD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO c  10 
NATALE 3b 
VAGHI 1b 
GIRO C. ss 
PETROZZA rf 
NERI lf 
BORDIN dh/1b 
SANGREGORIO 2b 
GOBBO pr/2b 
PUTTI cf 
LAZZARINI L p 
SIGNORINI p 
Totals   33  11  27  14 

BERGAMO B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIACHINO Marco   3.1  12  19 
COLOMBI Giorgio L  4.2  20  26 
PANSERI Michele   0.0 
 
RHO BASEBALL ASD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LAZZARINI Luca   3.1  10  20  24 
SIGNORINI Matteo W  5.2  20  22 

Umpires - HP: PEANO Roberto
Start: 20:30 Time: 3:30 Attendance: 25
Weather: Clear Game notes: Scorers - SIGNORINI Giorgio, WALLNOFER Lucia
COLOMBI faced 1 batter in the 9th.
PANSERI faced 1 batter in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
RHO BASEBALL ASD 11 (6-3), BERGAMO B.S. 10 (2-6)
Jun 22, 2019 at Rho (MI) (Molinello)

BERGAMO B.S. starters: 18/lf FAZIO; 57/3b PANSERI; 34/c GIBSON; 54/p GIACHINO; 65/ss PEREZ MUNOZ; 3/cf LESI; 17/1b DALL'AGNESE; 42/rf AMADEI; 23/2b LUSSANA;

RHO BASEBALL ASD starters: 33/c BOCCATO; 31/3b NATALE; 42/1b VAGHI; 11/ss GIRO C.; 47/rf PETROZZA; 5/lf NERI; 40/dh BORDIN; 7/2b SANGREGORIO; 68/cf PUTTI; 15/p LAZZARINI L;

BERGAMO B.S. 1st - FAZIO singled to left field. PANSERI singled to right field; FAZIO advanced to second. GIBSON singled to catcher, bunt, advanced to second on a throwing error by c; PANSERI advanced to second, scored on the error, unearned; FAZIO advanced to third, scored on the error. GIACHINO grounded out to 3b; GIBSON advanced to third. PEREZ MUNOZ flied out to cf, SF, RBI; GIBSON scored, unearned. LESI grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

RHO BASEBALL ASD 1st - BOCCATO struck out swinging. NATALE flied out to 2b. VAGHI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BERGAMO B.S. 2nd - DALL'AGNESE doubled to left field. AMADEI struck out swinging. DALL'AGNESE stole third. LUSSANA flied out to rf. FAZIO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RHO BASEBALL ASD 2nd - GIRO C. walked. PETROZZA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; GIRO C. advanced to second, scored on the error. NERI walked. BORDIN hit by pitch; NERI advanced to second; PETROZZA advanced to third. SANGREGORIO struck out swinging. PUTTI flied out to ss. BOCCATO reached on a fielder's choice; BORDIN out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

BERGAMO B.S. 3rd - PANSERI singled to left field. PANSERI stole second. GIBSON grounded out to 3b. GIACHINO doubled to right field, RBI; PANSERI scored. PEREZ MUNOZ doubled to center field, RBI; GIACHINO scored. PEREZ MUNOZ out at third c to 3b, caught stealing. LESI walked. LESI stole second. DALL'AGNESE struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

RHO BASEBALL ASD 3rd - NATALE reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. VAGHI flied out to c. NATALE advanced to third on a passed ball. GIRO C. flied out to lf, SF, RBI; NATALE scored, unearned. PETROZZA struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

BERGAMO B.S. 4th - AMADEI walked. LUSSANA reached on a fielding error by 3b; AMADEI advanced to second. FAZIO reached on a fielding error by 3b; LUSSANA advanced to second; AMADEI advanced to third. PANSERI fouled out to 1b. GIBSON singled through the left side, RBI; FAZIO advanced to second; LUSSANA advanced to third; AMADEI scored, unearned. GIACHINO singled to center field, RBI; GIBSON advanced to second; FAZIO advanced to third; LUSSANA scored, unearned. PEREZ MUNOZ singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; GIACHINO advanced to third; GIBSON scored, unearned; FAZIO scored, unearned. LESI walked. SIGNORINI to p for LAZZARINI L. DALL'AGNESE struck out looking. AMADEI struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

RHO BASEBALL ASD 4th - NERI walked. BORDIN walked; NERI advanced to second. SANGREGORIO grounded out to p, SAC; BORDIN advanced to second; NERI advanced to third. PUTTI doubled to left field, 2 RBI; BORDIN scored; NERI scored. PUTTI advanced to third on a passed ball. BOCCATO singled to center field, RBI; PUTTI scored. GIACHINO to 2b. COLOMBI to p for AMADEI. LUSSANA to rf. NATALE reached on a fielder's choice; BOCCATO out at second 2b unassisted. VAGHI struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BERGAMO B.S. 5th - LUSSANA struck out looking. FAZIO singled to shortstop. PANSERI grounded out to c, SAC; FAZIO advanced to second. GIBSON struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RHO BASEBALL ASD 5th - GIRO C. hit by pitch. GIRO C. stole second. GIRO C. stole third. PETROZZA walked. PETROZZA advanced to second on a wild pitch; GIRO C. scored on a wild pitch. NERI struck out swinging. BORDIN reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; PETROZZA advanced to third. BORDIN stole second. SANGREGORIO singled to right field, RBI; BORDIN advanced to third; PETROZZA scored. PUTTI reached on a fielder's choice, RBI; SANGREGORIO out at second 2b to ss; BORDIN scored, unearned. PUTTI stole second. PUTTI advanced to third on a passed ball. BOCCATO walked. PUTTI out at home c to ss to c, caught stealing. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BERGAMO B.S. 6th - SIGNORINI to p for VAGHI. BORDIN to 1b. / for SIGNORINI. GIACHINO struck out looking. PEREZ MUNOZ reached on a throwing error by 2b. LESI struck out looking. DALL'AGNESE flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

RHO BASEBALL ASD 6th - NATALE grounded out to c. SIGNORINI struck out swinging, out at first c to 1b. GIRO C. reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. GIRO C. advanced to third on a passed ball. PETROZZA flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BERGAMO B.S. 7th - COLOMBI grounded out to 3b. LUSSANA grounded out to 2b. FAZIO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RHO BASEBALL ASD 7th - GNUDI to cf for LESI. NERI walked. BORDIN flied out to lf. NERI stole second. SANGREGORIO walked. GOBBO pinch ran for SANGREGORIO. PUTTI reached on a fielder's choice; GOBBO advanced to second; NERI out at third 3b unassisted. BOCCATO reached on a fielding error by 3b; PUTTI advanced to second on the error; GOBBO advanced to third on the error. NATALE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

BERGAMO B.S. 8th - GOBBO to 2b. PANSERI grounded out to 3b. GIBSON grounded out to ss. GIACHINO singled to left field. PEREZ MUNOZ walked; GIACHINO advanced to second. GIACHINO stole third. GNUDI reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; PEREZ MUNOZ advanced to third on the error; GIACHINO scored on the error, unearned. GNUDI stole second. DALL'AGNESE struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RHO BASEBALL ASD 8th - SIGNORINI flied out to ss. GIRO C. singled to center field. GIRO C. stole second. GIRO C. stole third. PETROZZA singled to left field, RBI; GIRO C. scored. NERI lined out to p; PETROZZA advanced to third on a throwing error by p. PETROZZA scored on a passed ball, unearned. BORDIN reached on a throwing error by ss. GOBBO grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

BERGAMO B.S. 9th - COLOMBI struck out swinging. LUSSANA grounded out to p. FAZIO reached on a fielding error by ss. FAZIO out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

RHO BASEBALL ASD 9th - PUTTI walked. PUTTI stole second. PANSERI to p. COLOMBI to 3b. BOCCATO singled to left field, RBI; PUTTI scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


RHO BASEBALL ASD 11, BERGAMO B.S. 10 (Jun 22, 2019 at Rho (MI))
----------------------------------------------------------------------
BERGAMO B.S......... 302 400 010  - 10 12  7      (2-6)
RHO BASEBALL ASD.... 011 330 021  - 11  7  6      (6-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BERGAMO B.S. - GIACHINO Marco; COLOMBI Giorgio(4); PANSERI Michele(9) and
GIBSON Kevin Bryan. RHO BASEBALL ASD - LAZZARINI Luca; SIGNORINI Matteo(4) and BOCCATO Mattia.
Win-SIGNORINI Matteo  Loss-COLOMBI Giorgio  T-3:30  A-25
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - SIGNORINI Giorgio, WALLNOFER Lucia

COLOMBI faced 1 batter in the 9th.
PANSERI faced 1 batter in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori