Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JACKS TORINO B.S. vs REBELS AVIGLIANA (Apr 28, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
JACKS TORINO B.S. 19 (2-0), REBELS AVIGLIANA 10 (0-1) - Composite Box Score
Apr 28, 2019 at Avigliana (TO) (Giovanni Paolo II)

JACKS TORINO B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ARAIO S ss 
PESENTI rf 
CASU c 
GILLI lf 
ROSSO 3b 
EANDI 1b 
CRIOLLO A. 2b 
PULVIRENTI cf 
CANGIALOSI dh 
DEBERNARDI p 
MUZZIN p 
Totals   41  19  19  14  11  10  27  10 

REBELS AVIGLIANA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NOLI 3b 
CARELLO 3b/2b 
SOTTOCASA 2b/p 
COSTA ss 
OLIVA dh/1b 
MONTI c 
CASTELLANOS cf 
ROASIO rf/lf 
PERESSON lf 
RE rf 
MIDIRI rf 
VIGO 1b/3b 
BALLA 2b 
VELLUSO p 
FRANCHINO G p 
RAVARINO p 
Totals   41  10  13  10  27  13 

JACKS TORINO B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DEBERNARDI Luca W  5.0  23  27 
MUZZIN Moreno S  4.0  18  22 
 
REBELS AVIGLIANA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VELLUSO Marco L  1.1  12 
FRANCHINO Gabriele   2.0  12 
RAVARINO Nicolo'   3.0  12  16 
SOTTOCASA Francesco   2.2  12  16 

Umpires - HP: D'AMATO Mauro 1B: BARILE Aldo
Start: 16:00 Time: 3:50 Attendance: 67
Weather: Sunny-wind Game notes: Scorers - SARACCO GianCarlo, D'ARAIO Antonio
DEBERNARDI faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
JACKS TORINO B.S. 19 (2-0), REBELS AVIGLIANA 10 (0-1)
Apr 28, 2019 at Avigliana (TO) (Giovanni Paolo II)

JACKS TORINO B.S. starters: 35/ss D'ARAIO S; 5/rf PESENTI; 2/c CASU; 66/lf GILLI; 4/3b ROSSO; 44/1b EANDI; 13/2b CRIOLLO A.; 7/cf PULVIRENTI; 21/dh CANGIALOSI; 51/p DEBERNARDI;

REBELS AVIGLIANA starters: 20/3b NOLI; 2/2b SOTTOCASA; 11/ss COSTA; 99/dh OLIVA; 5/c MONTI; 23/cf CASTELLANOS; 12/rf ROASIO; 14/lf PERESSON; 98/1b VIGO; 64/p VELLUSO;

JACKS TORINO B.S. 1st - D'ARAIO S walked. D'ARAIO S stole second. D'ARAIO S stole third. PESENTI walked. PESENTI stole second. CASU singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; PESENTI scored; D'ARAIO S scored. GILLI grounded out to p; CASU advanced to third. ROSSO hit by pitch. EANDI grounded out to 2b, RBI; ROSSO advanced to second; CASU scored. CRIOLLO A. struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 1st - NOLI flied out to 2b. SOTTOCASA hit by pitch. SOTTOCASA F. Out by rule / Runner interference. COSTA singled up the middle; SOTTOCASA advanced to second, out at second ss unassisted. COSTA stole second, advanced to third on a throwing error by c. OLIVA singled to shortstop, RBI; COSTA scored, unearned. MONTI flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 2nd - PULVIRENTI tripled to right field. CANGIALOSI doubled to right center, RBI; PULVIRENTI scored. CANGIALOSI out at second p to ss, caught stealing. D'ARAIO S reached on a fielding error by ss. D'ARAIO S stole second. D'ARAIO S stole third. PESENTI walked. PESENTI stole second. CASU singled to center field, 2 RBI; PESENTI scored; D'ARAIO S scored, unearned. FRANCHINO G to p for VELLUSO. CASU out at second c to ss, caught stealing. GILLI walked. Dropped foul ball, E3. GILLI advanced to third on a muffed throw by 1b. ROSSO singled up the middle, RBI; GILLI scored, unearned. EANDI singled to shortstop; ROSSO advanced to second. CRIOLLO A. fouled out to 1b. 4 runs, 5 hits, 3 errors, 2 LOB.

REBELS AVIGLIANA 2nd - CASTELLANOS singled through the right side. ROASIO reached on a fielder's choice; CASTELLANOS out at second ss to 2b. PERESSON singled up the middle; ROASIO advanced to second. VIGO flied out to cf. NOLI flied out to c. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 3rd - PULVIRENTI singled to left field. CANGIALOSI grounded out to p, SAC; PULVIRENTI advanced to second. PULVIRENTI out at third c to 3b, caught stealing. D'ARAIO S walked. D'ARAIO S stole second. PESENTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 3rd - SOTTOCASA reached on a dropped fly by rf. COSTA singled through the left side; SOTTOCASA advanced to third. COSTA stole second. OLIVA singled to shortstop, RBI; SOTTOCASA scored, unearned. MONTI reached on a fielder's choice, RBI; OLIVA out at second ss to 2b; COSTA scored. CASTELLANOS grounded out to 2b; MONTI advanced to second. ROASIO lined out to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 4th - CASU reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error. GILLI singled to left center, RBI; CASU scored, unearned. ROSSO singled to center field, advanced to third on the throw; GILLI advanced to third, scored on a throwing error by cf, unearned. EANDI fouled out to 3b. RAVARINO to p for FRANCHINO G. ROSSO scored on a wild pitch, unearned. CRIOLLO A. struck out looking. PULVIRENTI grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 4th - PERESSON flied out to ss. VIGO singled to third base. NOLI grounded out to ss; VIGO advanced to second. SOTTOCASA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 5th - CANGIALOSI struck out looking. D'ARAIO S struck out swinging. PESENTI hit by pitch. CASU walked; PESENTI advanced to second. PESENTI stole third, scored on a throwing error by c, unearned. GILLI grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 5th - COSTA grounded out to p. OLIVA reached on a fielding error by ss. MONTI grounded out to 2b; OLIVA advanced to second. CASTELLANOS grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 6th - ROASIO to lf. RE to rf for PERESSON. CARELLO to 3b for NOLI. ROSSO grounded out to 2b. EANDI singled to pitcher, bunt. CRIOLLO A. singled to left field; EANDI advanced to second. PULVIRENTI walked; CRIOLLO A. advanced to second; EANDI advanced to third. CANGIALOSI grounded out to 3b, RBI; PULVIRENTI advanced to second; CRIOLLO A. advanced to third; EANDI scored. D'ARAIO S singled to center field, RBI; PULVIRENTI advanced to third, out at home cf to c; CRIOLLO A. scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 6th - ROASIO walked. RE hit by pitch; ROASIO advanced to second. VIGO walked; RE advanced to second; ROASIO advanced to third. MUZZIN to p for DEBERNARDI. CARELLO struck out looking. SOTTOCASA hit by pitch, RBI; VIGO advanced to second; RE advanced to third; ROASIO scored. COSTA singled up the middle, RBI; SOTTOCASA advanced to second; VIGO advanced to third; RE scored. OLIVA walked, RBI; COSTA advanced to second; SOTTOCASA advanced to third; VIGO scored. MONTI struck out swinging. CASTELLANOS walked, RBI; OLIVA advanced to second; COSTA advanced to third; SOTTOCASA scored. ROASIO singled to center field, RBI; CASTELLANOS advanced to second; OLIVA advanced to third; COSTA scored. RE struck out looking. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

JACKS TORINO B.S. 7th - PESENTI hit by pitch. PESENTI stole second. PESENTI out at third c to 3b, caught stealing. CASU struck out swinging, reached first on a passed ball. GILLI tripled to center field, RBI; CASU scored, unearned. CARELLO to 2b. SOTTOCASA to p. OLIVA to 1b. VIGO to 3b. / for RAVARINO. ROSSO struck out swinging. EANDI doubled to center field, RBI; GILLI scored, unearned. CRIOLLO A. walked; EANDI out at third c to 3b, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 7th - VIGO fouled out to c. CARELLO flied out to cf. SOTTOCASA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 8th - CARELLO to 3b. BALLA to 2b for VIGO. PULVIRENTI singled to third base. CANGIALOSI walked; PULVIRENTI advanced to second. D'ARAIO S lined into double play ss unassisted; PULVIRENTI out on the play. PESENTI walked; CANGIALOSI advanced to second. CASU fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

REBELS AVIGLIANA 8th - COSTA grounded out to 2b. OLIVA singled to left field. MONTI singled down the lf line; OLIVA advanced to second. CASTELLANOS singled to center field; MONTI advanced to second; OLIVA advanced to third. ROASIO singled to right field, RBI; CASTELLANOS advanced to second; MONTI advanced to third; OLIVA scored. RE struck out swinging. BALLA walked, RBI; ROASIO advanced to second; CASTELLANOS advanced to third; MONTI scored. CARELLO struck out swinging. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

JACKS TORINO B.S. 9th - MIDIRI to rf for RE. GILLI flied out to rf. ROSSO singled to right center. EANDI singled to third base; ROSSO advanced to second, advanced to third on a throwing error by 3b. EANDI stole second. EANDI advanced to third on a wild pitch; ROSSO scored on a wild pitch. CRIOLLO A. walked. PULVIRENTI singled to right field, RBI; CRIOLLO A. advanced to third; EANDI scored. CANGIALOSI singled to left field, RBI; PULVIRENTI advanced to second; CRIOLLO A. scored. CANGIALOSI advanced to second on a wild pitch; PULVIRENTI advanced to third on a wild pitch. CANGIALOSI safe on a throwing error by p, no advance; PULVIRENTI scored on the error, unearned. D'ARAIO S grounded out to 2b. PESENTI flied out to 3b. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 9th - SOTTOCASA flied out to cf. COSTA flied out to lf. OLIVA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


JACKS TORINO B.S. 19, REBELS AVIGLIANA 10 (Apr 28, 2019 at Avigliana (TO))
----------------------------------------------------------------------
JACKS TORINO B.S.... 340 312 204  - 19 19  3      (2-0)
REBELS AVIGLIANA.... 102 005 020  - 10 13  8      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JACKS TORINO B.S. - DEBERNARDI Luca; MUZZIN Moreno(6) and CASU Alessandro.
REBELS AVIGLIANA - VELLUSO Marco; FRANCHINO Gabriele(2); RAVARINO Nicolo'(4);
SOTTOCASA Francesco(7) and MONTI Federico.
Win-DEBERNARDI Luca  Save-MUZZIN Moreno  Loss-VELLUSO Marco  T-3:50  A-67
Weather: Sunny-wind
Game notes:
Scorers - SARACCO GianCarlo, D'ARAIO Antonio

DEBERNARDI faced 3 batters in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori