Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BROTHERS B.S.C. vs DESPERADOS B.S.C (May 05, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
BROTHERS B.S.C. 14 (2-1), DESPERADOS B.S.C 3 (0-2) - Composite Box Score
May 05, 2019 at Torino (TO) (Passo Buole)

BROTHERS B.S.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO p/cf 
SCHIAPPACASS lf 
SUBRIANO c 
DE LO SANTOS ss 
BARTOLINI 3b 
ESTRADA cf/2b 
PASERO rf 
PIMENTEL 1b/p 
CUROTTO 2b/p 
Totals   37  14  10  10  10  24 

DESPERADOS B.S.C   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GIANNETTI 1b/p 
BARILE 2b 
BONATTI rf/1b 
GUANDALINI ph/1b 
TAGLIABUE 2b/p 
ACTIS G. c 
VASQUEZ S. 3b 
PARRA 3b 
POSA cf 
BURZIO ph 
PUDDU lf 
PENNA lf 
ZAMBOTTI ph 
LONGHITANO ss 
MUSCETTOLA ph 
FRANCESCHINI p/1b 
SICLARI rf 
Totals   26  24  14 

BROTHERS B.S.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GARZIANO Stefano   4.0  15  18 
CUROTTO Andrea W  2.0  10 
PIMENTEL Edison   2.0 
 
DESPERADOS B.S.C   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FRANCESCHINI Michele L  1.0  11 
GIANNETTI Lino   5.0  21  30 
TAGLIABUE Niccolo'   2.0  10  14 

Umpires - HP: FORTE GinPiero
Start: 15:00 Time: 3:20 Attendance: 21
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - NAZARO Angela
CUROTTO faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
BROTHERS B.S.C. 14 (2-1), DESPERADOS B.S.C 3 (0-2)
May 05, 2019 at Torino (TO) (Passo Buole)

BROTHERS B.S.C. starters: 17/p GARZIANO; 40/lf SCHIAPPACASS; 18/c SUBRIANO; 42/ss DE LO SANTOS; 2/3b BARTOLINI; 45/cf ESTRADA; 59/rf PASERO; 34/1b PIMENTEL; 64/2b CUROTTO;

DESPERADOS B.S.C starters: 26/1b GIANNETTI; 68/rf BONATTI; 30/2b TAGLIABUE; 40/c ACTIS G.; 52/3b VASQUEZ S.; 1/cf POSA; 8/lf PUDDU; 33/ss LONGHITANO; 2/p FRANCESCHINI;

BROTHERS B.S.C. 1st - GARZIANO singled to left field. GARZIANO advanced to second on a balk. GARZIANO stole third. SCHIAPPACASS hit by pitch. SUBRIANO hit by pitch; SCHIAPPACASS advanced to second. DE LO SANTOS singled to shortstop, RBI; SUBRIANO advanced to second; SCHIAPPACASS advanced to third; GARZIANO scored. BARTOLINI flied out to 2b. ESTRADA tripled to center field, 3 RBI; DE LO SANTOS scored; SUBRIANO scored; SCHIAPPACASS scored. PASERO flied out to cf, SF, RBI; ESTRADA scored. PIMENTEL reached on a throwing error by 3b. CUROTTO hit by pitch; PIMENTEL advanced to second. CUROTTO stole second; PIMENTEL stole third. GARZIANO walked. SCHIAPPACASS flied out to 2b. 5 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

DESPERADOS B.S.C 1st - GIANNETTI hit by pitch. GIANNETTI stole second. BONATTI reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error; GIANNETTI advanced to third, scored on the error, unearned. TAGLIABUE grounded out to ss. ACTIS G. flied out to cf. VASQUEZ S. flied out to cf. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BROTHERS B.S.C. 2nd - GIANNETTI to p. FRANCESCHINI to 1b. SUBRIANO hit by pitch. DE LO SANTOS doubled to left field; SUBRIANO advanced to third. BARTOLINI reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; DE LO SANTOS advanced to third, scored on the error, unearned; SUBRIANO scored on a muffed throw by ss, assist by 3b c, unearned. ESTRADA grounded out to 3b; BARTOLINI advanced to third. PASERO grounded out to ss. PIMENTEL walked. PIMENTEL stole second; BARTOLINI stole home, unearned. CUROTTO grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

DESPERADOS B.S.C 2nd - POSA grounded out to 3b. PUDDU struck out swinging, out at first c to 1b. LONGHITANO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS B.S.C. 3rd - GARZIANO walked. GARZIANO out at second c to 2b, caught stealing. SCHIAPPACASS flied out to lf. SUBRIANO singled to center field. DE LO SANTOS grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DESPERADOS B.S.C 3rd - FRANCESCHINI walked. GIANNETTI walked; FRANCESCHINI advanced to second. BONATTI reached on a fielding error by ss; GIANNETTI advanced to second; FRANCESCHINI advanced to third. TAGLIABUE struck out swinging. ACTIS G. flied out to 1b. VASQUEZ S. flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

BROTHERS B.S.C. 4th - PENNA to lf for PUDDU. BARTOLINI walked. ESTRADA flied out to cf. BARTOLINI stole second. PASERO singled to center field; BARTOLINI advanced to third. PIMENTEL reached on a fielding error by 3b, RBI; PASERO advanced to second; BARTOLINI scored. CUROTTO grounded out to p, SAC; PIMENTEL advanced to second; PASERO advanced to third. GARZIANO walked. SCHIAPPACASS reached on a fielder's choice; GARZIANO out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

DESPERADOS B.S.C 4th - POSA grounded out to p. PENNA struck out looking. LONGHITANO singled to second base, advanced to second on a fielding error by 2b. FRANCESCHINI fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BROTHERS B.S.C. 5th - PARRA to 3b for VASQUEZ S.. SUBRIANO flied out to lf. DE LO SANTOS walked. BARTOLINI singled to left field; DE LO SANTOS advanced to second. ESTRADA Y. Out by rule - Dropped infield fly. ESTRADA flied out to c. PASERO reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error; BARTOLINI advanced to third on the error; DE LO SANTOS scored on the error, unearned. PIMENTEL walked. CUROTTO reached on a fielder's choice; PIMENTEL out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

DESPERADOS B.S.C 5th - GARZIANO to cf. ESTRADA to 2b. CUROTTO to p. GIANNETTI grounded out to 2b. BONATTI grounded out to 2b. TAGLIABUE flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS B.S.C. 6th - BONATTI to 1b. SICLARI to rf for FRANCESCHINI. GARZIANO singled to left field. GARZIANO stole second. SCHIAPPACASS flied out to 3b. GARZIANO stole third. SUBRIANO walked. DE LO SANTOS grounded out to p; SUBRIANO advanced to second. BARTOLINI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

DESPERADOS B.S.C 6th - ACTIS G. hit by pitch. PARRA hit by pitch; ACTIS G. advanced to second. POSA walked; PARRA advanced to second; ACTIS G. advanced to third. PENNA lined into double play 3b unassisted; ACTIS G. out on the play. POSA stole second; PARRA stole third. LONGHITANO out on batter's interference. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BROTHERS B.S.C. 7th - BARILE to 2b for GIANNETTI. TAGLIABUE to p. ESTRADA singled to left field. PASERO reached on a fielder's choice; ESTRADA out at second 3b to 2b. PIMENTEL struck out swinging. CUROTTO reached on a throwing error by ss; PASERO advanced to third on the error. GARZIANO walked; CUROTTO advanced to second. SCHIAPPACASS hit by pitch, RBI; GARZIANO advanced to second; CUROTTO advanced to third; PASERO scored, unearned. SUBRIANO flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

DESPERADOS B.S.C 7th - SICLARI walked. BARILE singled through the left side; SICLARI advanced to second. ESTRADA to 1b. PIMENTEL to p. CUROTTO to 2b. GUANDALINI pinch hit for BONATTI. GUANDALINI walked; BARILE advanced to second; SICLARI advanced to third. TAGLIABUE singled to left field, 2 RBI; GUANDALINI advanced to second; BARILE scored; SICLARI scored. ACTIS G. struck out swinging. PARRA reached on a fielder's choice; TAGLIABUE advanced to second; GUANDALINI out at third 3b unassisted. TAGLIABUE out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BROTHERS B.S.C. 8th - GUANDALINI to 1b. DE LO SANTOS hit by pitch. BARTOLINI reached on a muffed throw by 1b, assist by p; DE LO SANTOS advanced to second. BARTOLINI advanced to second on a passed ball; DE LO SANTOS advanced to third on a passed ball. ESTRADA flied out to cf. PASERO struck out swinging. PIMENTEL walked. CUROTTO doubled to left field, 3 RBI; PIMENTEL scored, unearned; BARTOLINI scored, unearned; DE LO SANTOS scored, unearned. CUROTTO advanced to third on a passed ball. GARZIANO grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

DESPERADOS B.S.C 8th - BURZIO pinch hit for POSA. BURZIO walked. BURZIO out at second c to 2b, caught stealing. ZAMBOTTI pinch hit for PENNA. ZAMBOTTI struck out swinging. MUSCETTOLA pinch hit for LONGHITANO. MUSCETTOLA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BROTHERS B.S.C. 14, DESPERADOS B.S.C 3 (May 05, 2019 at Torino (TO))
----------------------------------------------------------------------
BROTHERS B.S.C...... 530 110 13 - 14 10  3      (2-1)
DESPERADOS B.S.C.... 100 000 20 -  3  3  6      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BROTHERS B.S.C. - GARZIANO Stefano; CUROTTO Andrea(5); PIMENTEL Edison(7) and
SUBRIANO Massimo. DESPERADOS B.S.C - FRANCESCHINI Michele; GIANNETTI Lino(2);
TAGLIABUE Niccolo'(7) and ACTIS G. Alessandro.
Win-CUROTTO Andrea  Loss-FRANCESCHINI Michele  T-3:20  A-21
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - NAZARO Angela

CUROTTO faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori