Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

REBELS AVIGLIANA vs DESPERADOS B.S.C (May 26, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
REBELS AVIGLIANA 17 (2-1), DESPERADOS B.S.C 7 (0-4) - Composite Box Score
May 26, 2019 at Torino (TO) (Passo Buole)

REBELS AVIGLIANA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VIGO lf 
SOTTOCASA 2b/p 
COSTA ss 
OLIVA 1b 
ALESSIO pr/rf 
ROASIO 3b 
PERESSON cf/1b 
RAVARINO rf/cf 
MURGIA c  12 
D'ISANTO dh 
BALLA ph/dh 
VELLUSO p 
FRANCHINO G p/rf 
Totals   44  17  16  16  10  27  12 

DESPERADOS B.S.C   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GIANNETTI 1b/p 
BARILE 2b/p 
VASQUEZ S. 3b/ss 
ACTIS G. c 
POSA cf/rf 
BONA rf 
LONGHITANO ss/p 
MUSCETTOLA ph 
D'ONOFRIO rf/lf 
AMBROGI ph/lf 
BURZIO lf 
MELLONI cf 
FRANCESCHINI p/1b 
DI VINCENZO 2b/3b 
Totals   34  11  27  10 

REBELS AVIGLIANA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VELLUSO Marco   4.2  15  21 
FRANCHINO Gabriele W  2.2  13  15 
SOTTOCASA Francesco   1.2 
 
DESPERADOS B.S.C   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FRANCESCHINI Michele L  2.0  13 
GIANNETTI Lino   2.0  12 
BARILE Luigi   4.1  22  28 
LONGHITANO Marco   0.2 

Umpires - HP: BOLDRIN Oscar 1B: DALLA VILLA Luigino
Start: 16:10 Time: 4:10 Attendance: 15
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorer - NAZARO Angela
FRANCESCHINI faced 2 batters in the 3rd.
GIANNETTI faced 5 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
REBELS AVIGLIANA 17 (2-1), DESPERADOS B.S.C 7 (0-4)
May 26, 2019 at Torino (TO) (Passo Buole)

REBELS AVIGLIANA starters: 98/lf VIGO; 2/2b SOTTOCASA; 11/ss COSTA; 99/1b OLIVA; 12/3b ROASIO; 14/cf PERESSON; 7/rf RAVARINO; 6/c MURGIA; 18/dh D'ISANTO; 64/p VELLUSO;

DESPERADOS B.S.C starters: 26/1b GIANNETTI; 21/2b BARILE; 52/3b VASQUEZ S.; 40/c ACTIS G.; 1/cf POSA; 33/ss LONGHITANO; 53/rf D'ONOFRIO; 34/lf BURZIO; 2/p FRANCESCHINI;

REBELS AVIGLIANA 1st - VIGO singled to center field. SOTTOCASA flied out to 1b. COSTA doubled to center field; VIGO advanced to third. OLIVA singled to left field, 2 RBI; COSTA scored; VIGO scored. ROASIO fouled out to 3b. PERESSON hit by pitch; OLIVA advanced to second. RAVARINO flied out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

DESPERADOS B.S.C 1st - GIANNETTI fouled out to c. BARILE walked. BARILE advanced to second on a passed ball. VASQUEZ S. reached on a fielder's choice; BARILE out at third ss to 3b. ACTIS G. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 2nd - MURGIA hit by pitch. D'ISANTO fouled out to ss. VIGO reached on a fielder's choice; MURGIA out at second 3b to 2b. SOTTOCASA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

DESPERADOS B.S.C 2nd - POSA walked. POSA stole second. LONGHITANO struck out looking. D'ONOFRIO walked. BURZIO reached on a fielder's choice; D'ONOFRIO out at second 2b to ss; POSA advanced to third. FRANCESCHINI reached on a fielding error by 3b; BURZIO advanced to second on the error; POSA scored on the error, unearned. GIANNETTI singled to right field; FRANCESCHINI advanced to second; BURZIO advanced to third. BARILE walked, RBI; GIANNETTI advanced to second; FRANCESCHINI advanced to third; BURZIO scored, unearned. VASQUEZ S. reached on a fielder's choice; BARILE out at second ss to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

REBELS AVIGLIANA 3rd - COSTA walked. COSTA stole second. OLIVA walked. GIANNETTI to p. FRANCESCHINI to 1b. ROASIO doubled to center field, RBI; OLIVA advanced to third; COSTA scored. PERESSON reached on a fielder's choice; ROASIO advanced to third; OLIVA out at third 3b unassisted. ROASIO out at third c to 3b, caught stealing, picked off. PERESSON stole second. RAVARINO walked. MURGIA grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

DESPERADOS B.S.C 3rd - ACTIS G. walked. ACTIS G. out at second c to ss, caught stealing. POSA struck out looking. LONGHITANO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 4th - D'ISANTO struck out looking. VIGO fouled out to 1b. SOTTOCASA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DESPERADOS B.S.C 4th - D'ONOFRIO struck out swinging. BURZIO reached on a fielding error by 2b. BURZIO stole second. BURZIO out at third c to ss to 3b, caught stealing. FRANCESCHINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 5th - POSA to rf. D'ONOFRIO to lf. MELLONI to cf for BURZIO. COSTA singled to third base. COSTA stole second. OLIVA doubled to left field, RBI; COSTA scored. ALESSIO pinch ran for OLIVA. ROASIO walked. PERESSON singled to center field, RBI; ROASIO advanced to third; ALESSIO scored. PERESSON stole second. RAVARINO walked. GIANNETTI to 1b. BARILE to p. DI VINCENZO to 2b for FRANCESCHINI. RAVARINO advanced to second on a wild pitch; PERESSON advanced to third on a wild pitch; ROASIO scored on a wild pitch. MURGIA struck out swinging. D'ISANTO reached on a fielder's choice; PERESSON out at home ss to c. VIGO singled to center field, RBI; D'ISANTO advanced to second; RAVARINO scored. SOTTOCASA walked; VIGO advanced to second; D'ISANTO advanced to third. COSTA flied out to ss. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

DESPERADOS B.S.C 5th - ALESSIO to rf. PERESSON to 1b. RAVARINO to cf. GIANNETTI struck out looking. BARILE struck out looking. VASQUEZ S. walked. FRANCHINO G to p for VELLUSO. ACTIS G. singled to pitcher; VASQUEZ S. advanced to second. POSA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

REBELS AVIGLIANA 6th - ALESSIO reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. ROASIO grounded out to 3b; ALESSIO advanced to third. PERESSON hit by pitch. RAVARINO hit by pitch; PERESSON advanced to second. MURGIA singled to center field, 2 RBI; RAVARINO advanced to third; PERESSON scored; ALESSIO scored, unearned. D'ISANTO hit by pitch; MURGIA advanced to second. VIGO reached on a fielder's choice, RBI; D'ISANTO out at second ss to 2b; MURGIA advanced to third; RAVARINO scored, unearned. VIGO stole second. SOTTOCASA singled to center field, 2 RBI; VIGO scored, unearned; MURGIA scored, unearned. SOTTOCASA stole second. COSTA flied out to lf. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

DESPERADOS B.S.C 6th - LONGHITANO flied out to 2b. AMBROGI pinch hit for D'ONOFRIO. AMBROGI singled to center field. AMBROGI out at second c to ss, caught stealing. MELLONI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 7th - AMBROGI to lf. ALESSIO grounded out to 3b. ROASIO singled to center field. ROASIO stole second. PERESSON flied out to cf. RAVARINO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DESPERADOS B.S.C 7th - DI VINCENZO struck out swinging. GIANNETTI singled to right field. BARILE walked; GIANNETTI advanced to second. VASQUEZ S. reached on a fielder's choice; BARILE out at second 3b to 2b; GIANNETTI advanced to third. VASQUEZ S. stole second. ACTIS G. singled to center field, 2 RBI; VASQUEZ S. scored; GIANNETTI scored. POSA flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 8th - MURGIA grounded out to 2b. BALLA pinch hit for D'ISANTO. BALLA walked. VIGO reached on a dropped fly by rf; BALLA advanced to second on the error. SOTTOCASA fouled out to 1b. COSTA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

DESPERADOS B.S.C 8th - BALLA to dh. LONGHITANO grounded out to 3b. AMBROGI reached on a throwing error by 3b. MELLONI singled to right field; AMBROGI advanced to third. MELLONI stole second; AMBROGI stole home, unearned. DI VINCENZO hit by pitch. SOTTOCASA to p. ALESSIO to 2b. FRANCHINO G to rf for BALLA. / for FRANCHINO G. GIANNETTI singled to left field, RBI; DI VINCENZO advanced to second; MELLONI scored. DI VINCENZO advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. On the same play. GIANNETTI advanced to second on the error; DI VINCENZO scored on the error, unearned. BARILE flied out to p. VASQUEZ S. grounded out to 3b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

REBELS AVIGLIANA 9th - BONA to rf for POSA. ALESSIO grounded out to p. ROASIO singled to right field. ROASIO stole second. PERESSON doubled to left field, RBI; ROASIO scored. RAVARINO singled to left field, RBI; PERESSON scored. RAVARINO advanced to second on a balk. MURGIA walked. BARILE to 2b. VASQUEZ S. to ss. LONGHITANO to p. DI VINCENZO to 3b. MURGIA advanced to second on a wild pitch; RAVARINO advanced to third on a wild pitch. FRANCHINO G walked. VIGO walked, RBI; FRANCHINO G advanced to second; MURGIA advanced to third; RAVARINO scored. SOTTOCASA singled to left field, RBI; VIGO advanced to second; FRANCHINO G advanced to third; MURGIA scored. COSTA flied out to 2b. ALESSIO singled to third base, RBI; SOTTOCASA advanced to second; VIGO advanced to third; FRANCHINO G scored. ROASIO reached on a fielder's choice; ALESSIO out at second ss to 2b. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

DESPERADOS B.S.C 9th - ACTIS G. singled to left field. BONA struck out swinging. MUSCETTOLA pinch hit for LONGHITANO. MUSCETTOLA grounded into double play ss to 2b to 1b; ACTIS G. out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


REBELS AVIGLIANA 17, DESPERADOS B.S.C 7 (May 26, 2019 at Torino (TO))
----------------------------------------------------------------------
REBELS AVIGLIANA.... 201 045 005  - 17 16  4      (2-1)
DESPERADOS B.S.C.... 020 000 230  -  7  8  2      (0-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: REBELS AVIGLIANA - VELLUSO Marco; FRANCHINO Gabriele(5); SOTTOCASA Francesco(8) and
MURGIA Federico. DESPERADOS B.S.C - FRANCESCHINI Michele; GIANNETTI Lino(3); BARILE Luigi(5);
LONGHITANO Marco(9) and ACTIS G. Alessandro.
Win-FRANCHINO Gabriele  Loss-FRANCESCHINI Michele  T-4:10  A-15
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorer - NAZARO Angela

FRANCESCHINI faced 2 batters in the 3rd.
GIANNETTI faced 5 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori