Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

REBELS AVIGLIANA vs SANREMO B.C. (Jun 01, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
REBELS AVIGLIANA 8 (3-1), SANREMO B.C. 7 (4-1) - Composite Box Score
Jun 01, 2019 at SanRemo (IM) (Pian di Poma)

REBELS AVIGLIANA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VIGO lf 
SOTTOCASA 2b/p 
COSTA ss 
OLIVA 1b 
MONTI c 
ROASIO 3b 
RAVARINO cf 
D'ISANTO dh 
PERESSON rf 
VELLUSO p/2b 
Totals   41  14  27  10 

SANREMO B.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAMPO S ss/p 
CAMPO M p/3b 
NUNEZ A. 3b/ss 
MOUSSA rf 
SCARDINO pr 
DI LUCCHIO cf 
ARIETA N c 
ANGELONI 1b  12 
BATTAGLIERIL lf 
BOETTI lf 
STABILE 2b 
Totals   36  11  27  18 

REBELS AVIGLIANA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VELLUSO Marco   4.1  17  22 
SOTTOCASA Francesco W  4.2  19  20 
 
SANREMO B.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAMPO Matteo L  6.0  10  27  30 
CAMPO Simone   3.0  14  14 

Umpires - HP: REBOL Orides Reyes 1B: SOLLA Michele
Start: 20:30 Time: 3:38 Attendance: 70
Weather: Clear Game notes: Scorer - DE FAZIO Giuseppe
CAMPO M faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
REBELS AVIGLIANA 8 (3-1), SANREMO B.C. 7 (4-1)
Jun 01, 2019 at SanRemo (IM) (Pian di Poma)

REBELS AVIGLIANA starters: 98/lf VIGO; 2/2b SOTTOCASA; 11/ss COSTA; 99/1b OLIVA; 5/c MONTI; 12/3b ROASIO; 7/cf RAVARINO; 18/dh D'ISANTO; 14/rf PERESSON; 64/p VELLUSO;

SANREMO B.C. starters: 10/ss CAMPO S; 1/p CAMPO M; 30/3b NUNEZ A.; 69/rf MOUSSA; 28/cf DI LUCCHIO; 9/c ARIETA N; 25/1b ANGELONI; 91/lf BATTAGLIERIL; 29/2b STABILE;

REBELS AVIGLIANA 1st - VIGO walked. SOTTOCASA singled to right field; VIGO advanced to second. COSTA reached on a throwing error by 2b; SOTTOCASA advanced to second, advanced to third on the error; VIGO advanced to third, scored on the error, unearned. SOTTOCASA out at third p to 3b, picked off. OLIVA struck out looking. MONTI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SANREMO B.C. 1st - CAMPO S walked. CAMPO M popped up to p. NUNEZ A. singled to third base; CAMPO S advanced to second. MOUSSA walked; NUNEZ A. advanced to second; CAMPO S advanced to third. DI LUCCHIO doubled to left field, 2 RBI; MOUSSA advanced to third; NUNEZ A. scored; CAMPO S scored. ARIETA N struck out swinging. ANGELONI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

REBELS AVIGLIANA 2nd - ROASIO struck out looking. RAVARINO struck out looking. D'ISANTO fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO B.C. 2nd - BATTAGLIERIL singled to pitcher. STABILE reached on a fielder's choice; BATTAGLIERIL out at second ss to 2b. CAMPO S grounded into double play ss to 2b to 1b; STABILE out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 3rd - PERESSON singled to right field. VIGO reached on a fielder's choice; PERESSON out at second 2b to ss. SOTTOCASA singled to shortstop; VIGO advanced to third. COSTA singled to third base, RBI; SOTTOCASA advanced to second; VIGO scored. OLIVA singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf; COSTA advanced to second, scored on the error, unearned; SOTTOCASA advanced to third, scored on the error. MONTI grounded out to 3b. ROASIO grounded out to 3b. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO B.C. 3rd - CAMPO M singled to right field. NUNEZ A. walked; CAMPO M advanced to second. NUNEZ A. stole second; CAMPO M stole third. NUNEZ A. stole third; CAMPO M stole home. NUNEZ A. scored on a passed ball. MOUSSA flied out to rf. DI LUCCHIO flied out to 1b. ARIETA N flied out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 4th - RAVARINO grounded out to p. D'ISANTO struck out swinging, out at first c to 1b. PERESSON singled to left field. VIGO singled to shortstop; PERESSON advanced to second. PERESSON out at second p to ss, picked off. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO B.C. 4th - ANGELONI grounded out to 2b. BATTAGLIERIL grounded out to 3b. STABILE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 5th - BOETTI to lf for BATTAGLIERIL. SOTTOCASA doubled to right field. COSTA reached on a fielder's choice, reached on a fielder's choice; SOTTOCASA out at second ss to 3b to 2b. OLIVA grounded out to ss; COSTA advanced to third. COSTA scored on a wild pitch. MONTI flied out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO B.C. 5th - CAMPO S grounded out to ss. CAMPO M walked. NUNEZ A. homered to left field, 2 RBI; CAMPO M scored. MOUSSA walked. SOTTOCASA to p. VELLUSO to 2b for D'ISANTO. / for VELLUSO. DI LUCCHIO struck out swinging. ARIETA N singled to left field; MOUSSA advanced to second. ANGELONI out at first 1b to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

REBELS AVIGLIANA 6th - ROASIO flied out to 2b. RAVARINO singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. VELLUSO singled to left field, advanced to second on the throw; RAVARINO advanced to third. PERESSON flied out to cf, SF, RBI; RAVARINO scored, unearned. VIGO grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO B.C. 6th - BOETTI grounded out to p. STABILE struck out swinging. CAMPO S struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 7th - SOTTOCASA reached on a fielding error by 2b. COSTA walked; SOTTOCASA advanced to second. CAMPO S to p. CAMPO M to 3b. NUNEZ A. to ss. OLIVA grounded out to ss; COSTA advanced to second; SOTTOCASA advanced to third. MONTI grounded out to ss, RBI; COSTA advanced to third; SOTTOCASA scored, unearned. ROASIO grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO B.C. 7th - CAMPO M grounded out to ss. NUNEZ A. struck out looking. MOUSSA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REBELS AVIGLIANA 8th - RAVARINO doubled to center field. Dropped foul ball, E2. VELLUSO struck out swinging. RAVARINO advanced to third on a passed ball. PERESSON reached on a fielder's choice; RAVARINO out at home ss to c. VIGO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; PERESSON advanced to third on the error. SOTTOCASA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

SANREMO B.C. 8th - DI LUCCHIO singled to left field. ARIETA N flied out to ss. ANGELONI popped up to ss. BOETTI singled to right field; DI LUCCHIO advanced to third. BOETTI stole second. STABILE struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

REBELS AVIGLIANA 9th - COSTA singled to left field. COSTA advanced to second on a throwing error by c, failed pickoff attempt. OLIVA grounded out to 3b; COSTA advanced to third. MONTI grounded out to p, RBI; COSTA scored. ROASIO singled to center field. RAVARINO singled through the left side; ROASIO advanced to third. RAVARINO stole second. VELLUSO struck out swinging. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

SANREMO B.C. 9th - CAMPO S doubled to left field, advanced to third on a muffed throw by 2b. CAMPO M flied out to rf, SF, RBI; CAMPO S scored. NUNEZ A. singled to third base. MOUSSA singled to left field; NUNEZ A. advanced to second. SCARDINO pinch ran for MOUSSA. DI LUCCHIO struck out swinging. NUNEZ A. stole third. ARIETA N popped up to 2b. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


REBELS AVIGLIANA 8, SANREMO B.C. 7 (Jun 01, 2019 at SanRemo (IM))
----------------------------------------------------------------------
REBELS AVIGLIANA.... 103 011 101  -  8 14  1      (3-1)
SANREMO B.C......... 202 020 001  -  7 11  7      (4-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: REBELS AVIGLIANA - VELLUSO Marco; SOTTOCASA Francesco(5) and MONTI Federico.
SANREMO B.C. - CAMPO Matteo; CAMPO Simone(7) and ARIETA Nicola.
Win-SOTTOCASA Francesco  Loss-CAMPO Matteo  T-3:38  A-70
HR SRM - NUNEZ  A. Anderson.
Weather: Clear
Game notes:
Scorer - DE FAZIO Giuseppe

CAMPO M faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori