Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OLD RAGS LODI ASD vs CHIETI BASEBALL CLUB (Sep 22, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
CHIETI BASEBALL CLUB 11, OLD RAGS LODI ASD 8 (Game 1) - Composite Box Score
Sep 22, 2019 at Chieti Scalo (CH) (Campo Filomena)

OLD RAGS LODI ASD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TERZINI 2b 
ANELLI c/cf 
COLON M. ss 
GARRIDO dh 
MONTANARI 3b 
RAMBERTI cf/1b 
MEAZZA rf/c 
CONTARDI lf 
GREMI lf 
FOGLIO 1b 
FARAGLIA ph/rf 
NODARI p 
AFFETTI p 
Totals   35  15  24  11 

CHIETI BASEBALL CLUB  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMARIO 2b 
DI FRANCESCO dh 
DI BATTISTA ss 
COLMENARES E cf 
FAIETA 3b 
CABRERA 1b 
MARINELLI c  14 
D'ARIELLI lf 
D'ALONZO E rf 
FAINI p 
D'ALONZO F p 
Totals   37  11  12  10  27  11 

OLD RAGS LODI ASD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NODARI Mirco   5.0  23  27 
AFFETTI Filippo L  3.0  14  19 
 
CHIETI BASEBALL CLUB  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FAINI Federico   6.2  10  27  32 
D'ALONZO Federico W  2.1 

Umpires - HP: CICCONI Alessia 1B: GIANNUNZIO Andrea
Start: 15:00 Time: 3:50 Attendance: 70
Weather: Sunny Game notes: Scorer - RONCORONI Fausto

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
CHIETI BASEBALL CLUB 11, OLD RAGS LODI ASD 8 (Game 1)
Sep 22, 2019 at Chieti Scalo (CH) (Campo Filomena)

OLD RAGS LODI ASD starters: 11/2b TERZINI; 2/c ANELLI; 24/ss COLON M.; 22/dh GARRIDO; 20/3b MONTANARI; 33/cf RAMBERTI; 25/rf MEAZZA; 3/lf CONTARDI; 10/1b FOGLIO; 27/p NODARI;

CHIETI BASEBALL CLUB starters: 2/2b D'AMARIO; 4/dh DI FRANCESCO; 23/ss DI BATTISTA; 47/cf COLMENARES E; 10/3b FAIETA; 3/1b CABRERA; 73/c MARINELLI; 13/lf D'ARIELLI; 12/rf D'ALONZO E; 8/p FAINI;

OLD RAGS LODI ASD 1st - TERZINI hit by pitch. ANELLI reached on a fielder's choice; TERZINI out at second 3b to 2b. ANELLI stole second. COLON M. singled to third base. COLON M. stole second; ANELLI stole third. GARRIDO walked. MONTANARI singled to left field, 2 RBI; GARRIDO advanced to second; COLON M. scored; ANELLI scored. MONTANARI advanced to second on a passed ball; GARRIDO advanced to third on a passed ball. RAMBERTI struck out looking. MEAZZA struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CHIETI BASEBALL CLUB 1st - D'AMARIO singled to third base. D'AMARIO advanced to second on a passed ball. DI FRANCESCO flied out to ss. DI BATTISTA struck out swinging. COLMENARES E fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OLD RAGS LODI ASD 2nd - CONTARDI grounded out to p. FOGLIO struck out looking. TERZINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CHIETI BASEBALL CLUB 2nd - GREMI to lf for CONTARDI. FAIETA struck out looking. CABRERA grounded out to ss. MARINELLI walked. D'ARIELLI hit by pitch; MARINELLI advanced to second. D'ALONZO E struck out swinging, reached first on a wild pitch; D'ARIELLI advanced to second on a wild pitch; MARINELLI advanced to third on a wild pitch. D'AMARIO singled to left field, RBI; D'ALONZO E advanced to second; D'ARIELLI advanced to third; MARINELLI scored. DI FRANCESCO singled to center field, 3 RBI; D'AMARIO scored; D'ALONZO E scored; D'ARIELLI scored. DI BATTISTA homered to center field, inside the park, 2 RBI; DI FRANCESCO scored. COLMENARES E doubled to right field. FAIETA flied out to cf. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

OLD RAGS LODI ASD 3rd - ANELLI walked. ANELLI out at second p to 1b to ss, caught stealing, picked off. COLON M. struck out swinging. GARRIDO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CHIETI BASEBALL CLUB 3rd - CABRERA struck out looking. MARINELLI hit by pitch. D'ARIELLI struck out looking. D'ALONZO E grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OLD RAGS LODI ASD 4th - MONTANARI grounded out to 2b. RAMBERTI struck out looking. MEAZZA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CHIETI BASEBALL CLUB 4th - D'AMARIO tripled to left field. D'AMARIO scored on a wild pitch. DI FRANCESCO grounded out to 2b. DI BATTISTA walked. DI BATTISTA out at second p to 1b to ss to p to 2b, caught stealing. COLMENARES E grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OLD RAGS LODI ASD 5th - GREMI struck out swinging. FOGLIO grounded out to ss. TERZINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CHIETI BASEBALL CLUB 5th - FAIETA flied out to cf. CABRERA struck out swinging, out at first c to 1b. MARINELLI singled to shortstop. D'ARIELLI singled to left field; MARINELLI advanced to second. D'ALONZO E flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

OLD RAGS LODI ASD 6th - ANELLI reached on a fielding error by ss. ANELLI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. COLON M. reached on a throwing error by 3b. GARRIDO hit by pitch; COLON M. advanced to second; ANELLI advanced to third. MONTANARI doubled to left field, 3 RBI; GARRIDO scored; COLON M. scored, unearned; ANELLI scored, unearned. RAMBERTI struck out looking. MEAZZA grounded out to p. MONTANARI advanced to third on a wild pitch. GREMI grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

CHIETI BASEBALL CLUB 6th - AFFETTI to p for NODARI. D'AMARIO struck out swinging, reached first on a passed ball. D'AMARIO stole second. DI FRANCESCO flied out to 1b. DI BATTISTA walked. COLMENARES E singled to right field; DI BATTISTA advanced to second; D'AMARIO advanced to third. FAIETA singled to third base, RBI; COLMENARES E advanced to second; DI BATTISTA advanced to third, out at home 3b to c; D'AMARIO scored, unearned. CABRERA flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

OLD RAGS LODI ASD 7th - FOGLIO struck out looking. TERZINI walked. ANELLI singled to third base; TERZINI advanced to second. COLON M. reached on a fielder's choice; ANELLI out at second ss to 2b; TERZINI advanced to third. GARRIDO singled to left field, RBI; COLON M. advanced to third; TERZINI scored. MONTANARI singled through the right side, 2 RBI; GARRIDO scored; COLON M. scored. D'ALONZO F to p for FAINI. RAMBERTI struck out swinging, out at first c to 1b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CHIETI BASEBALL CLUB 7th - MARINELLI walked. D'ARIELLI reached on a throwing error by p; MARINELLI advanced to second. D'ALONZO E singled to third base; D'ARIELLI advanced to second; MARINELLI advanced to third. D'AMARIO walked, RBI; D'ALONZO E advanced to second; D'ARIELLI advanced to third; MARINELLI scored, unearned. DI FRANCESCO reached on a fielder's choice; D'AMARIO advanced to second; D'ALONZO E advanced to third; D'ARIELLI out at home ss to c. DI BATTISTA reached on a fielding error by ss, RBI; DI FRANCESCO advanced to second; D'AMARIO advanced to third; D'ALONZO E scored, unearned. COLMENARES E singled to right field, RBI; DI BATTISTA advanced to second; DI FRANCESCO advanced to third; D'AMARIO scored, unearned. FAIETA grounded into double play ss to 1b; COLMENARES E out on the play. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

OLD RAGS LODI ASD 8th - MEAZZA struck out looking. GREMI singled to shortstop. FARAGLIA pinch hit for FOGLIO. FARAGLIA struck out looking. GREMI stole second. TERZINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CHIETI BASEBALL CLUB 8th - ANELLI to cf. RAMBERTI to 1b. MEAZZA to c. FARAGLIA to rf. CABRERA grounded out to 2b. MARINELLI walked. D'ARIELLI flied out to lf. MARINELLI stole second. D'ALONZO E walked. D'AMARIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

OLD RAGS LODI ASD 9th - ANELLI flied out to lf. COLON M. flied out to lf. GARRIDO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CHIETI BASEBALL CLUB 11, OLD RAGS LODI ASD 8 (Sep 22, 2019 at Chieti Scalo (CH)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
OLD RAGS LODI ASD... 200 003 300  -  8  7  2
CHIETI BASEBALL CLUB 060 101 30X  - 11 12  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OLD RAGS LODI ASD - NODARI Mirco; AFFETTI Filippo(6) and ANELLI Christian;
MEAZZA Oscar. CHIETI BASEBALL CLUB - FAINI Federico; D'ALONZO Federico(7) and MARINELLI Stefano
.
Win-D'ALONZO Federico  Loss-AFFETTI Filippo  T-3:50  A-70
HR CHI - DI BATTISTA GianMarc.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - RONCORONI Fausto
Comitato Nazionale Classificatori