Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

S. LAZZARO vs CRAL ENRICO MATTEI (Aug 30, 2020)

 
Box Score
 

Serie B baseball 2020
CRAL ENRICO MATTEI 7, S. LAZZARO 6
Aug 30, 2020 at Ravenna (Comunale)

S. LAZZARO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
POLI Olmo lf 
PERSICI Gabriele 1b/p 
MORONTA R. Francisco ss 
TAMBURINI Jacopo 2b 
MELLA M. Henry A. dh 
BAZZI Simone 3b 
LAMBERTI Lorenzo c 
LISI Federico cf 
   RUZZU Mattia ph 
BACCI Lorenzo rf 
BARDASI Federico p/1b 
Totals  36  10  12  24  11  11 
  
CRAL ENRICO MATTEI   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FALANGA Anthony dh/ss 
LAGHI Cristian ss/3b 
PEREZ J. Carlos lf/3b 
GALLI Samuele 3b 
   DI DIO Nicolo' pr/rf 
MANZANILLO d R. Fran 1b/c  12 
ORSELLI Manuel 2b 
CASADIO Antonio c 
   RUMEROS O. C.Alfonso 1b 
ZOCCA Enrico cf 
   SACCANI Lorenzo ph/cf 
MAZZOTTI Simone rf 
   CENTORINO Luca ph/lf 
FOCCHI Riccardo p 
   FOLI Jonathan p 
   MONTALI Simone p 
Totals  35  10  11  27  11  16 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
S. LAZZARO.......... 000 003 030 -  6 10  2
CRAL ENRICO MATTEI.. 200 000 32X -  7 10  3
-------------------------------------------
E - MORONTA R; BAZZI S; PEREZ J.; GALLI 2. LOB - SLA 11; RAV 16. 2B - DI DIO; SACCANI. 3B - BACCI. HBP - CENTORINO. SH - LISI. SB - PERSICI; TAMBURINI; BAZZI S; LISI 2; BACCI 2; FALANGA.

S. LAZZARO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARDASI Federico   5.0  20  26 
PERSICI Gabriele L  3.0  15  21 
  
CRAL ENRICO MATTEI   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FOCCHI Riccardo   6.0  11  23  27 
FOLI Jonathan   1.1 
MONTALI Simone W  1.1 
PEREZ J. Carlos S  0.1 

Win - MONTALI. Loss - PERSICI. Save - PEREZ J. . WP - FOCCHI; FOLI. HBP - by PERSICI (CENTORINO).

Umpires - HP: FLOCCUZIO Gianluca 1B: SANTARINI Lorenzo
Start: 10:30 Time: 3:20 Attendance:
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorer - GASPARINI Paolo

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2020
CRAL ENRICO MATTEI 7, S. LAZZARO 6
Aug 30, 2020 at Ravenna (Comunale)

S. LAZZARO starters: 61/lf POLI; 60/1b PERSICI; 3/ss MORONTA R; 6/2b TAMBURINI; 36/dh MELLA MEDINA; 20/3b BAZZI S; 81/c LAMBERTI; 88/cf LISI; 73/rf BACCI; 12/p BARDASI;

CRAL ENRICO MATTEI starters: 4/dh FALANGA; 6/ss LAGHI C; 69/lf PEREZ J.; 22/3b GALLI; 66/1b MANZANILLO; 27/2b ORSELLI; 5/c CASADIO; 32/cf ZOCCA; 15/rf MAZZOTTI; 9/p FOCCHI;

S. LAZZARO 1st - POLI grounded out to 1b unassisted. PERSICI grounded out to ss. MORONTA R singled up the middle. TAMBURINI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CRAL ENRICO MATTEI 1st - FALANGA struck out swinging. LAGHI C walked. PEREZ J. singled to right field; LAGHI C advanced to second. GALLI flied out to cf. MANZANILLO walked; PEREZ J. advanced to second; LAGHI C advanced to third. ORSELLI walked, RBI; MANZANILLO advanced to second; PEREZ J. advanced to third; LAGHI C scored. CASADIO singled to shortstop, RBI; ORSELLI advanced to second; MANZANILLO advanced to third; PEREZ J. scored. ZOCCA struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

S. LAZZARO 2nd - MELLA MEDINA struck out looking. BAZZI S struck out swinging. LAMBERTI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CRAL ENRICO MATTEI 2nd - MAZZOTTI grounded out to p. FALANGA walked. FALANGA stole second. LAGHI C walked. PEREZ J. struck out swinging. GALLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

S. LAZZARO 3rd - LISI singled to shortstop. LISI stole second. BACCI walked. POLI struck out looking. BACCI stole second; LISI stole third. PERSICI struck out looking. MORONTA R struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CRAL ENRICO MATTEI 3rd - MANZANILLO singled to third base. ORSELLI reached on a fielder's choice, bunt; MANZANILLO out at second c to 2b. CASADIO reached on a fielder's choice; ORSELLI out at second ss to 2b. ZOCCA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

S. LAZZARO 4th - TAMBURINI singled to left field. MELLA MEDINA struck out swinging; TAMBURINI stole second. BAZZI S walked. TAMBURINI advanced to third on a wild pitch. LAMBERTI struck out swinging. BAZZI S stole second. LISI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CRAL ENRICO MATTEI 4th - MAZZOTTI struck out swinging. FALANGA walked. LAGHI C singled to first base; FALANGA advanced to second. PEREZ J. struck out swinging. GALLI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

S. LAZZARO 5th - MANZANILLO to c. RUMEROS O to 1b for CASADIO. BACCI struck out looking. POLI struck out swinging. PERSICI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CRAL ENRICO MATTEI 5th - MANZANILLO flied out to cf. ORSELLI grounded out to 3b. RUMEROS O reached on a throwing error by ss. ZOCCA reached on a fielder's choice; RUMEROS O out at second 2b to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

S. LAZZARO 6th - MORONTA R walked. TAMBURINI out at first 1b to p; MORONTA R advanced to second. MELLA MEDINA reached on a throwing error by 3b. BAZZI S singled through the right side, RBI; MELLA MEDINA advanced to second, advanced to third on the throw; MORONTA R scored. LAMBERTI singled through the right side, RBI; BAZZI S advanced to second; MELLA MEDINA scored, unearned. LISI grounded out to p, SAC; LAMBERTI advanced to second; BAZZI S advanced to third. BACCI reached on a dropped fly by 3b; LAMBERTI advanced to third on the error, out at home 3b to c; BAZZI S scored on the error, unearned. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

CRAL ENRICO MATTEI 6th - PERSICI to p. BARDASI to 1b for MELLA MEDINA. / for BARDASI. MAZZOTTI struck out swinging. FALANGA grounded out to 3b. LAGHI C walked. PEREZ J. reached on a fielder's choice; LAGHI C out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

S. LAZZARO 7th - FOLI to p for FOCCHI. POLI grounded out to ss. PERSICI singled through the right side. MORONTA R out on batter's interference. TAMBURINI walked; PERSICI advanced to second. BARDASI singled through the left side; TAMBURINI advanced to second; PERSICI advanced to third, out at home lf to c. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CRAL ENRICO MATTEI 7th - GALLI singled through the right side. DI DIO pinch ran for GALLI. MANZANILLO singled through the right side; DI DIO advanced to second. ORSELLI walked; MANZANILLO advanced to second; DI DIO advanced to third. RUMEROS O infield fly to p. SACCANI pinch hit for ZOCCA. SACCANI singled down the rf line, advanced to second on the throw, 2 RBI; ORSELLI advanced to second, advanced to third on the throw; MANZANILLO scored; DI DIO scored. CENTORINO pinch hit for MAZZOTTI. CENTORINO intentionally walked. FALANGA reached on a fielder's choice; CENTORINO advanced to second; SACCANI advanced to third; ORSELLI out at home 3b to c. LAGHI C walked, RBI; FALANGA advanced to second; CENTORINO advanced to third; SACCANI scored. PEREZ J. grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

S. LAZZARO 8th - PEREZ J. to 3b. DI DIO to rf. CENTORINO to lf. SACCANI to cf. BAZZI S grounded out to 3b. LAMBERTI singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. LAMBERTI advanced to third on a wild pitch. LISI singled to right field, RBI; LAMBERTI scored. MONTALI to p for FOLI. BACCI tripled to right field, RBI; LISI scored. POLI grounded out to ss. PERSICI walked. PERSICI stole second; BACCI stole home. MORONTA R grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

CRAL ENRICO MATTEI 8th - DI DIO doubled. MANZANILLO reached on a fielder's choice; DI DIO out at third ss to 3b. ORSELLI lined out to 3b; MANZANILLO advanced to second on a throwing error by 3b. RUMEROS O singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; MANZANILLO scored. SACCANI doubled to left center, RBI; RUMEROS O scored. CENTORINO hit by pitch. FALANGA walked; CENTORINO advanced to second; SACCANI advanced to third. LAGHI C reached on a fielder's choice; FALANGA advanced to second; CENTORINO out at third 3b unassisted. 2 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

S. LAZZARO 9th - TAMBURINI grounded out to 1b unassisted. BARDASI fouled out to c. BAZZI S walked. LAMBERTI walked; BAZZI S advanced to second. FALANGA to ss. LAGHI C to 3b. PEREZ J. to p. / for MONTALI. RUZZU M pinch hit for LISI. RUZZU M struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


CRAL ENRICO MATTEI 7, S. LAZZARO 6 (Aug 30, 2020 at Ravenna)
----------------------------------------------------------------------
S. LAZZARO.......... 000 003 030  -  6 10  2
CRAL ENRICO MATTEI.. 200 000 32X  -  7 10  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: S. LAZZARO - BARDASI Federico; PERSICI Gabriele(6) and LAMBERTI Lorenzo.
CRAL ENRICO MATTEI - FOCCHI Riccardo; FOLI Jonathan(7); MONTALI Simone(8); PEREZ J. Carlos(9)
and CASADIO Antonio; MANZANILLO d R. Fran.
Win-MONTALI Simone  Save-PEREZ J. Carlos  Loss-PERSICI Gabriele  T-3:20  A-0
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorer - GASPARINI Paolo
IBAF