Comitato Nazionale Classificatori
ISL
FIBS CNC

Errecinque Settimo vs TheQuensCasalecchio (Sep 21, 1985)

 
Box Score
 

Serie A Softball 1985
#1 Errecinque Settimo at #4 TheQuensCasalecchio (Game 2)
Sep 21, 1985 at Casalecchio (P. Lumumba)

Errecinque Settimo 18 (8-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob  avg 
Curatolo MariaGrazia 2b  .370 
Panico Piera cf  .216 
Rosso Lidia c  .387 
Mautino Marina 3b  .242 
   Panico Patrizia 3b  .286 
Piantino Marzia ss  .294 
Pagano Maria lf  .192 
Panico Emanuela 1b/p  .258 
Ferro Lidia rf  .333 
Barberis Cristina p/1b  .280 
Totals  37  18  12  10  21   
  

TheQuensCasalecchio 5 (2-8)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob  avg 
Rubini Colette rf/ss  .190 
Guidi Emanuela 2b  .172 
Alvisi Valeria c/lf  .393 
Cortez Linda cf/3b  .300 
Stanzani Angela 3b  .074 
   Piana Lucia rf  .000 
Pedrazzi Monica dp  .083 
DelMastio Sabrina ss  .000 
   Pallotti Fabrizia p/cf  .222 
Morona Monica p/1b/cf  .000 
   Guidi Ilaria cf/p  .200 
Cevenini Emanuela 1b/rf  .120 
Michelassi Cristina lf/c  .188 
Totals  33  21  10  10   

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Errecinque Settimo.. 017 151 3 - 18 12  6
TheQuensCasalecchio. 030 020 0 -  5  7 10
-----------------------------------------
E - Curatolo Mar 2(5); Mautino Mari 2(7); Piantino Mar 2(5); Rubini Colet(2); Guidi Emanue(5); Stanzani Ang(9); Piana Lucia 2(2); DelMastio Sa 2(6); Pallotti Fab 2(2); Cevenini Ema(4).
LOB - Settimo 8; Casalecchio 10.

2B - Pagano Maria(1); Pallotti Fab(1).

3B - Rosso Lidia 2(2).

SH - Panico Piera(1); Pagano Maria(1); Morona Monic(1).

SF - Ferro Lidia(1).

SB - Curatolo Mar 2(5); Rosso Lidia(2); Mautino Mari(5); Piantino Mar(3); Barberis Cri(1).

Errecinque Settimo   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  era 
Barberis Cristina W,4-1  6.0  29  32  1.20 
Panico Emanuela   1.0  0.41 
  
TheQuensCasalecchio   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  era 
Morona Monica L,0-1  2.0  12  4.20 
Pallotti Fabrizia   4.1  11  14  27  33  3.94 
Guidi Ilaria   0.2  2.78 

Win - Barberis Cri (4-1). Loss - Morona Monic (0-1). Save - None.
WP - Pallotti Fab 8(11); Morona Monic(4).
PB - Alvisi Valer(8).
Inherited runners/scored: Pallotti Fab 1/1; Guidi Ilaria 1/1.

Umpires - HP: Boaretto Lorenzo 1B: Mammini Loretta
Start: 17.15 Time: 2.00
Scorer: Cumani PierLuigi
Morona Monic faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie A Softball 1985
#1 Errecinque Settimo at #4 TheQuensCasalecchio (Game 2)
Sep 21, 1985 at Casalecchio (P. Lumumba)

Errecinque Settimo starters: 6/2b Curatolo Mar; 14/cf Panico Piera; 11/c Rosso Lidia; 23/3b Mautino Mari; 35/ss Piantino Mar; 24/lf Pagano Maria; 1/1b Panico Emanu; 18/rf Ferro Lidia; 10/p Barberis Cri;

TheQuensCasalecchio starters: 9/rf Rubini Colet; 11/2b Guidi Emanue; 24/c Alvisi Valer; 10/cf Cortez Linda; 32/3b Stanzani Ang; 7/dp Pedrazzi Mon; 30/ss DelMastio Sa; 15/p Morona Monic; 27/1b Cevenini Ema; 18/lf Michelassi C;

Errecinque Settimo 1st - Curatolo Mar grounded out to 3b. Panico Piera grounded out to 2b. Rosso Lidia reached on a fielding error by ss. Rosso Lidia stole second. Mautino Mari flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TheQuensCasalecchio 1st - Rubini Colet singled to left field. Guidi Emanue struck out. Alvisi Valer reached on a fielder's choice; Rubini Colet out at second 3b to 2b. Cortez Linda grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Errecinque Settimo 2nd - Piantino Mar walked. Piantino Mar stole second. Pagano Maria walked. Pagano Maria advanced to second on a wild pitch; Piantino Mar advanced to third on a wild pitch. Panico Emanu reached on a fielder's choice; Pagano Maria advanced to third; Piantino Mar out at home ss to c. Ferro Lidia flied out to cf, SF, RBI; Pagano Maria scored. Barberis Cri grounded out to p. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TheQuensCasalecchio 2nd - Stanzani Ang walked. Pedrazzi Mon reached on a fielder's choice; Stanzani Ang out at second ss to 2b. DelMastio Sa reached on a fielding error by 2b; Pedrazzi Mon advanced to second. Morona Monic reached on a fielding error by 2b, SAC; DelMastio Sa advanced to second; Pedrazzi Mon advanced to third. Cevenini Ema reached on a fielding error by ss, RBI; Morona Monic advanced to second; DelMastio Sa advanced to third; Pedrazzi Mon scored, unearned. Rubini Colet reached on a fielding error by ss, RBI; Cevenini Ema advanced to second; Morona Monic advanced to third; DelMastio Sa scored, unearned. Guidi Emanue singled to center field, RBI; Rubini Colet advanced to second; Cevenini Ema advanced to third; Morona Monic scored, unearned. Alvisi Valer infield fly to 3b. Cortez Linda flied out to rf. 3 runs, 1 hit, 4 errors, 3 LOB.

Errecinque Settimo 3rd - Curatolo Mar walked. Curatolo Mar stole second. Panico Piera reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error, advanced to third on a muffed throw by 1b; Curatolo Mar advanced to third, scored on the error. Rosso Lidia tripled to right field, RBI; Panico Piera scored, unearned. Rubini Colet to ss. Pallotti Fab to p for DelMastio Sa. Morona Monic to 1b. Cevenini Ema to rf. Mautino Mari reached on a fielder's choice to second base. Mautino Mari advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a muffed throw by p; Rosso Lidia scored on a wild pitch. Mautino Mari scored on a wild pitch. Piantino Mar walked. Piantino Mar advanced to second on a wild pitch. Pagano Maria singled to shortstop, advanced to second on a fielding error by 3b; Piantino Mar advanced to third, scored on the error. Panico Emanu singled to center field; Pagano Maria advanced to third. Ferro Lidia grounded out to ss; Panico Emanu advanced to second. Barberis Cri singled to right field, RBI; Panico Emanu advanced to third; Pagano Maria scored, team unearned. Barberis Cri advanced to third on a wild pitch; Panico Emanu scored on a wild pitch, team unearned. Curatolo Mar walked. Curatolo Mar advanced to second on a fielder's choice. Panico Piera struck out. Rosso Lidia struck out. 7 runs, 4 hits, 4 errors, 2 LOB.

TheQuensCasalecchio 3rd - Stanzani Ang grounded out to ss. Pedrazzi Mon grounded out to p. Pallotti Fab flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Errecinque Settimo 4th - Cortez Linda to 3b. Piana Lucia to rf for Stanzani Ang. Morona Monic to cf. Cevenini Ema to 1b. Mautino Mari singled to center field. Mautino Mari stole second. Mautino Mari advanced to third on a passed ball. Mautino Mari scored on a wild pitch. Piantino Mar struck out. Pagano Maria doubled to center field. Panico Emanu flied out to rf. Ferro Lidia struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TheQuensCasalecchio 4th - Morona Monic reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. Cevenini Ema singled to left field; Morona Monic advanced to third. Cevenini Ema advanced to second on a fielder's choice. Rubini Colet reached on a fielder's choice to third base. Guidi Emanue struck out. Alvisi Valer reached on a fielder's choice; Rubini Colet advanced to second; Cevenini Ema advanced to third; Morona Monic out at home 3b to c. Rubini out, hit by a fair ball. Cortez Linda singled to shortstop; Alvisi Valer advanced to second; Rubini Colet out at second ss unassisted, interference. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Errecinque Settimo 5th - Alvisi Valer to lf. Guidi Ilaria to cf for Morona Monic. Michelassi C to c. Barberis Cri reached on a dropped fly by rf. Barberis Cri stole second. Barberis Cri advanced to third on a wild pitch. Curatolo Mar reached on a fielder's choice to catcher, RBI; Barberis Cri scored, unearned. Curatolo Mar stole second. Panico Piera reached on a muffed throw by 2b, advanced to second on the error, SAC, assist by 1b; Curatolo Mar advanced to third, scored on the error, unearned. Rosso Lidia tripled to right field, RBI; Panico Piera scored, unearned. Mautino Mari reached on a throwing error by ss, RBI; Rosso Lidia scored, unearned. Piantino Mar singled to third base; Mautino Mari advanced to second. Pagano Maria out at first 1b to 2b, SAC; Piantino Mar advanced to second; Mautino Mari advanced to third. Panico Emanu grounded out to 2b. Piantino Mar advanced to third on a wild pitch; Mautino Mari scored on a wild pitch, unearned. Ferro Lidia struck out. 5 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

TheQuensCasalecchio 5th - Piana Lucia struck out. Pedrazzi Mon flied out to 3b. Pallotti Fab doubled to left field. Guidi Ilaria walked. Cevenini Ema reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; Guidi Ilaria advanced to second, advanced to third on the error; Pallotti Fab advanced to third, scored on the error, unearned. Rubini Colet singled to third base, RBI; Cevenini Ema advanced to third; Guidi Ilaria scored, unearned. Panico Patri to 3b for Mautino Mari. Guidi Emanue flied out to 1b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Errecinque Settimo 6th - Barberis Cri struck out. Curatolo Mar walked. Panico Piera reached on a throwing error by p, advanced to second on the error; Curatolo Mar advanced to second, advanced to third on the error, out at third 3b unassisted. Rosso Lidia singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; Panico Piera scored, unearned. Panico Patri singled to right field; Rosso Lidia advanced to third. Piantino Mar grounded out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

TheQuensCasalecchio 6th - Alvisi Valer grounded out to p. Cortez Linda flied out to rf. Piana Lucia struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Errecinque Settimo 7th - Pagano Maria walked. Panico Emanu reached on a fielder's choice; Pagano Maria out at second 2b unassisted. Panico Emanu advanced to second on a wild pitch. Ferro Lidia singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; Panico Emanu scored. Barberis Cri singled to right field, advanced to third on a fielding error by rf, RBI; Ferro Lidia scored. Pallotti Fab to cf. Guidi Ilaria to p. Curatolo Mar grounded out to 1b unassisted, RBI; Barberis Cri scored, unearned. Panico Piera grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

TheQuensCasalecchio 7th - Panico Emanu to p. Barberis Cri to 1b. Pedrazzi Mon struck out. Pallotti Fab struck out, out at first c to 1b. Guidi Ilaria singled to center field. Cevenini Ema flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori