Comitato Nazionale Classificatori
ISL
FIBS CNC

CUS Padova vs Dolomiti Bolzano (Apr 21, 1991)

 
Box Score
 

Serie A Softball 1991
CUS Padova at Dolomiti Bolzano (Game 1)
Apr 21, 1991 at Bolzano (M.Riccadonna)

CUS Padova 8 (1-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Marcolongo Lucia ss 
Falconi AnnaMaria p 
Marabese Ivette 3b 
Nelti Marina c 
Picello MariaCristin cf 
Gazzero Luciana 1b 
Dozio MariaAngela rf 
Bortolami Silvia lf 
Rando Simonetta 2b 
Totals  32  14  21  11 
  

Dolomiti Bolzano 2 (0-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Chiesi Elena ss 
Guerra Paola lf 
Biasi Roberta 2b 
Bosio Sara c 
Saccani Sira cf 
Poli Milena 1b 
Rado Elena rf 
Luterotti Katia 3b 
Cardinaletti Paola p 
   Novakowa Jannette p 
   Rado Veronica ph 
Totals  28  21  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
CUS Padova.......... 100 301 3 -  8 14  2
Dolomiti Bolzano.... 002 000 0 -  2  7  3
-----------------------------------------
E - Nelti Marina; Gazzero Luci; Chiesi Elena; Biasi Robert; Luterotti Ka.
DP - Dolomiti 1.

LOB - CUS Padova 11; Dolomiti 9.

HBP - Falconi Anna; Rado Veronic.

SH - Marcolongo L; Marabese Ive; Dozio MariaA; Guerra Paola.

CS - Marcolongo L.

CUS Padova   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Falconi AnnaMaria W,1-0  7.0  28  32 
  
Dolomiti Bolzano   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Cardinaletti Paola L,0-1  5.2  11  25  29 
Novakowa Jannette   1.1  11 

Win - Falconi Anna (1-0). Loss - Cardinaletti (0-1). Save - None.
WP - Falconi Anna.
HBP - by Falconi Anna (Rado Veronic); by Novakowa Jan (Falconi Anna).
PB - Bosio Sara.
Inherited runners/scored: Novakowa Jan 1/0.

Umpires - HP: Artese Benito 1B: Rocca Bruno
Start: 10.00 Time: 2.15
Scorer: Bosio Italo

 
Play-by-Play
 

Serie A Softball 1991
CUS Padova at Dolomiti Bolzano (Game 1)
Apr 21, 1991 at Bolzano (M.Riccadonna)

CUS Padova starters: 29/ss Marcolongo L; 26/p Falconi Anna; 43/3b Marabese Ive; 33/c Nelti Marina; 31/cf Picello Mari; 40/1b Gazzero Luci; 28/rf Dozio MariaA; 27/lf Bortolami Si; 22/2b Rando Simone;

Dolomiti Bolzano starters: 8/ss Chiesi Elena; 17/lf Guerra Paola; 22/2b Biasi Robert; 2/c Bosio Sara; 3/cf Saccani Sira; 23/1b Poli Milena; 11/rf Rado Elena; 7/3b Luterotti Ka; 1/p Cardinaletti;

CUS Padova 1st - Marcolongo L singled to right field. Falconi Anna flied out to lf; Marcolongo L advanced to second. Marcolongo L advanced to third on a muffed throw by 3b, caught stealing, assist by c. Marabese Ive reached on a fielder's choice to catcher, SAC, RBI; Marcolongo L scored, unearned. Nelti Marina grounded into double play ss to 2b to 1b; Marabese Ive out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Dolomiti Bolzano 1st - Chiesi Elena struck out, out at first c to 1b. Guerra Paola singled to first base. Guerra Paola advanced to second on a wild pitch. Biasi Robert flied out to cf. Bosio Sara struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS Padova 2nd - Picello Mari flied out to 2b. Gazzero Luci walked. Dozio MariaA grounded out to 3b, SAC; Gazzero Luci advanced to second. Bortolami Si singled to left field, out at first lf to 2b to 1b; Gazzero Luci advanced to third. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Dolomiti Bolzano 2nd - Saccani Sira singled to center field. Poli Milena struck out. Rado Elena grounded out to 3b; Saccani Sira advanced to second. Luterotti Ka struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS Padova 3rd - Rando Simone singled to shortstop. Marcolongo L flied out to lf. Falconi Anna flied out to cf. Rando Simone advanced to second on a passed ball. Marabese Ive singled to left field; Rando Simone advanced to third. Marabese Ive advanced to second on a fielder's choice. Nelti Marina grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Dolomiti Bolzano 3rd - Cardinaletti out at first 3b to 2b. Chiesi Elena singled to third base. Guerra Paola grounded out to 3b, SAC; Chiesi Elena advanced to second. Biasi Robert walked. Biasi Robert advanced to third on the error; Chiesi Elena scored on a throwing error by c, unearned. Bosio Sara singled to center field, RBI; Biasi Robert scored, unearned. Saccani Sira flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CUS Padova 4th - Picello Mari singled to center field. Gazzero Luci struck out. Dozio MariaA grounded out to p; Picello Mari advanced to second. Bortolami Si singled to left field; Picello Mari advanced to third. Rando Simone singled to left field, RBI; Bortolami Si advanced to second; Picello Mari scored. Marcolongo L singled to center field; Rando Simone advanced to second; Bortolami Si advanced to third. Falconi Anna singled to pitcher, RBI; Marcolongo L advanced to second; Rando Simone advanced to third, scored on a muffed throw by 2b, unearned; Bortolami Si scored. Marabese Ive flied out to lf. 3 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

Dolomiti Bolzano 4th - Poli Milena struck out. Rado Elena struck out. Luterotti Ka grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS Padova 5th - Nelti Marina singled to first base. Picello Mari reached on a fielder's choice; Nelti Marina out at second ss to 2b. Gazzero Luci flied out to 3b. Dozio MariaA flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Dolomiti Bolzano 5th - Cardinaletti singled to third base. Chiesi Elena singled to center field; Cardinaletti advanced to second. Guerra Paola singled to pitcher; Chiesi Elena advanced to second; Cardinaletti advanced to third. Biasi Robert flied out to cf. Bosio Sara reached on a fielder's choice; Guerra Paola advanced to second; Chiesi Elena advanced to third; Cardinaletti out at home p to c. Saccani Sira flied out to lf. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

CUS Padova 6th - Bortolami Si reached on a fielding error by ss. Rando Simone singled to first base; Bortolami Si advanced to second. Marcolongo L grounded out to 2b, SAC; Rando Simone advanced to second; Bortolami Si advanced to third. Falconi Anna grounded out to ss, RBI; Rando Simone advanced to third; Bortolami Si scored, unearned. Novakowa Jan to p for Cardinaletti. Marabese Ive walked. Marabese Ive advanced to second on a fielder's choice. Nelti Marina walked. Picello Mari grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Dolomiti Bolzano 6th - Poli Milena grounded out to 3b. Rado Elena struck out. Luterotti Ka reached on a fielding error by 1b. Rado Veronic pinch hit for Novakowa Jan. Rado Veronic hit by pitch; Luterotti Ka advanced to second. Chiesi Elena struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

CUS Padova 7th - Novakowa Jan to p for Rado Veronic. Gazzero Luci flied out to rf. Dozio MariaA walked. Bortolami Si flied out to ss. Rando Simone singled to center field; Dozio MariaA advanced to second. Marcolongo L singled to center field; Rando Simone advanced to second; Dozio MariaA advanced to third. Falconi Anna hit by pitch, RBI; Marcolongo L advanced to second; Rando Simone advanced to third; Dozio MariaA scored. Marabese Ive singled to center field, 2 RBI; Falconi Anna advanced to third; Marcolongo L scored; Rando Simone scored. Nelti Marina flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Dolomiti Bolzano 7th - Guerra Paola flied out to 3b. Biasi Robert flied out to 2b. Bosio Sara walked. Saccani Sira fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori