Sice Woodstock vs GruppoBrioschiJunior (Apr 22, 1995)

 
Box Score
 

Serie A Softball 1995
Sice Woodstock at GruppoBrioschiJunior (Game 1)
Apr 22, 1995 at Torino (via passo Buole)

Sice Woodstock 2 (0-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Frediani Federica c 
Benedetti Francesca lf 
Morelli Elisabetta ss 
Mey Fabiana rf 
DiBene Paola 3b 
Iacopetti Antonietta 2b 
Mori Alessandra cf 
Bianchi Silvia p 
   Pieretti Veronica p 
Danesi Paola 1b 
Totals  24  18  18 
  

GruppoBrioschiJunior 7 (1-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Valsania Samantha c 
Miroglio Monica 2b 
Palermi Giovanna ss 
Poli Sabrina cf 
Sarpero Laura lf 
Famiani Cristiana 3b 
Vaudagna Serena rf 
LoFaro Paola p 
   Pittarello Paola ph 
Camillo Pamela 1b 
   Cavalli Gabriella ph 
Totals  20  21  17 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Sice Woodstock...... 200 000 0 -  2  7  2
GruppoBrioschiJunior 500 200 X -  7  5  0
-----------------------------------------
E - Frediani Fed; Danesi Paola.
DP - Junior 1.

LOB - Woodstock 4; Junior 3.

2B - Morelli Elis; Pieretti Ver; Sarpero Laur.

SH - DiBene Paola; Miroglio Mon 2; Sarpero Laur; Vaudagna Ser; Camillo Pame.

SB - Sarpero Laur.

CS - DiBene Paola; Iacopetti An; Sarpero Laur.

Sice Woodstock   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Bianchi Silvia L,0-1  0.0 
Pieretti Veronica   6.0  19  24  13 
  
GruppoBrioschiJunior  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LoFaro Paola W,1-0  7.0  24  27  12 

Win - LoFaro Paola (1-0). Loss - Bianchi Silv (0-1). Save - None.
WP - Pieretti Ver 2.
PB - Frediani Fed.
Inherited runners/scored: Pieretti Ver 1/1.

Umpires - HP: Gregorio Aldo 1B: Ottaviani Carlo
Start: 18.00 Time: 1.38
Scorers: Barile Aldo, Carosso Carla, Manca Anita
Bianchi Silv faced 4 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

Serie A Softball 1995
Sice Woodstock at GruppoBrioschiJunior (Game 1)
Apr 22, 1995 at Torino (via passo Buole)

Sice Woodstock starters: 7/c Frediani Fed; 78/lf Benedetti Fr; 19/ss Morelli Elis; 1/rf Mey Fabiana; 3/3b DiBene Paola; 93/2b Iacopetti An; 6/cf Mori Alessan; 11/p Bianchi Silv; 77/1b Danesi Paola;

GruppoBrioschiJunior starters: 23/c Valsania Sam; 32/2b Miroglio Mon; 7/ss Palermi Giov; 3/cf Poli Sabrina; 4/lf Sarpero Laur; 11/3b Famiani Cris; 26/rf Vaudagna Ser; 1/p LoFaro Paola; 2/1b Camillo Pame;

Sice Woodstock 1st - Frediani Fed walked. Benedetti Fr walked; Frediani Fed advanced to second. Morelli Elis doubled to left field, 2 RBI; Benedetti Fr scored; Frediani Fed scored. Mey Fabiana reached on a fielder's choice; Morelli Elis out at second 3b to ss. DiBene Paola reached on a fielder's choice; Mey Fabiana out at second 3b to 2b. DiBene Paola out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GruppoBrioschiJunior 1st - Valsania Sam walked. Miroglio Mon reached on a fielder's choice to second base, SAC; Valsania Sam advanced to second. Palermi Giov singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; Miroglio Mon advanced to third; Valsania Sam scored. Palermi Giov advanced to third on a passed ball; Miroglio Mon scored on a passed ball, unearned. Poli Sabrina walked, advanced to third on the error; Palermi Giov scored on a throwing error by c, unearned. Pieretti Ver to p for Bianchi Silv. Sarpero Laur reached on a fielder's choice to catcher, SAC, RBI; Poli Sabrina scored, unearned. Sarpero Laur stole second. Famiani Cris walked. Vaudagna Ser out at first p to 2b, SAC; Famiani Cris advanced to second; Sarpero Laur advanced to third. LoFaro Paola grounded out to ss; Famiani Cris advanced to third; Sarpero Laur scored, unearned. Camillo Pame grounded out to p. 5 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Sice Woodstock 2nd - Iacopetti An singled to center field. Iacopetti An out at second c to ss, caught stealing. Mori Alessan singled to first base. Pieretti Ver grounded into double play 2b to 1b; Mori Alessan out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

GruppoBrioschiJunior 2nd - Valsania Sam singled to right field. Miroglio Mon reached on a fielder's choice; Valsania Sam out at second 1b to ss. Palermi Giov reached on a fielder's choice; Miroglio Mon out at second ss to 2b. Poli Sabrina reached on a fielder's choice; Palermi Giov out at second 2b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Sice Woodstock 3rd - Danesi Paola struck out, out at first c to 2b. Frediani Fed grounded out to p. Benedetti Fr singled to center field. Morelli Elis flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GruppoBrioschiJunior 3rd - Sarpero Laur singled to shortstop. Sarpero Laur out at first c to ss to 1b, caught stealing. Famiani Cris flied out to rf. Vaudagna Ser grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Sice Woodstock 4th - Mey Fabiana singled to left field. DiBene Paola out at first 1b to 2b, SAC; Mey Fabiana advanced to second. Iacopetti An out at first p to 2b to 1b. Mori Alessan out at first p to 2b to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GruppoBrioschiJunior 4th - LoFaro Paola reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b. Camillo Pame out at first 1b to 2b, SAC; LoFaro Paola advanced to second. Valsania Sam singled to center field; LoFaro Paola advanced to third. Valsania Sam advanced to third on a wild pitch; LoFaro Paola scored on a wild pitch, unearned. Miroglio Mon reached on a fielder's choice to catcher, advanced to second, SAC, RBI; Valsania Sam scored, unearned. Miroglio Mon advanced to third on a wild pitch. Palermi Giov grounded out to ss. Poli Sabrina grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Sice Woodstock 5th - Pieretti Ver flied out to cf. Danesi Paola grounded out to p. Frediani Fed singled to shortstop. Benedetti Fr grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GruppoBrioschiJunior 5th - Sarpero Laur doubled to center field, out at third cf to ss to 2b to 3b. Famiani Cris flied out to rf. Vaudagna Ser grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Sice Woodstock 6th - Morelli Elis struck out. Mey Fabiana grounded out to 3b. DiBene Paola flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GruppoBrioschiJunior 6th - Pittarello P pinch hit for LoFaro Paola. Pittarello P grounded out to ss. Cavalli Gabr pinch hit for Camillo Pame. Cavalli Gabr grounded out to 2b. Valsania Sam flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sice Woodstock 7th - LoFaro Paola to p for Pittarello P. Camillo Pame to 1b for Cavalli Gabr. Iacopetti An grounded out to 3b. Mori Alessan flied out to 2b. Pieretti Ver doubled to right field. Danesi Paola grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.