Nettuno vs Etna Romolo Murri (Sep 06, 1997)

 
Box Score
 

Serie A Softball 1997
Nettuno vs Etna Romolo Murri
Sep 06, 1997 at San Pancrazio, Parma (Stuard)

Nettuno 5 (1-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Garofalo Carla c 
Rubano MariaLuisa 2b 
DiGiacomo Cristiana ss 
Cerchia Cadia lf 
Fabrizi Sabrina 1b  11 
LoTuso Antonia dp 
Nardacci Assunta cf 
Faustini Federica rf 
Cardinali Monia 3b 
Bernardo MariaGrazia p 
Totals  30  24  14 
  

Etna Romolo Murri 2 (0-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Annecchino Liliana ss/p 
Palazzo Agatina c 
Guzzetta Cinzia cf 
Valente Rosa rf 
Castorina Adele 1b 
Conticello Viviana 3b 
Conte Ripalta 2b 
Quattrocchi Tiziana p/ss 
   Palazzo Francesca ph 
Fiorentino Grazia lf 
Totals  29  24  14  11 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
Nettuno............. 000 010 13 -  5  6  0
Etna Romolo Murri... 100 100 00 -  2  7  3
------------------------------------------
E - Palazzo Agat 2; Guzzetta Cin. LOB - Nettuno 8; Romolo Murri 11. 3B - Garofalo Car; LoTuso Anton. HR - Annecchino L. HBP - Garofalo Car. SH - Palazzo Agat; Castorina Ad; Conticello V. SB - Garofalo Car; LoTuso Anton; Guzzetta Cin; Castorina Ad.

Nettuno   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Bernardo MariaGrazia W,1-0  8.0  29  37  13 
  
Etna Romolo Murri   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Quattrocchi Tiziana   7.0  26  31  11 
Annecchino Liliana L,0-1  1.0 

Win - Bernardo Mar (1-0). Loss - Annecchino L (0-1). Save - None. WP - Bernardo Mar; Quattrocchi. HBP - by Quattrocchi (Garofalo Car). BK - Annecchino L. PB - Garofalo Car 2; Palazzo Agat. Inherited runners/scored: None.

Umpires - HP: Magnani GianLuca 1B: Carbognani GianCarlo
Start: 17.00 Time: 2.20
Scorers: Aimi Mirella, Lucchese Giuseppe

 
Play-by-Play
 

Serie A Softball 1997
Nettuno vs Etna Romolo Murri
Sep 06, 1997 at San Pancrazio, Parma (Stuard)

Nettuno starters: 8/c Garofalo Car; 5/2b Rubano Maria; 33/ss DiGiacomo Cr; 2/lf Cerchia Cadi; 9/1b Fabrizi Sabr; 15/dp LoTuso Anton; 22/cf Nardacci Ass; 10/rf Faustini Fed; 32/3b Cardinali Mo; 20/p Bernardo Mar;

Etna Romolo Murri starters: 22/ss Annecchino L; 6/c Palazzo Agat; 7/cf Guzzetta Cin; 1/rf Valente Rosa; 19/1b Castorina Ad; 2/3b Conticello V; 26/2b Conte Ripalt; 9/p Quattrocchi; 4/lf Fiorentino G;

Nettuno 1st - Garofalo Car singled to center field. Rubano Maria singled to third base; Garofalo Car advanced to third. Rubano Maria advanced to second on a fielder's choice. DiGiacomo Cr walked. Cerchia Cadi flied out to lf. Fabrizi Sabr reached on a fielder's choice; DiGiacomo Cr advanced to second; Rubano Maria advanced to third; Garofalo Car out at home 3b to c. LoTuso Anton flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Etna Romolo Murri 1st - Annecchino L homered to left field, RBI. Palazzo Agat out at first p to ss to 1b. Guzzetta Cin walked. Valente Rosa flied out to cf. Guzzetta Cin advanced to second on a passed ball. Castorina Ad walked. Castorina Ad stole second; Guzzetta Cin stole third. Conticello V struck out. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Nettuno 2nd - Nardacci Ass walked. Faustini Fed out at first 1b to 2b; Nardacci Ass advanced to second. Cardinali Mo flied out to 3b. Garofalo Car struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Etna Romolo Murri 2nd - Conte Ripalt grounded out to 2b. Quattrocchi grounded out to p. Fiorentino G walked. Annecchino L singled to right field; Fiorentino G advanced to third. Palazzo Agat grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Nettuno 3rd - Rubano Maria grounded out to 2b. DiGiacomo Cr grounded out to ss. Cerchia Cadi struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Etna Romolo Murri 3rd - Guzzetta Cin grounded out to p. Valente Rosa singled to center field. Castorina Ad out at first c to 2b, SAC; Valente Rosa advanced to second. Valente Rosa advanced to third on a wild pitch. Conticello V walked. Conticello V advanced to second on a fielder's choice. Conte Ripalt struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Nettuno 4th - Fabrizi Sabr flied out to lf. LoTuso Anton grounded out to p. Nardacci Ass out at first c to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Etna Romolo Murri 4th - Quattrocchi flied out to 2b. Fiorentino G singled to catcher. Fiorentino G advanced to second on a passed ball. Annecchino L singled to third base; Fiorentino G advanced to third. Palazzo Agat reached on a fielder's choice to catcher, SAC, RBI; Annecchino L advanced to second; Fiorentino G scored, unearned. Guzzetta Cin fouled out to c. Valente Rosa flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Nettuno 5th - Faustini Fed struck out. Cardinali Mo grounded out to 3b. Garofalo Car hit by pitch. Rubano Maria singled to center field, advanced to second on the error; Garofalo Car advanced to third, scored on a throwing error by cf, unearned. DiGiacomo Cr grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Etna Romolo Murri 5th - Castorina Ad singled to center field. Conticello V singled to left field; Castorina Ad advanced to second. Conte Ripalt grounded out to 2b; Conticello V advanced to second; Castorina Ad advanced to third. Palazzo Fran pinch hit for Quattrocchi. Palazzo Fran struck out. Fiorentino G grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Nettuno 6th - Quattrocchi to p for Palazzo Fran. Cerchia Cadi fouled out to c. Fabrizi Sabr lined out to ss. LoTuso Anton tripled to left field. Nardacci Ass grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Etna Romolo Murri 6th - Annecchino L flied out to cf. Palazzo Agat grounded out to 2b. Guzzetta Cin flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Nettuno 7th - Faustini Fed grounded out to 2b. Cardinali Mo fouled out to c. Garofalo Car walked. Garofalo Car stole second. Rubano Maria singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; Garofalo Car scored. Rubano Maria advanced to third on a wild pitch. DiGiacomo Cr walked, advanced to second on a throwing error by c. Cerchia Cadi grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Etna Romolo Murri 7th - Valente Rosa flied out to cf. Castorina Ad walked. Conticello V out at first p to 2b, SAC; Castorina Ad advanced to second. Conte Ripalt grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Nettuno 8th - Annecchino L to p. Quattrocchi to ss. Fabrizi Sabr lined out to ss. LoTuso Anton walked. LoTuso Anton stole second, advanced to third on a throwing error by c. LoTuso Anton scored on an illegal pitch, unearned. Nardacci Ass walked. Faustini Fed out at first rf to 1b; Nardacci Ass advanced to second. Cardinali Mo struck out, reached first on a passed ball; Nardacci Ass advanced to third on a passed ball. Cardinali Mo advanced to second on a fielder's choice. Garofalo Car tripled to left field, out at home lf to cf to c, 2 RBI; Cardinali Mo scored, unearned; Nardacci Ass scored, unearned. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Etna Romolo Murri 8th - Quattrocchi grounded out to p. Fiorentino G flied out to lf. Annecchino L grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.